Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Βασικά οι τελευταίες κάρτες(GTX6xx/HD7xxx) ανεβαίνουν όλες και αρκετά.. Αλλά η αλήθεια είναι ότι άλλο CPU και άλλο GPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Το έβαλα μιας και ήταν δωράκι με την 7950. Νταξ δεν το προχώρησα πολύ, αλλά νομίζω είναι με διαφορά το πιο αδιάφορο της σειράς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Αρα λοιπον αν δεν παιζει στο παιχνιδι παει να πει οτι δεν ειχες σταθερο o/c.. Αν βγαζεις ομως ολα τα benches εισαι σιγουρα εκει κοντα..Εκτος και αν τρωνε τα ρευματακια τους.. P.s χωρις o/c με sli οταν ειχα μια pci x fi αναμεσα τους και δεν ανεβαζα λιγο στροφες επαιζε σε default ρολογια με πολυ φορτο στον πυρηνα να ετρωγα κολλημα, παντα η gpu ειναι πιο απαιτητικη.. Εγώ είμαι με νερά, οπότε σε Full Load δεν ξεπερνάω τους 40-45C. Παρόλα αυτά, δεν έχω προσπαθήσει ιδιαίτερα για OC, γιατί φοβάμαι μην πάρω τίποτα VRM στο χέρι και μετά μείνω με το Waterblock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Εγώ είμαι με νερά, οπότε σε Full Load δεν ξεπερνάω τους 40-45C. Παρόλα αυτά, δεν έχω προσπαθήσει ιδιαίτερα για OC, γιατί φοβάμαι μην πάρω τίποτα VRM στο χέρι και μετά μείνω με το Waterblock. Temps won't matter if you hit wall on core Αμα δεν παιζεις με ρευματα οπως ειπα μην φοβασαι τιποτα ειδικα σε νερο,δωστου να καταλαβει οσο παει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Πάμε γερά, ο Τολμών Νικά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Temps won't matter if you hit wall on core Αμα δεν παιζεις με ρευματα οπως ειπα μην φοβασαι τιποτα ειδικα σε νερο,δωστου να καταλαβει οσο παει.. Με ρεύματα εννοώ. Ξέρεις τι γίνεται, δεν μπορώ να δω που είμαι σταθερός. Μπορεί να μην ξέρω να κλοκάρω τις κάρτες γραφικών και κάποιοι να έχουν κάποιο μυστικό. Τι να πω...; Άντε και περνάω όλα τα test και παίζω και δύο παιχνίδια χωρίς πρόβλημα. Αν μου σκάσει σε ένα άλλο παιχνίδι; Νομίζω ότι είναι περισσότερο περίπλοκες οι GPU από τις CPU και είναι δύσκολο να κλοκαριστούν. Εδώ από τον κατασκευαστή έχουν πρόβλημα οι OCed editions. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δεν ισχύουν αυτά που λες, βάλε Crysis 3, κάνε OC και αν το παίζει κανονικά σημαίνει ότι στα παιχνίδια είσαι παραπάνω από οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δηλαδή το σημείο αναφοράς για το κλοκάρισμα είναι το Crysis 3 τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Με ρεύματα εννοώ. Ξέρεις τι γίνεται, δεν μπορώ να δω που είμαι σταθερός. Μπορεί να μην ξέρω να κλοκάρω τις κάρτες γραφικών και κάποιοι να έχουν κάποιο μυστικό. Τι να πω...; Άντε και περνάω όλα τα test και παίζω και δύο παιχνίδια χωρίς πρόβλημα. Αν μου σκάσει σε ένα άλλο παιχνίδι; Νομίζω ότι είναι περισσότερο περίπλοκες οι GPU από τις CPU και είναι δύσκολο να κλοκαριστούν. Εδώ από τον κατασκευαστή έχουν πρόβλημα οι OCed editions. Και παλι με νερακι αν δινεις τασεις στο οριο του λογικου δεν εχεις θεμα.. Κοιτα και να σου κολλησει στο παιχνιδι so what?? Restart και ολα οκ..Το θεμα ειναι να μην αφηνεις για 24/7 περιεργες τασεις εκει ειναι το προβλημα..Κοιτα τα benches οντως δεν αποτελουν 100% εγγυημενη λυση.Και εχεις δικιο στο οτι ακομη και factory o/ced models μπορει να παρουσιασουν θεμα αν δεν υπαρχει σωστο airflow στο κουτι σου ειπα αλλωστε το θεμα που ειχα και εγω, αλλα εσυ δεν εχεις θεμα με το νερο.. O Psycho Warhead μπορει να εδωσε συγκεκριμενο παραδειγμα αλλα εχει εν μερει δικιο. Εχω παρατηρησει εδω και χρονια οτι τα παιχνιδια που ειναι το πιθανοτερο να σου παρουσιασουν θεμα ειναι αυτα τα οποια εχουν ιδιαιτερα heavy shader/lighting instructions οπως Crysis,Metro 2033,FC3 κλπ). Αν λοιπον δεν εισαι σταθερος σε αυτα τοτε δεν εχεις σταθερο o/c.. Μπορεις επισης να φτιαξεις profile σχετικα με το O/C που μπορει να δεχθει το καθε παιχνιδι,αν εχεις χρονο και υπομονη να το ψαχνεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δηλαδή το σημείο αναφοράς για το κλοκάρισμα είναι το Crysis 3 τώρα; Είναι από τα παιχνίδια που ζορίζουν τις GPU αρκετά παραπάνω από το μέσο όρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Ναι, το παρατήρησα, ενώ περνάω Unigine Heaven, το Crysis 3 απαιτεί περισσότερη τάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 το τερματισα αλλα το επαιξα ολα full ,fxaa αλλα fullhd δεν...δεν ηθελα να ριξω τα αλλα και ετσι το επαιξα 720p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Χμμ... δεν είμαι σίγουρος αν κέρδισες τόσο όσο νομίζεις στον οπτικό τομέα. Η μεγαλύτερη ανάλυση αυξάνει τη διαύγεια και μειώνει την ανάγκη για φίλτρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Ναι, το παρατήρησα, ενώ περνάω Unigine Heaven, το Crysis 3 απαιτεί περισσότερη τάση. Για μενα βεβαια ισχυει το αντιθετο αλλα οκ ..Βασικα με ενδιαφερει στα παιχνιδια τι oc παιρνει και οχι στα benchmarks .To cryris πχ το τερματισα με 1230 core . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Χμμ... δεν είμαι σίγουρος αν κέρδισες τόσο όσο νομίζεις στον οπτικό τομέα. Η μεγαλύτερη ανάλυση αυξάνει τη διαύγεια και μειώνει την ανάγκη για φίλτρα. 1080p επρεπε να ριξω πολλα antialazing βεβαι δεν χρειαζεται λογο αναλυσης 720p ολα φουλ και αντιαλιαζιγ fxaa αρεσε πιο πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα