JohnVani18 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Θα τους έπεφτε ο κώλος αν έβαζαν και DX10 υποστήριξη στην Alpha? Στο Crysis 2 έκαναν ένα 6μηνο να βάλουν DX11 και τώρα βάζουν μόνο DX11, έλεος! Θα 'χει πλάκα και το τελικό προϊόν να είναι έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 το παιχνιδι ειναι πολυ βαρυ, παντως μου κανει εντυπωση που χθες ειχα 30-35 frames κ σημερα εχω 23-25 με ολα τα γραφικα στο τερμα ομως κ FHD.εχασα καπου 10 frame κ δν ξερω γιατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 το παιχνιδι ειναι πολυ βαρυ, παντως μου κανει εντυπωση που χθες ειχα 30-35 frames κ σημερα εχω 23-25 με ολα τα γραφικα στο τερμα ομως κ FHD.εχασα καπου 10 frame κ δν ξερω γιατι Με τέτοιο σύστημα και είχες 30-35 fps? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 το παιχνιδι ειναι πολυ βαρυ, παντως μου κανει εντυπωση που χθες ειχα 30-35 frames κ σημερα εχω 23-25 με ολα τα γραφικα στο τερμα ομως κ FHD.εχασα καπου 10 frame κ δν ξερω γιατι Eισαι σιγουρος οτι δεν πειραξες κατι στις ρυθμισεις των γραφικων? Δεν μπορει να εχασες ετσι 10 fps χωρις να αλλαξεις ρυθμισεις στα γραφικα. Ειναι playble με 30-35 fps? Tα γραφικα τουπως ειναι με ολα φουλ? Ειναι τοσο τελεια ωστε να δικαιολογειται τετοιο framerate με το pc που εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Αυτά είναι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 ε ναι τι περίμενες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Φοβερά κολλήματα σ' εμένα πάντως.Συνεχές πάγωμα για 3-4 δευτερόλεπτα ανά μισό λεπτό περίπου ή κολλήματα για ένα δευτερόλεπτο σε αρκετά μικρότερα διαστήματα.Δε μπόρεσα με αυτές τις συνθήκες να "παίξω" παραπάνω από 5-10 λεπτά.Κατά τα λοιπά αρκετά όμορφα γραφικά και ωραίες μάχες από μια πρώτη ματιά.Δε θα το έλεγα και εντελώς βαρύ πάντως.Με high (όταν δεν κόλλαγε) συνήθως είχε πάνω από 45 fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 ε ναι τι περίμενες? Άσε τι περίμενα, το θέμα είναι τι έγινε. Ίσως να βγάλουν κανένα update για DX10 support (ίσως....). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Eισαι σιγουρος οτι δεν πειραξες κατι στις ρυθμισεις των γραφικων? Δεν μπορει να εχασες ετσι 10 fps χωρις να αλλαξεις ρυθμισεις στα γραφικα. Ειναι playble με 30-35 fps? Tα γραφικα τουπως ειναι με ολα φουλ? Ειναι τοσο τελεια ωστε να δικαιολογειται τετοιο framerate με το pc που εχεις? ναι δν πειραξα τιποτα,απο την αρχη τα ειχα ολα τερμα τα γραφικα,μου εκανε ενα update το crysis 3 μπορει απο εκει να εχασα τα frames, Με τέτοιο σύστημα και είχες 30-35 fps? ναι αφου θελω να βαλω την 480 που εχω να δω ποσα frame θα εχω απο περιεργεια. εδω ολα high με high res textures yes k εδω ολα very high με high res texture yes δεν ειδα κ καμμια διαφορα στα γραφικα για να χανω 40 frame απο το high sto very high,μπορει επειδη ακομα ειναι alpha να μην ειναι πολυ σταθερο στο very high Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 παραξενο που δεν εχει διαφορα στα γραφικα απο high σε very high. Στο crysis 1 η διαφορα μεταξυ high και very high ηταν τεραστια. Επειδη ομως ειναι alpha δεν εχουν βαλει ολα τα γραφικα που θα εχει στο very high και δεν εχουν κανει και optimization γι αυτο και δεν ειδες διαφορα στα γραφικα. Θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι τον Φεβρουαριο που κυκλοφορει το παιχνιδι για να δουμε πως ειναι τα γραφικα στο very high. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Crysis 2 φάση με άλλα λόγια. Τι Gamer, τι Enthusiast, ακριβώς το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 στις εικονες βλεπετε διαφορα εσεις που να εξηγει 40 frame πτωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Σε καμία περίτπωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 όταν βλέπεις τέτοια frame drops, χωρίς να βλέπεις κάποια ουσιαστική διαφορά, συνήθως κάτι παίζει με τα lightning effects. Μπορεί στο συγκεκριμένο καρέ να μην φαίνεται, όπως και σε πολλά άλλα, αλλά πχ. εκεί που σε high έχει 100 πηγές φωτός, στα ultra high μπορεί να έχεις 1000 με under-skin mapping και δεν συμμαζεύεται. Ο john2 το κατέχει καλύτερα το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=JMRi_2c2juE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα