Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το παιχνίδι έχει πρόβλημα, όταν έλεγα ότι σε μια 680 έπρεπε να έχει σταθερό 60άρι λέγατε ότι να 'ναι..

Τώρα ακόμα και με αποδείξεις συνεχίζετε να λέτε ότι να 'ναι.

o5yxoh.jpg

Τι το σπουδαίο έχει το κωλοτούνελ και έχει 37FPS μια GTX690 ?

Aναλυση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποια πιστα ειναι αυτη γιατι ειχε μια δυο που εμπαινες σε αεραγωγους, να δοκιμασω και εγω ρε παιδια; Εγω θυμαμαι πεταγε σε αυτα τα σημεια τι στο καλο με καλοπιανει το δικο μου pc? :P

Οσο για ολα τα αλλα να θυμησω παλι ποσα μα ποσα παιχνιδια στο launch τους ηταν τοσο απαιτητικα που κλαψανε μανουλες;

Τι αλλαζει τωρα δηλαδη; There's a word for this and we all have used it before.. It's called bitching.. :D

Στραβοί είστε ρε boys!!!

Καταρχιν φαινεται πεντακαθαρα οτι και οι 2 πυρηνες της 690gtx δεν παιζουν πανω απο 50% (47% o ενας και 43% ο αλλος)

οποτε παιζει θεμα drivers και engine

Καταρχήν, είναι με ''η'' :P

Θέμα με οδηγούς δεν παίζει, η Engine φταίει.

Τα στρωμένα παιχνίδια με το που βγαίνουν παίζουν όπως πρέπει, τα προβληματικά, παραμένουν προβληματικά μέχρι να βγάλει Patches η εταιρία και πάλι αν θα φτιαχτούν και προσπαθούν οι εταιρίες να κόψουν από όπου μπορούν για Performance Increase.

Στραβοί είστε ρε boys!!!

Καταρχιν φαινεται πεντακαθαρα οτι και οι 2 πυρηνες της 690gtx δεν παιζουν πανω απο 50% (47% o ενας και 43% ο αλλος)

οποτε παιζει θεμα drivers και engine

Αυτά εγώ τα έλεγα από το Crysis 1, αλλά ο κόσμος διαφωνούσε όταν έλεγα ότι το παιχνίδι είναι unoptimized.

Ανάλυση 720p, 2 6950 σε crossfire να χασμουριούνται και τα fps να πέφτουν σε ορισμένες περιπτώσεις κάτω από τα 60 γιατί ζητούσε παραπάνω CPU (o ι5-750 στα 3.6GHz δεν του έφτανε και καλά).......

• Like 1

Αυτά εγώ τα έλεγα από το Crysis 1, αλλά ο κόσμος διαφωνούσε όταν έλεγα ότι το παιχνίδι είναι unoptimized.

Ανάλυση 720p, 2 6950 σε crossfire να χασμουριούνται και τα fps να πέφτουν σε ορισμένες περιπτώσεις κάτω από τα 60 γιατί ζητούσε παραπάνω CPU (o ι5-750 στα 3.6GHz δεν του έφτανε και καλά).......

Μπορεί να έφταιγε το vsync , μπορεί να έφταιγε και η μνήμη των καρτών αν έπαιζες με 8ΑΑ, μπορει και να ήταν θέμα του παιχνιδιού ή των οδηγών , πάντως σίγουρα ο επεξεργαστής δεν έφταιγε..

Δεν έχεις μπουκάλι με τέτοιο επεξεργαστή

Άσε είχε γίνει εκτενέστατη συζήτηση τότε και ενδελεχής έρευνα από μένα.

Όταν είχε πρωτοβγεί το Crysis 1, δεν υπήρχαν οι κάρτες γραφικών για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του.

Με το καιρό όμως βγήκαν αυτές οι κάρτες και διαφάνηκε περίτρανα ότι το παιχνίδι ακόμα και αν του δώσεις τη καλύτερη κάρτα γραφικών, δεν πρόκειται να σου τρέξει νεράκι συνέχεια στα 60 fps, διότι είναι εξαιρετικά unoptimized. Δεν μπορεί να εκμεταλευτεί την επεξεργαστική ισχύ των GPU σου και κρέμεται από την CPU, την οποία αξιοποιεί όπως-όπως.

Τα ίδια βλέπετε και στο Crysis 3. Ακόμα και αν του βάλεις Τιτάνες, το παιχνίδι θα κάνει βουτιές κάτω από τα 60fps.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...