phanispal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μην το φανταστείς, ίσα-ίσα που τότε ήταν πιο ακριβές οι high end. Θυμήσου τιμές των Χ1900ΧΤ π.χ., 600-700€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 και η 9800ΧΤ παλιότερα... μέχρι και η άθλια HD 2900 ήταν ακριβή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 και η 9800ΧΤ παλιότερα... μέχρι και η άθλια HD 2900 ήταν ακριβή... μην μου θυμιζεις τα 300 € που εδωσα για αυτη την μ@@@@ια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 καλά δε καταλαβαίνω γιατι συζητάτε για ένα game που θα βγεί σε 6 μήνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Αν θυμάμαι καλά το 2007 που κυκλοφόρησε μεσορανούσε η 8800 Ultra που τιμολογείτο γυρω στα 600 ευρώ.Αρχές 2008 βγήκε η 8800 GTS με καλύτερες επιδόσεις και τιμή λίγο πάνω από τα 300. Αυτό λέω.Διορθωστε με αν κάνω λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ είχα την GTS το 2007 και ήταν κατώτερων επιδόσεων από την Ultra. Η GT ήταν που ήταν σχεδόν ίδια, αλλά πάλι δεν ήταν τόσο δυνατή, όμως είχε πολύ καλύτερη τιμή/απόδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Ναι μάλλον έτσι είναι,συμπάθαμε υπάρχει και η σχετική φυρα λόγω γήρατος. Το σκεπτιστικό όμως πιστεύω είναι σωστό.Υπήρξε μεγάλη ζήτηση σε δυνατές κάρτες ,έγιναν mainstream και έπεσε η τιμή τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Ναι, τότε έγινε ένας ψιλοχαμός για το Crysis, άλλωστε τα γραφικά του είχαν κάνει μεγαλύτερο αντίκτυπο τότε απ' ότι θα έκανε παρόμοιο παιχνίδι σήμερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Το hype machine για τα γραφικα παντως συνεχιζεται. http://www.dsogaming.com/news/cryteks-ceo-believes-that-crysis-3-pc-will-rival-the-graphical-capabilities-of-next-gen-consoles/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Καλά και πολύ από την πραγματικότητα δεν απέχει πιστεύω το σχόλιο αυτό όσο και αν είναι της υπερβολής στις δηλώσεις του γενικότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Αν θυμάμαι καλά το 2007 που κυκλοφόρησε μεσορανούσε η 8800 Ultra που τιμολογείτο γυρω στα 600 ευρώ.Αρχές 2008 βγήκε η 8800 GTS με καλύτερες επιδόσεις και τιμή λίγο πάνω από τα 300. Αυτό λέω.Διορθωστε με αν κάνω λάθος 8800 Ultra > 8800 GTX > 8800GTS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 εγω παντως με 8800 gt το ειχα ευχαριστηθει μια χαρα τοτε το παιχνιδακι (σε "αναλυση orokusaki®" εννοειται, ολα τερμα , κανενα φιλτρο. το warhead ειχα παιξει σε vista για το dx10) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 το warhead ήταν πιο ελαφρύ όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 ναι οντως ηταν πολυ πιο ελαφρυ , οπως και να χει στο πρωτο δεν ειχα ακομα vista οποτε δεν εφαγα στη μαπα ολο αυτο το βαρος (αν και θυμαμαι οτι ξεκλειδωναν οι επιλογες για dx10 με τα καταλληλα κρακ , δε θυμαμαι ομως αν το λειτουργικο τελικα σε περιοριζε) δε θα καθομουν να παιξω ξανα το ιδιο παιχνιδι για να το δω με καλυτερα γραφικα και το 2 μαλιστα ακομα και σημερα δεν εχω δει πώς ειναι με dx11 ή δωσ'το μου απο την αρχη οπως θα ηθελες να ειναι ή μη μου το δωσεις καθολου (παντως το 2 οπως το προλαβα εγω ηταν φοβερα ελαφρυ παιχνιδι και δε θα το ελεγα ασχημο σε οτι αφορα και τα γραφικα , απλα δε θα πρεπε να λεγεται crysis. πολυ χειροτερο απο τα αλλα 2 σε ολους τους τομεις ) το 3 παντως μαλλον θα κανει τη καρτα μου να κλαψει.. αλλα δε προκειται να αναβαθμισω ακομα , οποτε ας κλαψει το πιο σημαντικο ομως ειναι να ειναι καλο παιχνιδι και οχι οσο (εκνευριστικα) γραμμικο ηταν το 2ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Ισως να γινομαστε υπερβολικοι με τις απαιτησεις του 3 αφου δεν εχει νεα μηχανη,ουτε θα ειναι open world.Βεβαια θα ειναι μονο dx11 και αναμενεται βαρυ αλλα θα δουμε κατα ποσο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα