Bigi444444 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Άλλο tech demo όμως και άλλο κανονικό παιχνίδι με τόσες παραμέτρους και σαφώς μεγαλύτερο κόσμο.Και τα facial tech demos που έβγαλαν είναι εντυπωσιακά, δε νομίζω όμως οι κάρτες που τα έτρεχαν να μπορούν να παίξουν παιχνίδι με αντίστοιχα γραφικά... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Ετσι ειναι, ας δουμε πρωτα τα γραφικα απο τα τελευταια tech demos σε καποιο παιχνιδι και μετα το ξανασυζηταμε, το crysis 3 max out, ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σημερα, με τεραστια διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 1080P/8xMSAA ούτε η 690/Titan είναι αρκετή..Μια χαρά το τρέχει και σε παραπάνω από 1080p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Με 8xMSAA ? Ούτε καν.. Επίσης, η CryTek ακολουθεί το δρόμο της DICE, με κάθε Patch γίνεται όλο και χειρότερο το παιχνίδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Με 8xMSAA ? Ούτε καν.. Επίσης, η CryTek ακολουθεί το δρόμο της DICE, με κάθε Patch γίνεται όλο και χειρότερο το παιχνίδι.. Μην είσαι σίγουρος Εγώ έτσι το τρέχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Link it or it didn't happen. Με το update τι παίχτηκε τελικά; Διάβασα κι εγώ ότι τα fps έπεσαν περίπου στα μισά, αλλά κάποιοι λένε ότι αυτό ισχύει μόνο στο multiplayer κομμάτι. Εγώ ίσως να παρατήρησα μια ελαφρά πτώση (στο single πάντα), αλλά σε καμία περίπτωση μισά fps. Τραγικό πάντως, πολύ τραγικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Και η DICE το έκανε αυτό στο BF3.. Από εκεί που έπαιζε με Ultra Settings + AA με την 6950, ξαφνικά μετά από ένα Patch έπρεπε να τα βάλω όλα High/noAA για να έχω τα ίδια FPS.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Και άντε πες ότι έγιναν σαφείς βελτιώσεις που να εξηγούν αυτή την πτώση στα fps, νταξ. Αλλά if that's not the case, τι διάολο κάνουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Έλα ντε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mao Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Mολις το κατεβασα απο το θειο........ εχο καρτα 9600 gt.....ετρεξα ενα προγραμμα γαι ελενχο dx11(εχω 11 dx) αλλα κ δεν ξεκινησε το game.....τι πρεπει να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Mολις το κατεβασα απο το θειο........ εχο καρτα 9600 gt.....ετρεξα ενα προγραμμα γαι ελενχο dx11(εχω 11 dx) αλλα κ δεν ξεκινησε το game.....τι πρεπει να κανω? Δεν υποστηρίζεται η κάρτα σου αφού δεν είναι DX11: http://uk.ign.com/wikis/crysis-3/System_Requirements Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mao Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 ????? DX 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 αυτό είναι το installed, η κάρτα δεν το υποστηρίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mao Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 αυτό είναι το installed, η κάρτα δεν το υποστηρίζει... κριμα ρε γμτ τεσπα ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Με i7 930@4ghz (ok είναι παλιός πλέον), 12gb ram@~1800 και 680 stock clocks παίζω γύρω στα 30 fps στο ultra και 8xmsaa Και μετά πέφτω πάνω σε αυτό και λέω, καλά παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα