mchls Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 @GhostRider Γραφ' τα όλα να είσαι καλυμμένος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 τα ειχα μπρερδεψει καπως με τους χαρακτιρες..... ευχαριστω για τις διευκρησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 I don't usually place bets, but when I do It's for games being a console port on the PC. Να, κάτι τέτοια λες.. και είσαι πολύ κουλάτος τρελιάρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μακαρι να μην ειναι σαν το πρωτο. Χαμηλη αποδοση για να χαιρονται οσοι καταφερουν να το παιξουν. Το Crysis 2 μου αρεσε περισσοτερο σε γραφικα και ειχε αριστη αποδοση. Επισης ειχε υποθεση, φοβερη μουσικη και ηταν πιο linear κατι το οποιο μου αρεσει στα παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Το Crysis 2 ...Επισης ειχε υποθεση, φοβερη μουσικη και ηταν πιο linear κατι το οποιο μου αρεσει στα παιχνιδια. διαφορετικά παιχνίδια παίξαμε μάλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Φοβερο. Ελπιζω να μην ειναι πολυ πιο απαιτητικο απο το δευτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Meh το μονο καλο μέχρι στιγμής είναι η φωνή του Prophet... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 ... και τα φοβερα γραφικα! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetalGearFan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δεν θα μου φαινόταν απίθανο τα full γραφικά που θα έχει στον υπολογιστή με τα γραφικά που θα βγάλει στις κονσόλες να απέχουν μία γενιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μακαρι να μην ειναι σαν το πρωτο. Χαμηλη αποδοση για να χαιρονται οσοι καταφερουν να το παιξουν. Το Crysis 2 μου αρεσε περισσοτερο σε γραφικα και ειχε αριστη αποδοση. Επισης ειχε υποθεση, φοβερη μουσικη και ηταν πιο linear κατι το οποιο μου αρεσει στα παιχνιδια. Ε οχι man ,σε γραφικα ηταν απαισιο το 2 μιλαμε απο τα χειροτερα γραφικα που εχω δει σε παιχνιδι σε σχεση με αυτο που περιμενα να δω ....Αν δεν εβλεπα το trailer του 3 ουτε που προκειται να ασχολιομουν ξανα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Άσε ο Heatspreader δεν έχει αλλάξει γνώμη εδώ και 2 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μακάρι να είναι σαν το πρώτο. Να κάψουμε τα πισί μας και να το παίζουμε στο Medium όταν βγει (γιατί αν μπουν αυτά του βιντεο στο παιχνίδι απλά δεν τρέχει με νορμάλ specs). Να έχουμε για χρόνια έναν ακόμα τίτλο τούμπανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μακάρι να είναι σαν το πρώτο. Να κάψουμε τα πισί μας και να το παίζουμε στο Medium όταν βγει (γιατί αν μπουν αυτά του βιντεο στο παιχνίδι απλά δεν τρέχει με νορμάλ specs). Να έχουμε για χρόνια έναν ακόμα τίτλο τούμπανο. Μέχρι να κυκλοφορήσουν οι νέες κονσόλες δεν πρόκειται να δούμε εντυπωσιακές αλλαγές στα παιχνίδια για PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Ε οχι man ,σε γραφικα ηταν απαισιο το 2 μιλαμε απο τα χειροτερα γραφικα που εχω δει σε παιχνιδι σε σχεση με αυτο που περιμενα να δω ....Αν δεν εβλεπα το trailer του 3 ουτε που προκειται να ασχολιομουν ξανα ... Άσε ο Heatspreader δεν έχει αλλάξει γνώμη εδώ και 2 χρόνια. Η απαντηση ειναι η παρακατω. Δεν σαν ενδιαφερουν τα γραφικα, απλα θελετε το παιχνιδι να ειναι βαρυ και να μην παιζει καλα, ωστε να εχετε να ασχολειστε ποιος το επαιξε καλυτερα, τι αναβαθμιση πρεπει να γινει και για χρονια οπως σωστα λεει ο φιλος να προσπαθουμε να το παιξουμε. Μεχρι και στο Crysis 2, βρηκατε τροπο να το κολλατε με mods, κλπ. Μακάρι να είναι σαν το πρώτο. Να κάψουμε τα πισί μας και να το παίζουμε στο Medium όταν βγει (γιατί αν μπουν αυτά του βιντεο στο παιχνίδι απλά δεν τρέχει με νορμάλ specs). Να έχουμε για χρόνια έναν ακόμα τίτλο τούμπανο. Διαφωνω οπως καταλαβες, αλλα εισαι απο τους λιγους που μιλανε με ειλικρινεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα