Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Το Crysis 1 είχε ωραίο Battlefield (vehicles) / Counter-Strike (αγορές με πόντους) gameplay και τις αλλαγές χρόνου και το Crysis Wars ήταν καλό. Μετά τα Crysis έγιναν πιο COD-like.
konstantinos77 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Το BF4 είναι μια σάχλα με άθλιο netcode και άθλια προβλήματα γενικότερα όπως crashes/lag κλπ.Το Crysis είχε γαμάτο gameplay και μετά σε έκανε να θες να το ξαναπαίξεις με κάθε mod που έβγαινε. Σου ξαναλεω συγκρινεις ανομοια πραγματα ,το netcode του ενος με το gameplay του αλλου ...Το bf4 οτι και να λες για καποιον που εχει πανω απο 500 ωρες παιχνιδιου τα εχει βγαλει τα λεφτα του .Αν δε του αρεσε δεν θα το επαιζε δες το και ετσι ..Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια . 1
Alithinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι ? πέρα απ το gameplay του που από ότι φαίνεται δεν σας αρέσει. Το Cry3 νιώσατε άνετοι όταν το βάλατε να το παίξετε. Θυμάμαι εγώ όταν είχα βάλει τη beta με πείραζε δεν το άντεχα. Είχα και πρόβλημα να προσανατολιστώ σε αυτό,κάτι που δεν το έχω πάθει σε κανένα άλλο παιχνίδι,είτε fps είτε όχι. Από ότι κοίταξα τώρα,υποπτεύομαι πως ίσως να έφταιγε το εφιαλτικό fov του,μόνο 60. (το φυσιολογικό fov ενός υγειούς ανθρώπου είναι 180,90 για το κάθε μάτι) το ιδανικό για fps παιχνίδια fov είναι μεταξύ 80 και 90 για να μη νιώθεις ναυτία και άλλα τέτοια (motion sickness). Το 90 δεν είναι τυχαίο,είναι επειδή η εικόνα είναι δισδιάστατη (σαν να βλέπεις με 1 μάτι) και άρα αντιστοιχεί το fov του game στο fov ενός ματιού. Πραγματικά απορώ γιατί τα φτιάχνουν τόσο κλειστά fov τα παιχνίδια κάποιοι. 1
gr1 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 καλησπερα παιδια ηθελα να μαθω αν αξιζει το multiplayer για το crysis 3 για να το αγορασω
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Για μένα δεν αξίζει, καλύτερα να αγοράσεις το Titanfall. 1
zizikos21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Καλησπερα.Ξεκινησα να παιξω αυτο το κορυφαιο παιχνιδι και καπου στη δευτερη πιστα(jungle) οπου παιρνει καποιο εξωγη'ινο οπλο με το οποιο ειναι να εξουδετερωσει καποιους πυραυλους,δεν εχει ammo και χωρις αυτο δεν προχωραει με τιποτα παραπερα.Απ'οτι διαπιστωσα το εχουν πολλοι αυτο το προβλημα,αλλα δεν ξερω ποια ειναι η λυση τελικα.Εχετε υπ'οψη σας τι παιζει?Ευχαριστω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 installαρε το τελευταίο patch του game αν δεν κάνω λάθος...
mastixas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Καλησπερα.Ξεκινησα να παιξω αυτο το κορυφαιο παιχνιδι και καπου στη δευτερη πιστα(jungle) οπου παιρνει καποιο εξωγη'ινο οπλο με το οποιο ειναι να εξουδετερωσει καποιους πυραυλους,δεν εχει ammo και χωρις αυτο δεν προχωραει με τιποτα παραπερα.Απ'οτι διαπιστωσα το εχουν πολλοι αυτο το προβλημα,αλλα δεν ξερω ποια ειναι η λυση τελικα.Εχετε υπ'οψη σας τι παιζει?Ευχαριστω Εγω καπου πετυχα ενα βιντεο στο youtube, που δεν το βρισκω τωρα, οπου ενας τυπας πηγε γυρω γυρω την πιστα (ολο δεξια οπως κοιτας το οπλο πρωτη φορα) και ανεβηκε πηδωντας σε ενα τοιχο πανω στη γεφυρα. Αυτο εκανα κι εγω και περασα την πιστα.
3DJIN Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 βασικα εχει προβλημα το..."fix" που χρησιμοποιησες,το ειχαν παρα πολλοι. Θα βαλεις trainer για απειρες σφαιρες και θα περασεις το σημειο αυτο.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Επειδη διαβασα και τις προηγούμενες σελιδες να πω οτι μια χαρα σεναριο εχει η σειρα. Τα εχω λιώσει και το 1 και το Warhead και το 2. Για μενα Bioshock σεναριακα Νο1 Αν ηθελα mutli τα counter strike ειναι τα καλυτερα και επισης υπαρχει και το titanfall που δεν το εχω παιξει ακομα. Στην ερωτηση τωρα μόλις πηρα την R7 260X και στα 1080p ολα low με Vsyc-off και ειμαι στα 40-50fps, με παρα πολλα σπασιματα στα 18-30fps, και στα προηγουμενα ειχα θεμα αλλα τοσο βαρυ και ειναι αρκετα Gb για να το ξανακατεβασω απο origin μπας και δεν εκατσε καλα το install. Παιζει κατι τετοιο ή απλα να πεσω σε 720p???
qsis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 μπας και δεν εκατσε καλα το install. Παιζει κατι τετοιο ??? Χλωμό γενικά να παίξει κάτι τέτοιο
looproll Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Το crysis 1 ήταν θεικό όπως και το warhead για εμένα, ΕΓΩ ανήκω στην κατηγορία που με ενδιαφέρουν το γραφικά και αδιαφορώ για το gameplay, το crysis 1 ήταν περισσότερο benchmark, το crysis 3 μου άρεσε το έχω τελειώσει πάνω απο 10 φορές και ό μόνος λόγος είναι για να τεστάρω το hardware κάθε φορά που αλλάζω κάτι και να ποζεριάζω μόνος μου πόσο γρήγορα μπορεί το Pc moy να παίξει απλά απίστευτα μικρό Αντίθετα το crysis 2 oυτε καν. Το bf 4 το εγκατέστησα λύθηκα στο γέλιο και αμέσως uninstall, απαίσιο, Γενικά πάντως με το crysis 1 είχε ανέβει τόσο ψηλά ο πύχης όπου ανέμενα τα επόμενα χρόνια τα γραφικά να γίνονταν πλέον φωτορεαλιστικά, ΑΛΛΑ ουτε κάν, π.χ. το far cry to 3 μοιάζει παλαιότερο του crysis 1 Μια ελπίδα έχω με τα project cars και asseto corsa μήπως. Πάντως με αυτό που είχα πάθει πλάκα απο το γραφικά του άσχετα με τις τεχνικές που χρησιμοποιεί (prerendered scenes, 2d trees,) ανύπαρκτα physics ΑΛΛΑ σαν οπτικό αποτέλεσμα που σε ξεγελούσε ότι είναι αληθινό βίντεο και όχι γραφικά ήταν το gran turismo 5, και αυτός ήταν ο μόνος λόγος που αγόρασα playstation 3, E άλλο παιχνίδι δεν ξαναπήρα όσα demo και να δοκίμασα το ένα είχε χειρότερα γραφικά απο το άλλο
Oroku Saki Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Θα το ξαναπαιξω και εγω συντομα για να το χαρω με ολα φουλ διοτι οταν βγηκε επειδη τοτε ειχα 560 ti το ειχα παιξει με ολα high. Απο μια δοκμη που εκανα τωρα με την 970 παιζει με ολα ultra 2x mfaa(εχει ιδια ποιοτητα με 4χ msaa αλλα perfomance ιδιο με 2χ msaa)1440 p. Μετα το assasin unity το crysis 3 εχει απο τα καλυτερα γραφικα στο pc.
D.Luffy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Το bf 4 το εγκατέστησα λύθηκα στο γέλιο και αμέσως uninstall, απαίσιο, Πολύ περίεργο αυτό... Το BF4 για μένα έχει μακράν καλύτερα γραφικά από το Crysis 3. Μήπως έπρεπε να προχωρήσεις λίγο το campaign πριν λυθείς στο γέλιο?
Prospector8 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Οι δυο μηχανες γραφικών εχουν διαφορετικο Style, οποτε οτι αρεσει στον καθένα. Αλλα CryEngine>>>>Frostbite
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα