Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν εχεις καταφερει να την κλοκαρεις οσο θες, αυτο εννοεις. Και σου απαντησα. Οι cherry picked cores ειναι σε αναλογια πολυ λιγοτεροι στις gpu απο οτι στις cpu, κοινως θελει περισσοτερη τυχη για να πετυχεις πολυ καλο chip. Και τα 150MHz ειναι σχετικα και εξαρταται τι προσφερουν στην εκαστοτε αρχιτεκτονικη, αλλα και κατα ποσο σκαλαρει και εχει νοημα να πουσαρεις τοσο πολυ απο ενα σημειο και επειτα. ;)

Αν ειναι να ξεσκισω το chip για να παρω 1-2 frame παραπανω που δεν θα τα καταλαβω στην τελικη τις περισσοτερες φορες προτιμω ενα σιγουρο και σταθερο o/c οταν παιζω και μονο.

Αν ηθελα να παιξω μπαλα για benches παμε σε αλλα σοβαρα παιχνιδια.. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θυμάμαι ότι στο Oblivion με την 8800GTX κλοκαρισμένη, έπαιρνε σημαντική ανάσα.
Η κάρτα γραφικών που έχω, ASUS EAH 5870, θεωρείται ότι κλοκάρει λόγω ότι ξεκλειδωμένη. Μούφες...

προβλημα με crysis 3 σε windows 8

δεν παιζη το παιχνιδι ενω σε windows 7 επεζαι μια χαρα
εχω windows 8 64 ΒΙΤ μηπως ξερη καπιος τη φτεη icon_bounce.gif 
παη να ξεκινιση και με πεταη η εξω η εμφανιζεται μονο το βελακι σε μαυρη οθονη 
η καρτα εχει dx11

Άρα συμφωνούμε ότι το Overclock στην GPU, δεν είναι ψωμοτύρι.

Καμία κάρτα γραφικών μου, δεν έχω καταφέρει να την κλοκάρω. Δεν μιλάμε για 50Mhz. 150+++ θεωρώ διαφορά.

Αναλογως, πριν ειχα μια 4850 με το ζορι ανεβαζε 50MHz και μερικες φορες κολουσε κιολας, πραγματικα δεν αξιζε τον κοπο.

Τωρα εχω μια 7950 που ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα, μια καλη υλοποιηση (οχι απαραιτητα ακριβη) τρεχει μεχρι και 400MHz πανω απο τα original ρολογια που κυκλοφορισε η 7950 (800MHz) δλδ 50% πανω!

• Like 1

Πώς μπορώ να κλοκαρω και γω τις 7950 μου. Αναιβαζω τα ρολόγια στα 1000 και κρασαρει το σύμπαν μόλις ζορίζονται σε κάποιο παιχνίδι. Της Asus direct cu έχω...

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Πώς μπορώ να κλοκαρω και γω τις 7950 μου. Αναιβαζω τα ρολόγια στα 1000 και κρασαρει το σύμπαν μόλις ζορίζονται σε κάποιο παιχνίδι. Της Asus direct cu έχω...

Τις? Μαλιστα, τι να το κανεις το OC ρε?

Αλλα αφου θες να δοκιμασεις κατεβασε, π.χ. το msi overburner, ξεκλειδωσε το voltage control μεσα απο τα settings, βαλε γυρω στο 1.15v και λογικα θα παιξουν μεχρι τα 1100 χωρις προβληματα, ελπιζω να εχεις 800αρι τροφοδοτικο της προκοπης, γιατι θα τσιμπισουν αρκετο ρευμα παραπανω, απο τα 900MHz. 

Τις? Μαλιστα, τι να το κανεις το OC ρε?

Αλλα αφου θες να δοκιμασεις κατεβασε, π.χ. το msi overburner, ξεκλειδωσε το voltage control μεσα απο τα settings, βαλε γυρω στο 1.15v και λογικα θα παιξουν μεχρι τα 1100 χωρις προβληματα, ελπιζω να εχεις 800αρι τροφοδοτικο της προκοπης, γιατι θα τσιμπισουν αρκετο ρευμα παραπανω, απο τα 900MHz. 

Ναι τις. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Απλά κάνω πειράματα μιας και στο θέμα overclock είμαι καινούργιος. Τροφοδοτικό έχω ένα 850 tx της corsair. Δεν αξίζει λες να τις αναιβασω λίγο;Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Αυτό το msi δεν έχει θέμα με το Board έτσι; γιατί η μητρική μου είναι asus.

Ναι τις. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Απλά κάνω πειράματα μιας και στο θέμα overclock είμαι καινούργιος. Τροφοδοτικό έχω ένα 850 tx της corsair. Δεν αξίζει λες να τις αναιβασω λίγο;Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Αυτό το msi δεν έχει θέμα με το Board έτσι; γιατί η μητρική μου είναι asus.

Οχι δεν εχει σχεση, ενα ειναι το msi afterburner, αλλο το saphire trixx, βλεπουν κανονικα ολες τις καρτες γραφικων, δοκιμασε δεν εχεις να χασεις τπτ, μεχρι και 1100 με 1.15v-1.2v, αναλογα το κομματι ειναι οτι πρεπει για 24/7 και το τροφοδοτικο σου θα αντεξει ανετα. Απλα μην ξεχασεις να ξεκλειδωσεις μεσα απο τα settings το voltage control ολο το θεμα εκει ειναι.

τι καρτα γραφικων εχεις φιλε μου?εχεις κανει εγκατασταση τους τελευταιους drivers?

τρεξε το παιχνιδι ως διαχειρηστης(Administrator)

Μετά μου λέτε ότι το Crysis 3 δεν είναι unoptimized, άλλο ένα βίντεο από την Unreal Engine 4 με CGI-Quality graphics επιβεβαιώνει αυτό που έλεγα..

Και που είσαι ακόμα..

Δες το βίντεο της Unreal Engine 4 που τρέχει σε μια 680, ούτε καν Titan και δες και το Crysis 3..

Παραμένει εντυπωσιακό το δεύτερο αλλά όχι για τα frames που έχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...