Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 κάνε disable το greeklish check από τα options του account σου noobά Ούτε που ήξερα ότι υπήρχε τέτοια επιλογή. Thanks mod!
Bigi444444 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Άμα οι δεινόσαυροι του φόρουμ αγνοούν τα βασικά, σκέψου οι υπόλοιποι...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Άμα οι δεινόσαυροι του φόρουμ αγνοούν τα βασικά, σκέψου οι υπόλοιποι... Δεν αγνοώ, απλά δεν ψάχνω αν δεν το βρίσκω αναγκαίο.
Bigi444444 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Ε, άρα αγνοείς! Μέχρι να σε φωτίσει ο γκουρού.
Jimys2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Και εκει που καιγομουν καλα και ωραια, τσουπ! ενα bsod απο το πουθενα. Restart, ξαναβαζω crysis και χωρις λογο και αιτια εξαφανιστηκαν τα ability points και ηταν λες και μολις εκανα new game. Η πορεια στο παιχνιδι δεν χαθηκε,συνεχισε κανονικα απο το τελευταιο checkpoint. Τι στον κορακα.....με ξενερωσε. ΥΓ: Φυσικα το παιχνιδι ειναι απο τον θειο. Αλλα το bsod πως προεκυψε....
Jimys2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Ναι αλλα ποτε δεν ειχα θεμα πριν. Την εχω ανεβασει απο amd control center που μου επιτρεπει μεχρι 850Mhz.
konstantinos77 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Απλα σου λεω oτι σε εμενα στα 3.9 περνουσε OCCT για 1 ωρα και intel burn test καθως επισης και ολα τα παιχνιδια και κολλαγε στις πιστες του back to karkand στο bf3 μονο μετα απο 1 ωρα (!!!!) με bsod ,για αυτον ακριβως τον λογο υποβαθμιστηκε το oc μου στα 3.680 .Προσεξε ,μονο στις πιστες b2k σου επαναλαμβανω οχι στα αλλα maps και συγκεκριμενα στην πιο βαρια απο τις 4. Μιλαμε να τρελαινεσαι ...Βεβαια ειχα διαβασει οτι το bf3 λογω και του οτι ειναι 50% cpu load αλλα κυριως και επειδη στρεσαρει την cpu με ενα δικο του τροπο σου δοκιμαζει πολυ το oc,οπως και εγινε ...Θελω να σου πω απο προγραμματα μονο που στρεσαρουν μην περιμενες 100% αξιοπιστια .Το crysis που λες την σκιζει την cpu so ...
qsis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 ...Θελω να σου πω απο προγραμματα μονο που στρεσαρουν μην περιμενες 100% αξιοπιστια .Το crysis που λες την σκιζει την cpu so ... +1 σε αυτο , θυμαμαι σε παλιοτερο επεξεργαστη στο fallout 3 να μου χτυπαει bsod σε κλειστους μαλιστα χωρους σε συγκεκριμενα σημεια (περιπου ) ενω στα stress test φαινοταν οκ για αυτο αφηνουμε τη cpu μαζι με τις μνημες να στρεσσαρεται για κανα 8ωρο αυτη η τακτικη δε με εχει προδωσει μεχρι τωρα
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Το Folding@Home είναι το ''καλύτερο'' Stress.
Millennium Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Το "καλύτερο τεστ" είναι η καθημερινή χρήση σε ότι κάνει ο καθένας.
Heatspreader Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Στον υπερχρονισμό του CPU, το OCCT με Linpack μετά τις 5+++ ώρες, το σύστημα είναι σταθερό. Στον υπερχρονισμό της GPU, μπορεί να περνάς όλα τα tests, 3dmark, furmark, κλπ, αλλά στο παιχνίδι να τρως άκυρο από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Γι' αυτό λέω πάντα πως οι κάρτες γραφικών δεν υπερχρονίζονται. Η δική μου εμπειρία αυτή είναι. 1
littlelouievegos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Αρα λοιπον αν δεν παιζει στο παιχνιδι παει να πει οτι δεν ειχες σταθερο o/c.. Αν βγαζεις ομως ολα τα benches εισαι σιγουρα εκει κοντα..Εκτος και αν τρωνε τα ρευματακια τους.. P.s χωρις o/c με sli οταν ειχα μια pci x fi αναμεσα τους και δεν ανεβαζα λιγο στροφες επαιζε σε default ρολογια με πολυ φορτο στον πυρηνα να ετρωγα κολλημα, παντα η gpu ειναι πιο απαιτητικη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα