Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάποιος να μου πεί τις ρυθμίσεις για απρόσκοπτο και καλαίσθητο gaming με 7950 1200/1575.

Ολα φουλ, χλωμούτσικο έως ανπαίκταμπλ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μόλις το τερμάτισα και απογοητεύτηκα τόσο από το σενάριο που δεν έχει καμιά σχέση με το 2 όσο και με τις πίστες που ήταν πολύ φτωχές
με medium settings έπαιξα, αν και θα μπορούσε και παραπάνω η 6870, αφού σε κανά 2 πίστες είχα frame drops. στις περισσότερες κολημένο στα 48-60 καρέ λόγω vsync always on.
αυτά τα ολίγαsleeping.gif

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως έχουμε ξαναπεί, η πρώτη πίστα είναι πολύ φορτωμένη. Στη συνέχεια γίνεται πιο ελαφρύ το παιχνίδι.
Το σενάριο δεν μπορώ να πω ότι με άφησε άφωνο, αλλά γενικά σαν αίσθηση με ικανοποίησε. Καλό Soundtrack, γραφικά, ήχος, κλπ...

Επεξ/σία από Heatspreader
Δημοσ.

ρε παιδια αν μπορειτε να με βοηθησετε...Με επεισκεφθηκε ενας φιλος και του εβαλα να παιξει crysis 3.Θελαμε ομως να ξεκινησει εκεινος δικο του campaign γι αυτο δημιουργησαμε δικο του profile και ξεκινησε κανονικα να παιζει.Το θεμα ειναι πως τωρα επιλεγω το δικο μου προφιλ αλλα δε με βγαζει απο εκει που ειχα σταματησει εγω αλλα απο εκει που ειχε σταματησει ο φιλος μου.Χαθηκαν τα δικα μου saves;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Crysis 3: The Lost Island invites tourists this June

Crysis 3: The Lost Island, a multiplayer downloadable content pack, will be available June 4 for $15 on Xbox 360, PS3 and PC. The pack includes four new maps, two new multiplayer modes and some additional weapons.

"By transporting players out of the Liberty Dome and into the Lost Island setting, we're not only returning to Crysis' spiritual roots, but also introducing fresh ways to play that provide Crysis 3 fans with genuinely game-changing new tactical options," said Cevat Yerli, CEO of Crytek.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...