Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Aς πετάξω την αστήρικτη πρόβλεψή μου και παρτε το σαν διαίσθηση.

Όσοι έχουν 7870 και 660 θα το παίζουν maxed out σε 1080p ικανοποιητικότατα. Το frame rate μπορεί να είναι σχετικά χαμηλό, αλλά δεν θα κολλάει.

παντος οι καρτες με 1gb ram θα κανουν μεγάλες υποχωρήσεις στα γραφικά και στην ανάλυση.

εδω το 2 ηθελε 2gb στην καρτα για να ειναι smooth. 

μου φαίνεται η 6870 που εχω εχει γερασει, ισως και να ευθύνεται η οθονη μου λογο 1900*1200.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα εγώ το 2 το έπαιξα maxed out + τα textures κτλ χωρίς πρόβλημα. Αυτό όμως είναι και υποκειμενικό.

μωρε και γω τερμα το ειχα το 2 χωρις ΑΑ και ενα εφε ακομα στο mid ( δεν θυμαμαι ποιο, πρεπει να ειναι το δευτερο απο πανω) με DX11 και τα textures και ηταν οριακα τα καρε!!! ( HD6870+intel Q9550 και ποιο μετα με amd 1055T ) 

εσυ με Ι5 2500 θα εισουν καλύτερα αλλα δεν πιστευω παρα πολυ.

εγω για πω οτι θα παιξω το 3 θα χρειαστώ καινούρια καρτουλα οπως και διποτε !!! γιατι και cf να κανω πάλι με 1gb μνήμη θα ειμαι και ετσι πάλι άκυρο θα φαω !!!! 

Ε ναι δεν συμφέρει να κάνεις CF με 1GB Vram πλέον.

Αγοράζεις μια από αυτές που θα βγουν, HD8000 series/GTX700 series με 2GB+ Vram και είσαι μια χαρά.

Κοίτα εγώ το 2 το έπαιξα maxed out + τα textures κτλ χωρίς πρόβλημα. Αυτό όμως είναι και υποκειμενικό.

Ναι, και dx11 εννοείται.

εγω για πω οτι θα παιξω το 3 θα χρειαστώ καινούρια καρτουλα οπως και διποτε !!! γιατι και cf να κανω πάλι με 1gb μνήμη θα ειμαι και ετσι πάλι άκυρο θα φαω !!!! 

Εννοείται ότι θα θέλουμε κάρτα ρε συ. Ή τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορούμε να μείνουμε με την 6870 και να ξεθάψουμε τα παλιά τετράγωνα μονιτορ. Εντάξει, θα είμαστε λίγο orokusaki αλλά θα το παίζουμε max. :)

Το 2 το επαιξα με ολα φουλ σε dx11 Και δεν ειχε καθολου κολληματα. Αλλα το να αγορασουμε καινουργια καρτα μονο για ενα παιχνιδι δεν αξιζει. Αν στο μελλον βγουν περισσοτρα παιχνιδια που να απαιτουν gtx 680 για να παιξουν στο φουλ τοτε ναι θα πρεπει να παρουμε καινουργιες καρτες. Ομως μεχρι τωρα καρτες σαν την gtx 560 ti twin fronz 2 oc μας καλυπτουν πληρως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...