Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Στα βίντεο πρέπει να είναι με GTX680. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Aς πετάξω την αστήρικτη πρόβλεψή μου και παρτε το σαν διαίσθηση. Όσοι έχουν 7870 και 660 θα το παίζουν maxed out σε 1080p ικανοποιητικότατα. Το frame rate μπορεί να είναι σχετικά χαμηλό, αλλά δεν θα κολλάει. παντος οι καρτες με 1gb ram θα κανουν μεγάλες υποχωρήσεις στα γραφικά και στην ανάλυση. εδω το 2 ηθελε 2gb στην καρτα για να ειναι smooth. μου φαίνεται η 6870 που εχω εχει γερασει, ισως και να ευθύνεται η οθονη μου λογο 1900*1200. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Κοίτα εγώ το 2 το έπαιξα maxed out + τα textures κτλ χωρίς πρόβλημα. Αυτό όμως είναι και υποκειμενικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Και DX11; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Το 3 αναμενετε πολυ καλο πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Κοίτα εγώ το 2 το έπαιξα maxed out + τα textures κτλ χωρίς πρόβλημα. Αυτό όμως είναι και υποκειμενικό. μωρε και γω τερμα το ειχα το 2 χωρις ΑΑ και ενα εφε ακομα στο mid ( δεν θυμαμαι ποιο, πρεπει να ειναι το δευτερο απο πανω) με DX11 και τα textures και ηταν οριακα τα καρε!!! ( HD6870+intel Q9550 και ποιο μετα με amd 1055T ) εσυ με Ι5 2500 θα εισουν καλύτερα αλλα δεν πιστευω παρα πολυ. εγω για πω οτι θα παιξω το 3 θα χρειαστώ καινούρια καρτουλα οπως και διποτε !!! γιατι και cf να κανω πάλι με 1gb μνήμη θα ειμαι και ετσι πάλι άκυρο θα φαω !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Ε ναι δεν συμφέρει να κάνεις CF με 1GB Vram πλέον. Αγοράζεις μια από αυτές που θα βγουν, HD8000 series/GTX700 series με 2GB+ Vram και είσαι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Καλά, έχουμε ακόμη μέχρι να βγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Για καλοκαίρι διάβασα κάπου, δεν ξέρω αν ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Q3-Απριλιο λενε.Αλλα δεν ειναι ξεκαθαρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Κοίτα εγώ το 2 το έπαιξα maxed out + τα textures κτλ χωρίς πρόβλημα. Αυτό όμως είναι και υποκειμενικό. Ναι, και dx11 εννοείται. εγω για πω οτι θα παιξω το 3 θα χρειαστώ καινούρια καρτουλα οπως και διποτε !!! γιατι και cf να κανω πάλι με 1gb μνήμη θα ειμαι και ετσι πάλι άκυρο θα φαω !!!! Εννοείται ότι θα θέλουμε κάρτα ρε συ. Ή τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορούμε να μείνουμε με την 6870 και να ξεθάψουμε τα παλιά τετράγωνα μονιτορ. Εντάξει, θα είμαστε λίγο orokusaki αλλά θα το παίζουμε max. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Περνάω το 2 ξανά τώρα να το παίξω με τα mod του Maldo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Το 2 το επαιξα με ολα φουλ σε dx11 Και δεν ειχε καθολου κολληματα. Αλλα το να αγορασουμε καινουργια καρτα μονο για ενα παιχνιδι δεν αξιζει. Αν στο μελλον βγουν περισσοτρα παιχνιδια που να απαιτουν gtx 680 για να παιξουν στο φουλ τοτε ναι θα πρεπει να παρουμε καινουργιες καρτες. Ομως μεχρι τωρα καρτες σαν την gtx 560 ti twin fronz 2 oc μας καλυπτουν πληρως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Για 1280*1024 καλή είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 που να την δεις σε 480Χ320, γαμάει! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα