Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

άμε και θα δεις ότι πιο πιθανό είναι να στήσει sli και 6/8 core παρά να πάρει νέα οθόνη...

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μπορεί ο άνθρωπος να μην ξέρει ότι η τεχνολογία προχώρησε και στις οθόνες... πες να έχασε μερικά τεύχη από pc mags, να μην δούλευαν μερικά tomshardware και λοιπά tech sites... ε, δεν θέλει και πολύ!

Εντάξει δεν λέω να αναφερθούνε xIPS και λοιπά μην μας μείνει στα χέρια, άλλα ένα "ξέρεις, εδώ και λίγα χρόνια έχουμε μεγαλύτερες αναλύσεις" νομίζω είναι αρκετό για αρχή.

Αμέσως πέσατε να τον φάτε...

Δημοσ.

ναι μωρε εχει βγει ips και δεν ξερω εγω τι που αμα δεν το εχεις δεν πρεπει να αποκαλησε gamer

και στα 1024 εγω θα επαιζα αν δεν ειχε χαλασει η παλια οθονη, και σιγα μην κατσω να κανω Update στο Pc επειδη δεν μου τρεχει full settings το diablo 3 η το pacman....

Δημοσ.

@gio: Πιστεύω ο σαρκασμός στο post μου ήταν πασίδηλος, από το σχόλιό σου όμως για το xIPS νομίζω ότι μάλλον δεν τον κατάλαβες...

Πάντως, fyi, δες ένα xIPS με ένα TN και μετά έλα να ξαναγράψεις το σχόλιό σου ;)

Δημοσ.

Δεν παιρνω καινουργια οθονη μεχρι να καει αυτη που εχω! :-D μονο τοτε θα την αλλαξω! το pc που εχω ειναι πολυ καλο και τρεχει ολα τα παιχνιδια στο φουλ και γι αυτο δεν χρειαζεται καμια αναβαθμιση προς το παρον.

Δημοσ.

Χρειάζεσαι όμως μια οθόνη να απολαμβάνεις τα παιχνίδια.

Εγώ προσωπικά αφού έστεισα το νέο (για τότε, 2008) PC, ένα χρόνο μετά πήρα την 23αρα μου, δεν την πάλευα άλλο με την 17αρα..

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ξέρω σε πόσους θα δουλέψει,αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε το παιχνίδι στην alpha multiplayer έκδοση του.Δεν ξέρω αν με δέχτηκαν επειδή είχα σερβερ σε αυτούς παλιά ή το δίνουν σε όσους προλάβουν.Αλλά δοκιμάστε μήπως το πάρετε το κλειδί για origin.Το κάνω preload τώρα για να ανοίξει 2/11 !

Κάντε ένα account εδώ

http://www.fileplay.net/

και μετά http://www.fileplay.net/keys/55/crysis3-alpha και πατήστε request my key

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...