Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 απλά για more space... προσωπικά δεν μου έχει τύχει τέτοια εφαρμογή εδώ και 2 χρόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 είμαστε εντελώς off topic, άλλα όντως, ποιες εφαρμογές απαιτούν page file; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Σπάνιο να σου τύχει τέτοια εφαρμογή. Από την άλλη γιατί να μην έχεις page file; Πάντα μάλιστα βάζω page file συγκεκριμένης χωρητικότητας από το recommended size. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Crysis 3′s advanced graphics settings revealed, high-res textures at launch confirmed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Πώς το 'παθαν και δεν έκαναν πάλι την ίδια παπαριά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Χασαν καποιους πελατες απο το pc μερος γι'αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Crysis 3′s advanced graphics settings revealed, high-res textures at launch confirmed Δεν άντεξαν ε; Έπρεπε να το κάνουν οπωσδήποτε να κολλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Σπάνιο να σου τύχει τέτοια εφαρμογή. Από την άλλη γιατί να μην έχεις page file; Πάντα μάλιστα βάζω page file συγκεκριμένης χωρητικότητας από το recommended size. γιατί να ξοδέυω χώρο? τι να το κάνω? δεν μου γεμίζει η RAM με τη χρήση που κάνω μέχρι στιγμής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Παντως μια και λεγατε για φθηνες ram πριν εγω που ειμαι σε triple channel drr3 απο πλαισιο δεν εχει τιποτα...Οχι πως εχω αναγκη αλλα θα ψηνομουν να εβαζα αλλα 6gb με λιγα λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 3x8gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 24gb 81ευρω.Καθολου ασχημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Που? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 http://www.you.gr/b2...DC5850EF747CE53 Ειναι sold out τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Η alpha MP έχει κλείσει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Aξιζει αυτο το μαγαζι να παραγγειλω παιδια ? Εγω επειδη εχω 1600αρες που φαινονται στην υπογραφη μου ,αν παρω πχ 1600αρες αλλα με αλλους χρονισμους θα εχω προβλημα ? Sorry για το offtopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα