Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα πάντως τελικά μου άρεσε η beta του.Προβληματική στη λειτουργία της μεν, αλλά θεωρώ ότι τελικά το παιχνίδι θα μου αρέσει.Δε νομίζω ότι θα το πάρω εξαρχής, αλλά σε μια μείωση τιμής σίγουρα θα το πάρω και αυτό.Δεν είναι και τόσο βαρύ κιόλας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φοβερό!Το single του λογικά θα είναι πολύ καλό.Έχει και ωραίο setting.Με τέτοια γραφικά, φωτισμούς κλπ κλπ θα χαζέψουμε!

irony mode on?

Σε συγκριση με το single του crysis 2 αυτο φαινεται φοβερο ομως δεν ξερουμε αν θα καταφερει να ξεπερασει το crysis 1

οσο θα φτιαχνουν παιχνιδια με δρομολογημένη πιστα και κλειστα μέρη χωρις επιλογή απο που θα φτάσουμε στα ''στόχο'' δεν θα καταφέρουν να πιάσουν ούτε το crysis 1, far cry 1.

irony mode on?

Μα γιατί να ειρωνεύομαι;Άσχετα που όλα τα crysis μου άρεσαν και μπορεί εσύ πχ να τα βρίσκεις μέτρια ή βαρετά, νομίζω πως όλα τα παιχνίδια της crytek είναι τουλάχιστον πολύ αξιόλογα από τεχνικής άποψης.Ειδικά το far cry και το πρώτο crysis δε νομίζω να αμφιβάλλει κανείς ότι έθεσαν νέα πρότυπα και παράλληλα προσδιόρισαν και διαμόρφωσαν σε μεγάλο βαθμό την κατηγορία, όπως την ξέρουμε σήμερα.Θεωρώ πως έχει σοβαρές πιθανότητες να έχει ένα πολύ καλό single player κομμάτι για σύγχρονο γρήγορο fps.Φοβερά γραφικά έχει (έπαιξα και την mp beta και το επιβεβαιώνω), φωτισμούς, αντανακλάσεις εκρήξεις κλπ κλπ έχει ( κοντολογίς η cryengine 3 πλάκα πλάκα κεντάει, δε νομίζω να αμφιβάλλουμε γι αυτό), ε αν έχει και μια φυσιολογική ai γιατί να μην είναι αξιόλογο;

Στο χάζεμα κόλλησες;Το χάζεμα πήγαινε στα γραφικά.Εμένα τουλάχιστον αυτό το περιβάλλον μου αρέσει πολύ, οπότε και ένας λόγος παραπάνω να εντυπωσιαστώ από τα γραφικά του.

• Like 1

Μα γιατί να ειρωνεύομαι;Άσχετα που όλα τα crysis μου άρεσαν και μπορεί εσύ πχ να τα βρίσκεις μέτρια ή βαρετά, νομίζω πως όλα τα παιχνίδια της crytek είναι τουλάχιστον πολύ αξιόλογα από τεχνικής άποψης.Ειδικά το far cry και το πρώτο crysis δε νομίζω να αμφιβάλλει κανείς ότι έθεσαν νέα πρότυπα...

Όπως είπε ο προλαλήσας john-lamia "οσο θα φτιαχνουν παιχνιδια με δρομολογημένη πιστα και κλειστα μέρη χωρις επιλογή απο που θα φτάσουμε στα ''στόχο'' δεν θα καταφέρουν να πιάσουν ούτε το crysis 1, far cry 1" .

Αν κάνουν ένα crysis 1 (semi open-world) στο περιβάλλον που διαφημίζουν για το 3, θα τους παραδεχτώ, άλλα προς το παρόν μας βλέπω πάλι να κινούμαστε από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Πολύ φοβάμαι ότι πήραν τις πίστες του 2, τις γέμισαν με φύκια, νερά και δέντρα και θα μας πούνε "πάρτε crysis 3".

Για μένα παραμένει στην κατηγορία του 10αρικου μέχρι νεωτέρας.

Το έχουν κάνει πολύ πιο όμορφο από το 2 στο θέμα γραφικών αλλά το Gameplay είναι ακριβώς το ίδιο και η αλλαγή του Psycho με ξενέρωσε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Minimum System Operating Requirements for PC:

• Windows Vista, Windows 7 or Windows 8

• DirectX 11 graphics card with 1Gb Video RAM

• Dual core CPU

• 2GB Memory (3GB on Vista)

• Example 1 (Nvidia/Intel):

• Nvidia GTS 450

• Intel Core2 Duo 2.4 Ghz (E6600)

• Example 2 (AMD):

• AMD Radeon HD5770

• AMD Athlon64 X2 2.7 Ghz (5200+)

Recommended System Operating Requirements for PC:

• DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM

• Quad core GPU

• 4GB Memory

• Nvidia GTX 560

• Intel Core i3-530

• Example 2 (AMD):

• AMD Radeon HD5870

• AMD Phenom II X2 565

Hi-Performance PC Specifications:

• Latest DirectX 11 graphics card

• Latest quad core CPU

• 8GB Memory

• NVidia GTX 680

• Intel Core i7-2600k

• Example 2 (AMD):

• AMD Radeon HD7970

• AMD Bulldozer FX4150

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...