xtrmsnpr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Πήρα και εγώ κλειδί. Ευχαριστούμε xtrmsnpr. Τώρα θα ψάξουμε για χρόνο για να το παίξουμε. παρακαλώ. Ε να παρασκευή είναι 2..θα παίξουμε όσο να ναι τότε να δούμε τί λέει! https://www.facebook.com/NVIDIAGeForce/app_433401813391421 όποιος δεν πρόλαβε ίσως έχει εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδιά, δεν έχει την ελλάδα στο like του Facebook page της NVidia... Το έχει κάνει κανείς; Τί βάλατε; Άκυρο... μπορεί να πάω φυλακή... Αλλά έβαλα UK, London... Τί να κάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Από ότι διάβασα αλλού έτσι και αλλιώς έχουν τελειώσει τα keys από το Facebook της NVIDIA. 5000 είχαν. Δοκιμάστε στην σελίδα που ανέφερε ο xtrmsnpr, το www.fileplay.net. Όταν μπήκα πριν 20 λεπτά έλεγε ότι δεν είχε άλλα κλειδιά αλλά δοκίμασα πάλι πριν 10 λεπτά και μου έδωσε κανονικά ένα κλειδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 http://link.global.amd.com/e/es.aspx?s=2330&e=25606 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δοκιμάστε στην σελίδα που ανέφερε ο xtrmsnpr, το www.fileplay.net Δοκιμασα τωρα και πηρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 κ εγω δοκιμασα τωρα απο fileplay κ μου εδωσε αμεσως beta key Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Παρομοίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Άντε αύριο 2 του μήνα να δούμε... Αν και είναι Alpha οπότε ίσως να έχει θεματάκια... Ελπίζω όχι με τα Win 8 64 bit... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Καλά, στα τελευταία παιχνίδια της ΕΑ, τι Alpha, τι Beta, τι Gold. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Εννοείς ότι είναι τέλεια εξ' αρχής, ή ότι οι ατέλειές τους δεν διορθώνονται ποτέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Aπο fileplay κι εγώ πείρα κωδικό και το κάνω preloading απο Origin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ZVG569rHync __________________________________________________ Μου ήρθε κι εμένα σήμερα key απο την AMD. Η Alpha έκδοση υποστηρίζει μόνο DX11 κάρτες ή και DX10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Συνδέθηκα για λίγο σχετικά εύκολα θα έλεγα, όμως πιθανόν δεν έχω καλή σύνδεση και μου λαγκάρει λίγο. αν και είναι η Alpha δεν βλέπω αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο, ίσως αλλάξω γνώμη όταν συμπληρώσω κάποιες ώρες παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Κι εδώ μια απ' τα ίδια. Εν τω μεταξύ αυτή τη multiplayer φάση δεν τη μπορώ με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Θα μπω κι εγώ κατά το μεσημέρι/απόγευμα. NDA έχει; (δεν έψαξα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα