GREGKERKYRA Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μια βοήθεια.Στη τελευταία πίστα, που είναι ο αρχηγός, δεν ξέρω τι να κάνω, ενώ στα video στο youtube βλέπω ότι ξεκινάει να σε πολεμάει αμέσως, εγώ βρίσκομαι μπροστά από την μεγάλη κατασκευή που γυρνάει, και δεν γίνεται τίποτα. Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 ότι παίζω σε 1080p με όλα στο very high και msaa x4 και έχω 27-40 fps να φανταστώ ότι είναι υπερβολικά καλό νούμερο σε σχέση με ότι ακούω γενικά? btw έχω και το antistrofic filtering x 16 αλλά και που το πειράζω διαφορά δεν βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Τι PC έχεις ; Γενικά είσαι πολύ καλά αν έχεις 27FPS minimum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 i7 920 στα 4.2, gtx 580 rog στα 945, 12g corsair dominator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Και έχεις τέτοια Frames με 580 ? Λολ, πάρα πολύ καλά είσαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 γι αυτό μου φαίνεται περίεργο. και από εκεί που η κάρτα στα 840 πήγαινε μέτρια με το που πέρασα τα 925 στον πυρήνα νιώθω σαν να πάει 2 φορές πιο γρήγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 HyperThreading and real custom graphics Tool Τώρα βέβαια αυτός συγκρίνει με Low Settings, καλό θα ήταν να δούμε με Very High τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Τελικα 7950cf soon ! Oh Boy!! Μονο και δεν εχω VHQ + 8msaa 60fps,Μονο!! Mε τι αναλυση παιζεις, 1080p; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Nαι αυριο θα μαθω τα αποτελεσματα @Paularas βεβαιωσου μια οτι εχεις και τα Τextures στο Very High γιατι μου φαινεται λιγο δυσκολο ΚΑΙ με τα Msaax4 να βγαζεις τοσα fps,κανε καμια 3λεπτη βολτα με fraps ανοιχτο και δες ποσο Average θα βγαλεις..1080p παιζεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mellodos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 HyperThreading and real custom graphics Tool Τώρα βέβαια αυτός συγκρίνει με Low Settings, καλό θα ήταν να δούμε με Very High τι παίζει. Κοίτα καλύτερα. Οι 2 τελευταίες εικόνες είναι με Vhigh και το hyperthreading δίνει +30%. Χεχε ο παππούς μου (920) , στοιχειώνει τους i5 σας.... So, if you have a cpu with HT, activate it to play Crysis 3 because this is one of the first games that makes it worth having a i7. So, if you have a cpu with HT, activate it to play Crysis 3 because this is one of the first games that makes it worth having a i7- See more at 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Ναι αλλά είναι με 1xSMAA, στην ουσία noAA και έχει καθίσει στο συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού που είναι τίγκα στα CPU Physics.. Εκεί ο John2gr με την 690 και τον [email protected] έχει 23FPS. Crysis 3 – PC Performance Analysis Στον μέσο όρο σύμφωνα με τα Benchmarks, είναι 3-4FPS η διαφορά μεταξύ i5-i7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mellodos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 και έχει καθίσει στο συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού που είναι τίγκα στα CPU Physics.. Άρα συμφωνείς ότι οι i7 σπέρνουν στα σημεία που είναι τίγκα στα cpu physx.... :P Για να σοβαρευτούμε , είμαι ο μόνος που παρατηρώ απαράδεκτο lag όταν τα fps πέφτουν κάτω απο 52? Στο far cry 3 τα 35 fps μου φαίνονται απείρως πιο smooth απο τα 50 του crysis 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Το παιχνιδι ειναι απιστευτα καλα multithreaded και ερχεται ο Maldo ενας modder που γνωριζει καλα την Crysis Engine και το επιβεβαιωνει. Ειναι απιστευτο να βλεπεις ενα 30% αυξηση στις επιδοσεις μονο και μονο απο μια hyperthreaded cpu! Επισης επιβεβαιωνεται αυτο που ειχα πει και πολλοι διαφωνησαν οτι τα 30fps ειναι αρκετα για το παιχνιδι, ειδικα μετα το patch που σε πολλους διορθωσε σε μεγαλο βαθμο τα fps drops. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Sorry κιόλας παιδιά, αλλά το C3 είναι un-optimized σε αρκετές σκηνές. Η engine είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ multi-threaded. Μην τα μπερδεύετε αυτά τα δύο όμως. Άλλο optimized κώδικας, άλλο multi-threaded engine. Απλά όσοι είστε με I7 θα δείτε καλύτερα frames εξαιτίας του brutal force raw κι όχι εξαιτίας του κώδικα του παιχνιδιού. Το άρθρο ανανεώθηκε με σημείο από το παιχνίδι που φωνάζει "Έλα Αλέκο, κοίτα εδώ πως θα σου ρίξω τα frames χωρίς να γίνεται τίποτα" . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μα και το multithreaded κομματι μερος του κωδικα ειναι.Και ειναι το μοναδικο παιχνιδι που βλεπουμε διαφορες απο h/t cpu. Να μην ειναι 30% και να ειναι 20%; Να ειναι 10%; Δεν με χαλαει καθολου και μακαρι να ακολουθησουν και αλλοι το "αυτονοητο". To optimization ειναι πολυ γενικη εννοια και εξαρταται που θελει να αναφερθει ο καθενας. Eιναι optimized σε τι; Στο να σκαλαρει καλα η engine με βαση τα settings-αναλυσεις σε καθε gpu, στα physics/particle FX, στo memory optimization κλπ κλπ; Γενικα απο αυτα που ακουω και βλεπω optimization issues σχετικα με τo performance υπηρξαν αν και εγω οπως εχω τονισει δεν παρατηρησα πολλα, εκτος των real time cutscenes. Οπου υπαρχει ομως φωτια υπαρχει και καπνος και μαλιστα με απτες αποδειξεις απο πολλους χρηστες. Μετα το patch πολλοι λενε οτι και αυτο διορθωθηκε σε μεγαλο βαθμο. Γενικοτερα θεωρω οτι το παιχνιδι μας παρουσιασε μια πολυ καλυτερη εικονα "out of the box" χωρις μοντιες σε σχεση με το Crysis 2. Και μονο συγχαρητηρια μπορεις να δωσεις βλεποντας το αυτο, ποσο μαλλον οταν καταλαβαινεις οτι οι ισχυρισμοι σχετικα με τις δυνατοτητες της engine δεν ειναι λογια του αερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα