Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις το είδα έμεινα..!! :confused:

Η Crytek είχε πεί πως θα το γύρίσει στο PC πάλι γιατί οι κονσόλες δεν τραβάν.

http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=141881

Μακάρι να το εφαρμόσουν κι όλας και να μην μείνουν στα λόγια.

Μεχρι να βγει το crysis 3 θα εχουν ηδη βγει οι επομενες κονσολες. το crysis 2 βγηκε 4 χρονια μετα απο το 1 αρα και αυτο αργει πολυ ακομα

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο μένα, μακάρι να αργήσει.

Κρίμα είναι να καταντήσει κι αυτό CoD.

υγ : στο άρθρο λέει πως τα PC είναι πιο μπροστά και απο τις "next-gen" κονσόλες (κάτι το οποίο ήδη ξέραμε)

Δημοσ.

ΘΑ είναι σε νησί πάλι? Πολύ θα το θελα να είναι σε νησί ή σε ζούγκλα.

Κι εγώ θα ήθελα φύση έχει παραπάει αυτό με την ΝΥ απ'ότι φαίνεται στην φώτο στο μπάκράουντ κτίριο ξεπροβάλει εκτός και άν είναι πρόχειρη.

Δημοσ.

Σε ένα site (qj) έλεγε πως ένα περιοδικό είχε σαν teaser έναν ουρανοξύστη της ΝΥ, και είχε το μοτίβο της nan suit.o

Δημοσ.

ΖΟΥΚΓΛΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ , τι ny και τριχες. δωσε θαμνο στον λαο να κανει τα δικα του.

(αν και δεν ελπιζω σε θαυματα παλι μια κονσολε σιχαμαρα θα ειναι)

Δημοσ.

Το πρόβλημα με το δεύτερο δεν ήταν μόνο τα γραφικά αλλά κυρίως το κονσολοποιημένο gameplay. Ελπίζω το τρίτο μέρος να είναι το πραγματικό sequel που περιμεναμε..

Δημοσ.

Απο μένα, μακάρι να αργήσει.

Κρίμα είναι να καταντήσει κι αυτό CoD.

υγ : στο άρθρο λέει πως τα PC είναι πιο μπροστά και απο τις "next-gen" κονσόλες (κάτι το οποίο ήδη ξέραμε)

ενοεις οτι το pc ειναι πιο δυνατα απο τα WiU xbox 720 * PS4 αν και δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα? τι pc ομως θα χρειαστουμε για να εχουμε καλυτερα γραφικα απο Wiiu Xbox 720 * PS4?

Δημοσ.

ενοεις οτι το pc ειναι πιο δυνατα απο τα WiU xbox 720 * PS4 αν και δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα? τι pc ομως θα χρειαστουμε για να εχουμε καλυτερα γραφικα απο Wiiu Xbox 720 * PS4?

Κατι σαν το pc μου θελω να πιστευω θα ειναι αρκετο,χωρις να περνω και ορκο..

Δημοσ.

Παιδια κατα προσωπικη αποψη το δευτερο μου αρεσε περισσοτερο. 2 απλουστατοι λογοι που συμβαινει αυτο. Πρωτον το πιστολιδι ηταν πολλες κλασεις ανωτερο απο το πρωτο και η αισθηση των οπλων κατα πολυ ανωτερη τοσο σε αισθηση οσο και σε ηχο, αντιδραση κτλ και κατα δευτερον μπορει να μην ηταν sandbox το παιχνιδι αλλα ειχε αρκετη ελευθερια χωρις να σε χανει focus απο την κυρια ασχολια που ειναι το shooting.

• Like 1
Δημοσ.

Ναί, είναι πιο δυνατά.

Καλύτερο απο το δικό μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...