Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άλλο tech demo όμως και άλλο κανονικό παιχνίδι με τόσες παραμέτρους και σαφώς μεγαλύτερο κόσμο.Και τα facial tech demos που έβγαλαν είναι εντυπωσιακά, δε νομίζω όμως οι κάρτες που τα έτρεχαν να μπορούν να παίξουν παιχνίδι με αντίστοιχα γραφικά...

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ετσι ειναι, ας δουμε πρωτα τα γραφικα απο τα τελευταια tech demos σε καποιο παιχνιδι και μετα το ξανασυζηταμε, το crysis 3 max out, ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σημερα, με τεραστια διαφορα.

Με 8xMSAA ?

Ούτε καν..

Επίσης, η CryTek ακολουθεί το δρόμο της DICE, με κάθε Patch γίνεται όλο και χειρότερο το παιχνίδι..

Μην είσαι σίγουρος :) Εγώ έτσι το τρέχω

Link it or it didn't happen.

Με το update τι παίχτηκε τελικά; Διάβασα κι εγώ ότι τα fps έπεσαν περίπου στα μισά, αλλά κάποιοι λένε ότι αυτό ισχύει μόνο στο multiplayer κομμάτι.

Εγώ ίσως να παρατήρησα μια ελαφρά πτώση (στο single πάντα), αλλά σε καμία περίπτωση μισά fps.

Τραγικό πάντως, πολύ τραγικό.

Και η DICE το έκανε αυτό στο BF3..

Από εκεί που έπαιζε με Ultra Settings + AA με την 6950, ξαφνικά μετά από ένα Patch έπρεπε να τα βάλω όλα High/noAA για να έχω τα ίδια FPS..

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Mολις το κατεβασα απο το θειο........ εχο καρτα 9600 gt.....ετρεξα ενα προγραμμα γαι ελενχο dx11(εχω 11 dx) αλλα κ δεν ξεκινησε το game.....τι πρεπει να κανω?

Mολις το κατεβασα απο το θειο........ εχο καρτα 9600 gt.....ετρεξα ενα προγραμμα γαι ελενχο dx11(εχω 11 dx) αλλα κ δεν ξεκινησε το game.....τι πρεπει να κανω?

Δεν υποστηρίζεται η κάρτα σου αφού δεν είναι DX11:

http://uk.ign.com/wikis/crysis-3/System_Requirements

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...