Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

I don't usually place bets, but when I do

It's for games being a console port on the PC.

Να, κάτι τέτοια λες.. και είσαι πολύ κουλάτος τρελιάρης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μακαρι να μην ειναι σαν το πρωτο. Χαμηλη αποδοση για να χαιρονται οσοι καταφερουν να το παιξουν.

Το Crysis 2 μου αρεσε περισσοτερο σε γραφικα και ειχε αριστη αποδοση.

Επισης ειχε υποθεση, φοβερη μουσικη και ηταν πιο linear κατι το οποιο μου αρεσει στα παιχνιδια.

Το Crysis 2 ...Επισης ειχε υποθεση, φοβερη μουσικη και ηταν πιο linear κατι το οποιο μου αρεσει στα παιχνιδια.

διαφορετικά παιχνίδια παίξαμε μάλλον...

Μακαρι να μην ειναι σαν το πρωτο. Χαμηλη αποδοση για να χαιρονται οσοι καταφερουν να το παιξουν.

Το Crysis 2 μου αρεσε περισσοτερο σε γραφικα και ειχε αριστη αποδοση.

Επισης ειχε υποθεση, φοβερη μουσικη και ηταν πιο linear κατι το οποιο μου αρεσει στα παιχνιδια.

Ε οχι man ,σε γραφικα ηταν απαισιο το 2 μιλαμε απο τα χειροτερα γραφικα που εχω δει σε παιχνιδι σε σχεση με αυτο που περιμενα να δω ....Αν δεν εβλεπα το trailer του 3 ουτε που προκειται να ασχολιομουν ξανα ...

Μακάρι να είναι σαν το πρώτο. Να κάψουμε τα πισί μας και να το παίζουμε στο Medium όταν βγει (γιατί αν μπουν αυτά του βιντεο στο παιχνίδι απλά δεν τρέχει με νορμάλ specs). Να έχουμε για χρόνια έναν ακόμα τίτλο τούμπανο.

Μακάρι να είναι σαν το πρώτο. Να κάψουμε τα πισί μας και να το παίζουμε στο Medium όταν βγει (γιατί αν μπουν αυτά του βιντεο στο παιχνίδι απλά δεν τρέχει με νορμάλ specs). Να έχουμε για χρόνια έναν ακόμα τίτλο τούμπανο.

Μέχρι να κυκλοφορήσουν οι νέες κονσόλες δεν πρόκειται να δούμε εντυπωσιακές αλλαγές στα παιχνίδια για PC.

Ε οχι man ,σε γραφικα ηταν απαισιο το 2 μιλαμε απο τα χειροτερα γραφικα που εχω δει σε παιχνιδι σε σχεση με αυτο που περιμενα να δω ....Αν δεν εβλεπα το trailer του 3 ουτε που προκειται να ασχολιομουν ξανα ...

Άσε ο Heatspreader δεν έχει αλλάξει γνώμη εδώ και 2 χρόνια.

Η απαντηση ειναι η παρακατω.

Δεν σαν ενδιαφερουν τα γραφικα, απλα θελετε το παιχνιδι να ειναι βαρυ και να μην παιζει καλα, ωστε να εχετε να ασχολειστε ποιος το επαιξε καλυτερα, τι αναβαθμιση πρεπει να γινει και για χρονια οπως σωστα λεει ο φιλος να προσπαθουμε να το παιξουμε.

Μεχρι και στο Crysis 2, βρηκατε τροπο να το κολλατε με mods, κλπ.

Διαφωνω οπως καταλαβες, αλλα εισαι απο τους λιγους που μιλανε με ειλικρινεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...