Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμένα το λέτε;

τα win 7 64bit θέλοθν 2gb..άμα το παιχνίδι θέλει 4gb.Ε 4+2=6,κάπως έτσι πιστεύω θα πάει.Απο κει και πέρα θα δούμε πως θα το σουλουπώσουν.

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

άμα κατεβάσεις και την ανάλυση σε 480Χ320 παίζεις και με τους 2009...

Καθε μα καθε φορα λιωνω στα γελια οταν διαβαζω τετοιου τυπου σχολια σου. :lol:

• Like 1
Δημοσ.

εμένα το λέτε;

τα win 7 64bit θέλοθν 2gb..άμα το παιχνίδι θέλει 4gb.Ε 4+2=6,κάπως έτσι πιστεύω θα πάει.Απο κει και πέρα θα δούμε πως θα το σουλουπώσουν.

Δεν πάει έτσι ακριβώς.

Και πάλι όμως, είπαμε ότι οι τιμές έχουν πέσει πάρα πολύ, στις DDR3 τουλάχιστον.

Δημοσ.

εμένα το λέτε;

Multiplatform game. Μην περιμένεις κοινώς το παιχνίδι να χρησιμοποιεί παραπάνω από 2GB μνήμης. Και δεν έχει σημασία που θα έχει καλύτερα γραφικά, μιας και αυτά θα επιβαρύνουν την vRam κι όχι την RAM του συστήματος. Ο λόγος που λένε τα 4GB είναι επειδή τα Windows 7/Vista χρησιμοποιούν περισσότερη (ακόμα και σε idle mode) απ' ότι τα XP.

Δημοσ.
Γιατί δε συγκινούμαι στο ελάχιστο;

ωραιο ειναι !!!! μια παρα πολυ καλη συνεχεία απ το 2 !!!!

το θεμα ειναι τι καρτα θα θελει σε 1900*1200 και ολα ΜΑΧ για να παιχτει smooth !!!! 

Δημοσ.

στο ποστ 440 και 443 που ειδα τα βιντεακια διχνει σχετικα βαρι !!!

με αυτα το βιντεο που βγαινουν στο youtube εχουμε μαθει ολο το παιχνιδι απ εξω. και δεν ειναι το μονο...

τουλαχιστον να μας πουν και σε τι μηχανημα το εχουν βαλει για να ξερουμε και τι μας γινεται !!!

Δημοσ.

Aς πετάξω την αστήρικτη πρόβλεψή μου και παρτε το σαν διαίσθηση.

Όσοι έχουν 7870 και 660 θα το παίζουν maxed out σε 1080p ικανοποιητικότατα. Το frame rate μπορεί να είναι σχετικά χαμηλό, αλλά δεν θα κολλάει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...