pabou13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Το παιχνίδι έχει πρόβλημα, όταν έλεγα ότι σε μια 680 έπρεπε να έχει σταθερό 60άρι λέγατε ότι να 'ναι.. Τώρα ακόμα και με αποδείξεις συνεχίζετε να λέτε ότι να 'ναι. Τι το σπουδαίο έχει το κωλοτούνελ και έχει 37FPS μια GTX690 ? Aναλυση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Ποια πιστα ειναι αυτη γιατι ειχε μια δυο που εμπαινες σε αεραγωγους, να δοκιμασω και εγω ρε παιδια; Εγω θυμαμαι πεταγε σε αυτα τα σημεια τι στο καλο με καλοπιανει το δικο μου pc? Οσο για ολα τα αλλα να θυμησω παλι ποσα μα ποσα παιχνιδια στο launch τους ηταν τοσο απαιτητικα που κλαψανε μανουλες; Τι αλλαζει τωρα δηλαδη; There's a word for this and we all have used it before.. It's called bitching.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Face-Off: Crysis 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Aναλυση; 1920*1080 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mellodos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 1920*1080 1634mb mem. msaa 4x ή 8x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Στραβοί είστε ρε boys!!! Καταρχιν φαινεται πεντακαθαρα οτι και οι 2 πυρηνες της 690gtx δεν παιζουν πανω απο 50% (47% o ενας και 43% ο αλλος) οποτε παιζει θεμα drivers και engine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Καταρχήν, είναι με ''η'' Θέμα με οδηγούς δεν παίζει, η Engine φταίει. Τα στρωμένα παιχνίδια με το που βγαίνουν παίζουν όπως πρέπει, τα προβληματικά, παραμένουν προβληματικά μέχρι να βγάλει Patches η εταιρία και πάλι αν θα φτιαχτούν και προσπαθούν οι εταιρίες να κόψουν από όπου μπορούν για Performance Increase. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) delete.... Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2013 από kyriakosm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δεν πετυχε τιποτα απο οσα δοκιμασα για να εχει ammo το alien weapon μου.. pff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 βάλε το patch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δεν πετυχε τιποτα απο οσα δοκιμασα για να εχει ammo το alien weapon μου.. pffείσαι ακόμα με το 1ο crack? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Στραβοί είστε ρε boys!!! Καταρχιν φαινεται πεντακαθαρα οτι και οι 2 πυρηνες της 690gtx δεν παιζουν πανω απο 50% (47% o ενας και 43% ο αλλος) οποτε παιζει θεμα drivers και engine Αυτά εγώ τα έλεγα από το Crysis 1, αλλά ο κόσμος διαφωνούσε όταν έλεγα ότι το παιχνίδι είναι unoptimized. Ανάλυση 720p, 2 6950 σε crossfire να χασμουριούνται και τα fps να πέφτουν σε ορισμένες περιπτώσεις κάτω από τα 60 γιατί ζητούσε παραπάνω CPU (o ι5-750 στα 3.6GHz δεν του έφτανε και καλά)....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Αυτά εγώ τα έλεγα από το Crysis 1, αλλά ο κόσμος διαφωνούσε όταν έλεγα ότι το παιχνίδι είναι unoptimized. Ανάλυση 720p, 2 6950 σε crossfire να χασμουριούνται και τα fps να πέφτουν σε ορισμένες περιπτώσεις κάτω από τα 60 γιατί ζητούσε παραπάνω CPU (o ι5-750 στα 3.6GHz δεν του έφτανε και καλά)....... Μπορεί να έφταιγε το vsync , μπορεί να έφταιγε και η μνήμη των καρτών αν έπαιζες με 8ΑΑ, μπορει και να ήταν θέμα του παιχνιδιού ή των οδηγών , πάντως σίγουρα ο επεξεργαστής δεν έφταιγε..Δεν έχεις μπουκάλι με τέτοιο επεξεργαστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Άσε είχε γίνει εκτενέστατη συζήτηση τότε και ενδελεχής έρευνα από μένα. Όταν είχε πρωτοβγεί το Crysis 1, δεν υπήρχαν οι κάρτες γραφικών για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του. Με το καιρό όμως βγήκαν αυτές οι κάρτες και διαφάνηκε περίτρανα ότι το παιχνίδι ακόμα και αν του δώσεις τη καλύτερη κάρτα γραφικών, δεν πρόκειται να σου τρέξει νεράκι συνέχεια στα 60 fps, διότι είναι εξαιρετικά unoptimized. Δεν μπορεί να εκμεταλευτεί την επεξεργαστική ισχύ των GPU σου και κρέμεται από την CPU, την οποία αξιοποιεί όπως-όπως. Τα ίδια βλέπετε και στο Crysis 3. Ακόμα και αν του βάλεις Τιτάνες, το παιχνίδι θα κάνει βουτιές κάτω από τα 60fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 κράζουμε τον Orokusaki, αλλά εσύ είσαι χειρότερος, 720p ρε αθεόφοβε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα