Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλλον τα saves ηταν.Βασικα το ειχα κατεβασει για να δω πως τρεχει στο συστημα μου πριν το αγορασω.Γιατι οπως ειχα πει και σε παλαιοτερα Post ειμαι κατα της πειρατειας.Το μονο πειρατικο που χρησιμοποιω ειναι τα Windows 7.Nothing else!

Δημοσ.

Νομίζω δεν είναι για να ανησυχείς. Κάποια αρχεία save ή game θα είναι. Πάω να εγκαταστήσω τώρα την κόπια μου να δω και εγώ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

κρίμα αυτή η εταιρεία να δίνει μόνο σημασία στα γραφικά και να βγάζει πατάτες.

αυτά βέβαια να τα διαβάζουν και μερικοί που λένε ότι στα pc μας ενδιαφέρουν μόνο τα γραφικά και παράλληλα περηφανεύονται για exclusives όπως το ryse.. 

Δημοσ.

πατωσε ομως και στις κονσολες οχι μονο στο pc. κατι ειναι και αυτο. Και τωρα εβγαλαν το ryse που εχει χειροτερο gameplay απο ολα τα crysis . Εκανε χαλια πωλησεις και αυτο και πηρε και χαμηλες βαθμολογιες σε ολα τα sites . Να δουμε το επομενο παιχνιδι τους πως θα ειναι.

Δημοσ.

Ναί, κάτι είναι κι αυτό. Χαιρόμαστε που πατώνουν τα παιχνίδια, αυτά είναι.. -_-

Το ένα είναι FPS, το άλλο TP-Action. Χάλια πωλήσεις δεν το λές, οταν οι περισσότεροι που έχουν ΧΟ το έχουν πάρει.

Τώρα περί βαθμολογίες, αυτό είναι πλήρως υποκειμενικό. Κάποιοι θεωρούν τα Mario, παιχνίδια με βαθμολογία 9+, οτι είναι για παιδάκια.

• Like 1
Δημοσ.

πατωσε ομως και στις κονσολες οχι μονο στο pc. κατι ειναι και αυτο. Και τωρα εβγαλαν το ryse που εχει χειροτερο gameplay απο ολα τα crysis . Εκανε χαλια πωλησεις και αυτο και πηρε και χαμηλες βαθμολογιες σε ολα τα sites . Να δουμε το επομενο παιχνιδι τους πως θα ειναι.

Δεν ξέρω για το Ryse αλλά τα crysis πάντως δεν έχουν τόσο άσχημο gameplay όσο ακούγεται,κυρίως από κόσμο που δεν τα έχει παίξει καν ή από άτομα που συχαίνονται τα fps, το αντίθετο μπορώ να πω.Τουλάχιστον το single player κομμάτι τους είναι αρκετά διασκεδαστικό. 

• Like 2
Δημοσ.

Ναί, κάτι είναι κι αυτό. Χαιρόμαστε που πατώνουν τα παιχνίδια, αυτά είναι.. -_-

Το ένα είναι FPS, το άλλο TP-Action. Χάλια πωλήσεις δεν το λές, οταν οι περισσότεροι που έχουν ΧΟ το έχουν πάρει.

Τώρα περί βαθμολογίες, αυτό είναι πλήρως υποκειμενικό. Κάποιοι θεωρούν τα Mario, παιχνίδια με βαθμολογία 9+, οτι είναι για παιδάκια.

χαιρομαι που πατωσε και στις κονσολες και οχι μονο στο pc γιατι αλλιως ελεγαν οτι φταιει η πειρατεια του pc, Επειδη ομως δεν βγηκαν να πουν κατι τεοιο για αυτο χαιρομαι. Επειδη το παιχνιδι ηταν αποτυχια και στις 3 εκδοσεις.

Δημοσ.

κρίμα αυτή η εταιρεία να δίνει μόνο σημασία στα γραφικά και να βγάζει πατάτες.

Σε παρακαλώ..Far Cry και Crysis 1 ήταν godlike..Από 'κει και πέρα τους κατέλαβε η απληστία της κονσόλας και φάγαν τα μούτρα τους.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα το crysis 1 πατατα ηταν σαν παιχνιδι καλα σου λεει .Σαν γραφικα ηταν φευγα ...Ειχε βεβαια καινοτομιες στο gameplay αλλα τι να το κανεις ,μεχρι εκει .

Δημοσ.

Μια χαρά παιχνιδάρα ήταν το Crysis 1 με βαθμολογίες 9/10-10/10 παντού και τα άλλα τα ακουώ βερεσέ.Τι να μου συγκρίνεις τώρα, BF4 με Crysis 1 ; Γελάει ο κόσμος..

• Like 2
Δημοσ.

Το crysis 1 ειχε απο τα καλυτερα gameplay που εχουμε δει σε fps. Σπανια βγαινουν τοσο καλα παιχνιδια. Φετος εκτος απο το metro last light κανενα αλλο fps δεν ειχε τοσο καλο gameplay. Ουτε το bf4 ουτε το cod . Εαν το crysis 3 ειχε το ιδιο gameplay με του 1 θα πουλουσε το ιδιο αν και οχι περισσοτερο επειδη βγηκε κα σε κονσολες. Δεν ξερω τι τους επιασε στην crytek και εκαναν το 2 και το 3 χειροτερα απο το 1.

Δημοσ.

Mα θα συγκρινεις τωρα ενα παιχνιδι που ειχε μονο γραφικα και σεναριο τσιχλας με το bf4 που τα γραφικα του ειναι ανεκτα-μετρια αλλα με multiplayer που παιζουν 64 ατομα σε maps ολο το χρονο συνεχεια ? Για ποιο λογο? Δεν εχει κανενα νοημα ...Εγω το crysis 1 το επαιξα το τελειωσα και χαιρεται ,απο εκει και περα μονο για benchmarks αξιζε τιποτα αλλο ..Με το bf4 κακα τα ψεματα στηνεις ολοκληρο συστημα γυρω του για να το παιζεις γιατι ,πολλοι δηλαδη αγορασαν νεο pc μονο για το bf4 ..To multi εχει μεγαλη δυναμη μην την ψαχνεις ,μαλακια ξεμαλακια..

Δημοσ.

Το BF4 είναι μια σάχλα με άθλιο netcode και άθλια προβλήματα γενικότερα όπως crashes/lag κλπ.Το Crysis είχε γαμάτο gameplay και μετά σε έκανε να θες να το ξαναπαίξεις με κάθε mod που έβγαινε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...