BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 βρήκα κολπάκια για να μην χάνω ποτέ ενέργεια και να έχω απειρες σφαίρες και άλλα. πολύ φάση είναι έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Για πε (σε spoiler). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 εχεις πμ. οποιος άλλος θέλει ας μου στείλει πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 με trainer κλασικά? μου άρεσε το spoiler/pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 trainer ναι. χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Thanks man. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Εγώ απογοητευτηκα από το crysis 3 ... θυμάμαι που έπαιζα το 1 που ήταν open world, και είχες άπειρες επιλογές προσέγγισης... Πώς το κατάντησαν έτσι? Περισσότερο σαν demo για την κατα τα αλλα εκπληκτικη engine... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ρε μάγκες, παραήταν μικρο ή κάνω λάθος..? Επιβεβαιώνεται πάντως και από εμένα ότι το πρώτο δεν το έχουν ''πλησιάσει'' καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Crysis 3′s Development Was 15 Months Shorter Than Crysis 2′s, Up To 2X More Lights Used On The PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Εγώ απογοητευτηκα από το crysis 3 ... θυμάμαι που έπαιζα το 1 που ήταν open world, και είχες άπειρες επιλογές προσέγγισης... Πώς το κατάντησαν έτσι? Περισσότερο σαν demo για την κατα τα αλλα εκπληκτικη engine... Mε μια λεξη ,κονσολια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p07apo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Για εμένα το 2 ήταν το χειρότερο.Το 3 το ευχαριστήθηκα περισσότερο, αλλά κακά τα ψέματα το 1 δεν το φτάνει κανένα. Mε μια λεξη ,κονσολια... Συμφωνώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakisProHD Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Περίεργοι φάκελοι με το Crysis 3Γεια σε όλο το Insomnia.Μόλις έκανα εγκατάσταση το Crysis 3 στο PC μου αλλά μόλις το έτρεξα πρώτη φορά μου δημιουργήθηκαν δύο φάκελοι όπως στην εικόνα: Τους έσβησα αλλά όταν ξαναξεκινήσω το παιχνίδι ξαναδημιουργούνται.Καμιά λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 ειναι αδειοι ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakisProHD Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ο πρωτος ναι ο δευτερος ομως οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μήπως λόγω έκδοσης του θείου? Πρόσεξε μην είναι τα saves. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα