Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το πρωτο ηταν απλα τελειο!!! αν και ειχε τρομερα γραφικα, θα επιλεξω τα γραφικα του 2 μονο και μονο επιδι επαιξε καλητερα στον υπολογιστη μου απ το 1. δεν θελω ενα παιχνιδι που να μου κρεμαει τον υπολογιστη και να θελει την καλύτερη καρτα και ολα τα υπόλοιπα υποσυστήματα τουμπανο για να τρεχει νερο. ουτε προκειται να περιμενω 2 σειρες καρτων γραφικων για να δω πως παει. γιατι απ την στιγμη του το τερματισα καμποσες φορες βαριεμαι να το ξανα παιξω ακομα και με καινούρια καρτα μετα απο τοσα χρονια.

το 1 ηταν καλο γιατι βασίστηκε στην ελευθεριά του τοπου/χορου οπως ειχε το θρυλικό far cry 1, το οποιο ειχε κανει μεγαλη επιτυχία !!!

αν ειχε τα γραφικα που εχει και ηταν απλα ενα δρομολογιμενο παιχνιδι οπως το 2 δεν θα ειχε κανει μεγαλη επιτυχία το δευτερο μερος του.

επρεπε το 3 να το κανουν σαν το 1, να εχουμε ελευθερια να παμε οπου θελουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η απαντηση ειναι η παρακατω.

Δεν σαν ενδιαφερουν τα γραφικα, απλα θελετε το παιχνιδι να ειναι βαρυ και να μην παιζει καλα, ωστε να εχετε να ασχολειστε ποιος το επαιξε καλυτερα, τι αναβαθμιση πρεπει να γινει και για χρονια οπως σωστα λεει ο φιλος να προσπαθουμε να το παιξουμε.

Μεχρι και στο Crysis 2, βρηκατε τροπο να το κολλατε με mods, κλπ.

Aυτο δεν ειναι απαντηση σε αυτο που ειπαμε...Εσυ ειπες οτι τα γραφικα του 2 σου αρεσαν περισσοτερο απο του 1 και εγω σου ειπα οτι το 1 εχει πολλα επιπεδα ανωτερα γραφικα απο το 2.Το αν το 2 το ευχαριστιεσαι πιο πολυ επειδη ειναι πιο ελαφρυ ειναι μια παραμετρος ασχετη με την συγκριση των γραφικων ,το οτι το ευχαριστηθηκες πιο πολυ το 2 δεν σημαινει οτι ειχε και καλυτερα γραφικα απο το 1 το αντιθετο μαλιστα.

Επισης εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου το παιχνιδι να ειναι βαρυ και να μην μπορεις να το παιξεις σε τερμα ρυθμισεις ,ουτε ημουν benchakias με το crysis1 αλλα το 2 ηταν πραγματικα αηδια σε γραφικα και σιγουρα του δινω το βραβειο για το πιο απογοητευτικο παιχνιδι απο τους αναμενομενους τιτλους .

• Like 1

Εμενα μου αρεσαν περισσοτερο τα γραφικα του 2, απλα.

Καλυτερα πολη, παρα δασος. Ειδικα σε καποιες φασεις καθομουν και χαζευα τη στολη και ποσο λεπτομερεια ειχε πανω της.

Επισης το 2 ειναι πιο linear κατι που μου αρεσει στα games.

Οι περισσοτεροι παντως πιστευω οτι κραζουν το 2 επειδη δεν κολλαγε. Ειναι βασικα ατομα που δεν παιζουν παιχνιδια επειδη τους αρεσει, απλα κοιτανε πως παιζει το παιχνιδι στο hardware τους, με τα ματια τους στο fraps.

Σπανια σε παιχνιδι κουβεντιαζεται η ιστορια, η κατι αλλο. Μονο γραφικα.

Εδω καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι το metro σε dx11 εχει προβλημα.

• Moderators

Το στόρυ στο 2 δεν μου άρεσε τόσο.

Κυρίως γιατί άλλαξαν ότι η nanosuit ήταν τεχνολογία των Αμερικανών στο ότι ήταν X-Com Alien tech experiment, κλπ.

Πάλι καλά που οι Κορεάτες δεν είχαν προβλήματα με τις δικές τους. :P

τι συζητάμε τώρα ρε παιδιά, ποιο ορισμός τους mainstream game από το crysis 2 δεν υπάρχει, τολμώ να πω ότι έπεσε χαμηλότερα και από όλα τα cod της μεταCOD4 εποχής

όσο για τους Κορεατές, μεγαλή μπουκιά φάε... :D

• Like 1

Crysis 3: Less Linear, Better Looking

Crytek’s plan to build a more open, more sophisticated sequel

Και κάτι που αρκετοί περιμέναμε να μάθουμε!

“One thing we keep getting back, is ‘is this a console port?’” added Read. “It’s not. Everything’s being developed in tandem.”

Από όσα έχω δει, το Crysis 3 θα είναι ότι ήταν το πρώτο Crysis στον γραφικό τομέα, μόνο που τώρα θα υπάρχει καλύτερο optimization. Vanilla high-resolution textures ;)

τελεια! Και αφου τωρα οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε pc που μπορουν να το τρεξουν με ολα φουλ αυτα ειναι πολυ ευχαριστα νεα!

Εδώ το 2 με texture pack + dx11 ultra upgrade ζορίζει δύο GTX580, ούτε για πλάκα δεν θα το παίζουμε αυτό στο full αν όντως μοιάσει στο 1.

αν το παιξεις σε πολυ υψηλη αναλυση τοτε ναι ζοριζει ακομα και 2 gtx 580. Εγω ομως επειδη παιζω σε 1280χ1024 μπορεσα να το παιξω με dx11 ultra upgrade+ texture pack με την gtx 560ti

Σε τέτοια ανάλυση και 3870 το παίζει. Το θέμα είναι τι κάνεις σε HD αναλύσεις.

Αν το δοκιμάσεις σε άλλη οθόνη, η 560 θα γονατίσει.

• Super Moderators

Σε τέτοια ανάλυση και 3870 το παίζει. Το θέμα είναι τι κάνεις σε HD αναλύσεις.

Αν το δοκιμάσεις σε άλλη οθόνη, η 560 θα γονατίσει.

η ανάλυσή του είναι hd :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...