Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

... Ομως τωρα με το big steam picture mode  ισως καποιοι να αποφασισουν να συνδεσουν και το pc στην τηλεοραση οποτε θα παιζουν σε αναλυσεις οπως 1920χ1080 και 2560χ1600...

Έλα, βγάλαν και tv's στα 2560; :P
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"It is the purest form of expression... and right now, I have a lot to say".

Και μόνο για αυτήν την τελευταία ατάκα, 10/10 το trailer.

Btw, μου άρεσε η ατμόσφαιρα του βάλτου, άλλα πάλι είχε την αίσθηση ότι παίζεις μπάλα σε 5x5 . . . 

Καλα αυτο το γνωριζω απο πρωτο χερι,cf εχω και εγω. :P

Απλα θεωρω οτι μια 6950 το εχει πολυ ανετα στην αναλυση σου και οτι η δευτερη δεν σου προσφερει ουσιαστικα κατι παραπανω.Δηλαδη εαν με την μια εχεις 75 frames και με τις δυο εχεις 110 frames ουσιαστικα δεν κερδιζεις κατι.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι τα minimum fps, τα οποία τα θέλω κολλημένα στα 60 για butter-smooth gameplay.

Αυτό με μία κάρτα δεν είναι εφικτό στα απαιτητικά παιχνίδια με όλα max και ΑΑ.

Προσωπικά στη θέση σου θα πουλούσα τη μία κάρτα και θα έπαιρνα monitor. :)

Από τότε που έκανα το σαλόνι μου playroom δεν ξαναγυρνάω ποτέ πίσω στο γραφείο που να με πληρώνεις και από πάνω.

Θεωρώ απείρως ανώτερη την αίσθηση του να παίζεις σε μεγάλη οθόνη (άνω των 40'') αραχτός στο καναπέ, από το γραφείο + μόνιτορ και ας έχει το δεύτερο τις σούπερ ντούπερ αναλύσεις.

Το point μου έγκειται στο ότι για να παίξεις FPS που είναι πιο απαιτητικά από άποψη ευχέρειας κινήσεων, λογικά βολεύει περισσότερο η «στάση γραφείου» και η σχετικά μικρή απόσταση απ' το panel.

Άντε να κάνεις headshot  σε έναν που ίσα που φαίνεται το κεφάλι του σε 40άρα από τα 2.5 μέτρα.

• Like 1

Μπά, κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει. Όλα είναι θέμα συνήθειας.

Σου φαίνεται παράξενο τις πρώτες ημέρες, η απόσταση μοιάζει τεράστια. Αλλά μετά συνηθίζεις και απορείς πως έπαιζες για τόσα χρόνια κολλημένος σε ένα γραφείο μπροστά σε μία οθονίτσα.

Βέβαια άλλοι καιροί τότε και άλλες οι τηλεοράσεις. Τότε τα μόνιτορς είχαν πραγματική υπεροχή για πολλούς λόγους.

Τώρα όμως με τις flat TVs είναι διαφορετικά. Σιγά σιγά όλο και περισσότερος κόσμος "μεταναστεύει" στο σαλόνι και τις μεγάλες τηλεοράσεις.

Στον δικό μου μικρόκοσμο, όλοι οι φίλοι μου και γνωστοί έχουν τα PC τους μονίμως πλέον συνδεδεμένα στη τηλεόρασή τους. Έκανα την αρχή εγώ, το είδαν, τους άρεσε και ακολούθησαν.

Και πάλι εξαρτάται από το τί δουλειά κάνεις.

Και εγώ έτσι νόμιζα στην αρχή, οπότε είχα ένα high-end gaming pc στη τηλεόραση και ένα medium-end PC στο γραφείο για τη δουλειά.

Τελικά και το 2ο PC μετανάστευσε στο σαλόνι σε 2η τηλεόραση :-) Το γραφείο υπάρχει μόνο όταν θέλω να γράφω με το χέρι.

Βέβαια έχει ξεφύγει η συζήτηση τελείως off topic.

Το εχω σκεφτει και εγω να συνδεσω το pc στο σαλονι επειδη η τηλεοραση ειναι 32'' αλλα ειναι μικρο το δωματιο που την εχουμε και δεν θα χωραει και το pc εκει. Ολα τα υπολοιπα παιχνιδια που δεν ειναι fps τα παιζεις με 360 controller η καποια τα παιζεις επισης με πληκτρολογιο και ποντικι στον καναπε? Ποτε συνεδεσες το pc στο σαλονι?

Με το συστημα της υπογραφης μου και σε 1920 χ1080 θα εχω θεμα ?

ποτε βγαινει δλδ ?

Απο επεξεργαστη και μνημη δεν θα χεις προβλημα οπως και εγω αλλα για την καρτα γραφικων δεν ειμαι και τοσο σιγουρος (ιδιες καρτες εχουμε!)

Δεν αλλαζω την IPS 27αρα μου με 2560x1440 για καμια TV.. Η διαυγεια και το dpi των μονιτορ δεν απαντωνται σε καμια τηλεοραση ακομη και σημερα σαν μεσο απεικονισης του Η/Υ μας. Απο την αλλη για καποιον που μεγαλωσε με μια κονσολα για παραδειγμα ειναι πολυ πιο ευκολο να κανει αυτη την μεταβαση κατα την γνωμη μου.

Προς το παρων γιατι αν μεθαυριο λογου χαρη δεν υπαρξει ουσιαστικη εξελιξη (πραγμα δυσκολο αν οχι απιθανο) στα μονιτορ, και δουμε 4k/8k OLED τηλεορασεις τοτε ισως να αλλαξω αποψη.. :P

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...