Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Τώρα όμως με τις flat TVs είναι διαφορετικά. Σιγά σιγά όλο και περισσότερος κόσμος "μεταναστεύει" στο σαλόνι και τις μεγάλες τηλεοράσεις. fuck yeah, 55/65/84" 4K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικά δεν θα ''μεταναστεύσω'' ποτέ το PC στο σαλόνι.. Monitor for the win απλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 αν δεν παει ο Μωάμεθ στο βουνό φέρε το βουνό στο Μωάμεθ aka TV στον τοίχο πάνω από τις οθόνες/γραφείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 εγώ έχω συνδέσει την 51'' plasma samsung με το pc και όντως νομίζεις ότι είσαι μέσα στο παιχνίδι (έχω και μια απόσταση ~3.5 μέτρα ), ΑΛΛΑ για fps από καναπέ απλά δεν. Την σύνδεση την έχω κάνει για indie/platform παιχνίδια, και γενικά genre που μπορείς να παίξεις με xbox controller (πχ. και batman AC). πάντως στα fps που δοκίμασα (Tribes, Planetside 2) είναι ένα βήμα πιο κοντά στο virtual reality Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 και να σκεφτείς ότι τα 3.5m είναι πολλά για 51αρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 αν δεν παει ο Μωάμεθ στο βουνό φέρε το βουνό στο Μωάμεθ aka TV στον τοίχο πάνω από τις οθόνες/γραφείο Ετσι αγορι μου, υπαρχει η τιβι διπλα για να βλεπεις το game of thrones σε dual display config και το μονιτορακι σου για να παιζεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Σε αυτο που λετε για το οσο μεγαλη ειναι το μονιτορ-τηλεοραση τοσο πιο "μεσα" χωνεσαι στο παιχνιδι εχω την ενσταση οτι πρωταρχικο ρολο παιζει η αναλυση .Αν η αναλυση δεν επαρκει σε μια μεγαλη οθονη τοτε δεν κανετε δουλεια οσο κοντα και να ερθετε γνωμη μου καθαρα .Βλεπω στο πλαισιο 32΄΄ led τηλεορασεις που τις εχουνε σε γραφειο με pc για να παιζεις σε 1080p εννοειται και δεν φαινεται απο κοντινη αποσταση ωραιο καθολου .Ολα απο την αναλυση ξεκινανε ,για μενα πολυ καλυτερα παιζεις 1080p σε 24''-27'' παρα σε 32 ιντσες και πανω .Αν βεβαια μιλησουμε για κονσολες αλλαζει το πραγμα γιατι εκει ετσι και αλλιως το detail level ειναι κατω του μετριου οποτε μια η αλλη ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικά δεν θα ''μεταναστεύσω'' ποτέ το PC στο σαλόνι.. Monitor for the win απλά.. το ιδανικο ειναι να εχεις χωρο και για τηλεοραση και γραφειο διπλα διπλα επειδη ετσι το εχει φιλος μου και το εχω ζησει ειναι απλα ο,τι καλυτερο μπορεις να εχεις για μενα πολυ καλυτερα παιζεις 1080p σε 24''-27''27 ειναι πολλες για μονιτορ μες στη μουρη σου.. απο την αλλη με τη καταλληλη αποσταση μια τηλεοραση 40+ ειναι μια χαρα ολα ειναι σχετικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Όπως είπε ο qsis, όλα είναι σχετικά. Δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο. Είναι τί προτιμά ο καθένας μας. Πάρα ταύτα όμως, η "μετανάστευση" του PC στο σαλόνι για ψυχαγωγικούς σκοπούς ( media center, gaming, etc) αποτελεί μία τάση που θα ενισχύεται όσο περνάει ο καιρός. Εγώ θα πρότεινα σε όποιον έχει τη δυνατότητα και έχει μεγάλη TV, να συνδέσει το PC του εκεί και να παίξει για καμιά βδομάδα τουλάχιστον ώστε να φύγει η αίσθηση της "απόστασης". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Εγώ δοκίμασα 2 παιχνίδια στη 40 LED μου, το Anno 1404 που ήταν απίστευτα σούπερ και βέβαια StarCraft 2 που ναι μεν ήταν οκ αλλά δεν είχα καλό σετ ασύρματο πληκτρολόγιο - ποντίκι και απλά δεν μπορούσα να παίξω σοβαρά... Βέβαια την έχω και πολύ χαμηλά, οπότε είναι πολύ δύσκολο να βρω κάπου σωστά να κάτσω... Α, και τύπου Alan Wake νομίζω θα είναι σούπερ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 τηλεοραση συνεπαγεται χειριστηριο , αντε στη χειροτερη ποντικι μονο που αναλογα το παιχνιδι μπορει να εχεις προβλημα οποτε εγω προσωπικα αποκλειω τα fps σαν το crysis γιατι ποτε δε συνηθισα το χειριστηριο του xbox για αυτη τη δουλεια μετα καποια παιχνιδια strategy ισως τα καταφερεις μονο με ποντικι και ασυρματο πληκτρολογιο στο χαλαρο , ισως, και καποια τυπου torchlight με ποντικι με 100 κουμπια στα οποια θα τα εχεις κατσει να προγραμματισει τις πιο χρησιμες μακροεντολες για αυτο και πιστευω πώς το καλυτερο ειναι να υπαρχουν και τα 2 ταυτοχρονα (tv και monitor) μια μεταναστευση των παντων στο σαλονι για μενα τουλαχιστον θα ηταν δυσκολη 27 ειναι πολλες για μονιτορ μες στη μουρη σου.. να διευκρινισω οτι εδω μιλαω για 1080p 27αρα στην οποια ο κοκος ειναι γιγαντιος δεν εχω προβλημα με αυτο το μεγεθος , ισα ισα θελω να παρω καποια στιγμη, αλλα με αυτη την αναλυση και αυτο το μεγεθος για γραφειο και 1080p το πολυ 24αρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Η 24άρα συνήθως είναι 1920*1200(16:10), τώρα 27άρα 1080P είναι uber fail πιστεύω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Eγω που εχω την Τ260 η οποία ειναι 25,6 ίντσες σε αποσταση γραφειου ειναι μια χαρα και δεν ζαλιζει μετα απο ωρες παιχνιδιου .Σε οτι αφορα μεγεθος κοκκων δεν φαινεται τιποτα ,βεβαια ειναι και 1920χ1200 . Tωρα για τοποθετηση pc στο σαλονι ειναι και θεμα διαρρυθμισης του σαλονιου αλλα γενικα πρεπει να το κανεις με μεγαλη εργονομια για να μπορεις να παιζεις με ανεση .Για μενα οταν παιζεις παιχνιδι πρεπει να εισαι σε καρεκλα και η μεση να ειναι σε ορθη γωνια αλλιως αν εισαι σε καναπε χυμα πιανεσαι και δεν ειναι και καλο .Εκτος απο αυτο το σαλονι μου το εχω φτιαξει με μια συγκεκριμενη διασκοσμηση ,(ακομα και τις κονσολες τις εβαλα σε ειδικο επιπλο κατω απο την τηλεοραση) και δεν θελω να χωσω ενα κουτι μεγαλο ,πληκτρολογια ποντικια mouse pad και να φαινεται ακαταστατο .Δεν λεω πως σε εσας που το εχετε κανει φαινεται ασχημο ,απλα στο δικο μου το σαλονι δεν ταιριαζει θα χαλαει την εικονα δεν κολλαει δηλαδη . Η 24άρα συνήθως είναι 1920*1200(16:10), τώρα 27άρα 1080P είναι uber fail πιστεύω.. Ολες οι 24αρες τωρα ειναι 1080p αν και για μενα το 1920χ1200 σε 24 ειναι οverkill.To 1080p ειναι μια χαρα σε 24 ιντσες που δεν ειναι και μεγαλη οθονη εδω που τα λεμε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ολες οι 24αρες τωρα ειναι 1080p αν και για μενα το 1920χ1200 σε 24 ειναι οverkill.To 1080p ειναι μια χαρα σε 24 ιντσες που δεν ειναι και μεγαλη οθονη εδω που τα λεμε . λίγες είναι βασικά, οι περισσότερες είναι 23αρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Απλώς να πώ για τα first Person Shooters στην ΤV, επειδή αναφέρθηκε κάποιος προβληματισμός αρκετές φορές, ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά απ'ότι αν έπαιζες στο γραφείο. Πέρα από μιά αρχική μικρή περίοδο προσαρμογής στην απόσταση από την οθόνη, δεν υπάρχει κάποια άλλη διαφορά. Επίσης υπάρχουν άριστα ασύρματα ποντίκια και πληκτρολόγια που να ικανοποιούν τις απαιτήσεις ενός gamer, ενώ το κουτί μπορείς πολύ εύκολα να το "κρύψεις" και να μήν χαλάει την εικόνα του σαλονιού σου. Όλα αυτά όμως εξαρτώνται από το τί θέλει ο καθένας, τη διαρύθμιση όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε του σαλονιού κλπ κλπ. Για αυτόν όμως που θα το υλοποιήσει, η προσωπική μου άποψη είναι ότι η εμπειρία του PC gaming είναι ανώτερη. Φαντάζομαι να παίζω σε 60-άρα οθόνη και μου τρέχουν τα σάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα