OROKUSAKI Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μόλις το είδα έμεινα..!! Η Crytek είχε πεί πως θα το γύρίσει στο PC πάλι γιατί οι κονσόλες δεν τραβάν. http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=141881 Μακάρι να το εφαρμόσουν κι όλας και να μην μείνουν στα λόγια. Μεχρι να βγει το crysis 3 θα εχουν ηδη βγει οι επομενες κονσολες. το crysis 2 βγηκε 4 χρονια μετα απο το 1 αρα και αυτο αργει πολυ ακομα
JohnVani18 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Απο μένα, μακάρι να αργήσει. Κρίμα είναι να καταντήσει κι αυτό CoD. υγ : στο άρθρο λέει πως τα PC είναι πιο μπροστά και απο τις "next-gen" κονσόλες (κάτι το οποίο ήδη ξέραμε)
JohnVani18 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Όχι, εκτός και αν μετράει το πάρκο που αιωρείται στο τέλος του παιχνιδιού.
zvarthangalos Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 ΘΑ είναι σε νησί πάλι? Πολύ θα το θελα να είναι σε νησί ή σε ζούγκλα. Κι εγώ θα ήθελα φύση έχει παραπάει αυτό με την ΝΥ απ'ότι φαίνεται στην φώτο στο μπάκράουντ κτίριο ξεπροβάλει εκτός και άν είναι πρόχειρη.
JohnVani18 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Σε ένα site (qj) έλεγε πως ένα περιοδικό είχε σαν teaser έναν ουρανοξύστη της ΝΥ, και είχε το μοτίβο της nan suit.o
ThrowDOWN Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 ΖΟΥΚΓΛΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ , τι ny και τριχες. δωσε θαμνο στον λαο να κανει τα δικα του. (αν και δεν ελπιζω σε θαυματα παλι μια κονσολε σιχαμαρα θα ειναι)
Obsidian Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Το πρόβλημα με το δεύτερο δεν ήταν μόνο τα γραφικά αλλά κυρίως το κονσολοποιημένο gameplay. Ελπίζω το τρίτο μέρος να είναι το πραγματικό sequel που περιμεναμε..
OROKUSAKI Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Απο μένα, μακάρι να αργήσει. Κρίμα είναι να καταντήσει κι αυτό CoD. υγ : στο άρθρο λέει πως τα PC είναι πιο μπροστά και απο τις "next-gen" κονσόλες (κάτι το οποίο ήδη ξέραμε) ενοεις οτι το pc ειναι πιο δυνατα απο τα WiU xbox 720 * PS4 αν και δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα? τι pc ομως θα χρειαστουμε για να εχουμε καλυτερα γραφικα απο Wiiu Xbox 720 * PS4?
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Άμα έχει Next-Gen Graphics θα αξίζει, αλλιώς μούφα. Obvious post is obvious :Ρ
ThanosWF Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 ενοεις οτι το pc ειναι πιο δυνατα απο τα WiU xbox 720 * PS4 αν και δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα? τι pc ομως θα χρειαστουμε για να εχουμε καλυτερα γραφικα απο Wiiu Xbox 720 * PS4? Κατι σαν το pc μου θελω να πιστευω θα ειναι αρκετο,χωρις να περνω και ορκο..
ikaruga24 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Παιδια κατα προσωπικη αποψη το δευτερο μου αρεσε περισσοτερο. 2 απλουστατοι λογοι που συμβαινει αυτο. Πρωτον το πιστολιδι ηταν πολλες κλασεις ανωτερο απο το πρωτο και η αισθηση των οπλων κατα πολυ ανωτερη τοσο σε αισθηση οσο και σε ηχο, αντιδραση κτλ και κατα δευτερον μπορει να μην ηταν sandbox το παιχνιδι αλλα ειχε αρκετη ελευθερια χωρις να σε χανει focus απο την κυρια ασχολια που ειναι το shooting. 1
JohnVani18 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 ενοεις οτι το pc ειναι πιο δυνατα απο τα WiU xbox 720 * PS4 αν και δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα? τι pc ομως θα χρειαστουμε για να εχουμε καλυτερα γραφικα απο Wiiu Xbox 720 * PS4? Ναί, είναι πιο δυνατά. Καλύτερο απο το δικό μου.
LRoi Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3p1PhQ-ZKJw Ευτυχώς που ανακοινώθηκε το 3 γιατί μου χρωστάνε κάτι λεφτά από το 2 και περίμενα πώς και πώς για να τα πάρω πίσω.
mchls Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 More Crysis 3 Details; Destroyed New York, incoming trailer, official reveal in April 16th
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα