Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντα έτσι δεν ήταν τα παιχνίδια της CryTek ?

Γιατί παραπονιέστε ;

Εγώ παραπονιέμαι γιατί είναι unoptimized κώδικας που δεν εκμεταλλεύεται σε ικανοποιητικό ποσοστό το hardware που υπάρχει.

Είναι "εντυπωσιακά" τα γραφικά απλά ζητώντας καινούργιο μηχάνημα. Δεν είναι εντυπωσιακά γραφικά που εκμεταλλεύονται και το τελευταίο register που υπάρχει στην gpu. Δεν είναι καλό προϊόν σαν game, είναι ένα glorified tech demo, ένα benchmark.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πάντως με pc 3-4 ετών παίζει μια χαρά με σχεδόν τα πάντα τσίτα. όσο για τον κώδικα, όχι μόνο εκμεταλλεύεται την gpu αλλά και την cpu...

μπορεί να μην είναι far cry 3 όπου μου τσίτωνε την cpu (εδώ του ζενιάθ δεν του έπαιζε λόγω cpu) αλλά έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά

Και στο 3 έκαναν και άλλες παπαριές, όπως το να έχει επιλογή για Auto-Armor στο MP..

Δηλαδή ακόμα και ο νουμπάς που δεν ξέρει να το πατάει, θέλει μια γεμιστήρα για πάρτη του..

msaax1 ? περίεργο μιας και για χαλαρά mid σε είχα

Λοιπον, ΑΑ disabled, Vsync ON, Texture Res High, System specs Low. Εχω max 60 fps σε κλειστο χωρο και εαν γυρισω την καμερα σε ανοιχτο χωρο πεφτει αποτομα στα 30. Αυτο δημιουργει κατι σαν Lag το οποιο ειναι αρκετα ενοχλητικο.

edit: Με Vsync OFF, ΑΑ OFF, Texture Res medium, System specs medium παιζει στα 30-40 fps μονιμα, που το θεωρω καλα. Αν και δεν μου αρεσει χωρις Vsync.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...