Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να πω δηλαδη για το gameplay ? Oτι ειδα στο 2 ειχε και στο 1 και φανταζομαι θα εχει και στο 3 .Δεν περιμενω κατι διαφορετικο .Δεν ξερω να σου πω αν θα μου αρεσε να διαφοροποιηθει.

Τι έγινε λέει...???

Δημοσ.

Λέει ότι στα πρώτα 2 το έπαιζες rambo ενώ τώρα στο 3 με το τόξο έχεις επίσημα τον τίτλο! (just joking :) )

Όχι το πρώτο δεν είχε σχεδόν καμια σχέση με το δεύτερο, το κυριότερο για μένα ότι σε "" το πρώτο ήταν open world.

Δημοσ.

Το πρώτο ήταν σαφώς ανώτερο. Το 2 ήταν καθαρή κονσολιά από άποψη gameplay και το ίδιο προβλέπεται και για το 3.

Eμενα μεσες ακρες το ιδιο μου φαινεται ...μιλαω για gameplay παντα...Βεβαια δεν το ψειρισα το 1 ,εκατσα το επαιξα γρηγορα το τελειωσα και αυτο ηταν .Ενταξει μην σταθουμε ομως εκει ,εγω στεκομαι βασικα στο γεγονος οτι τοσα φιλτρα πανε χαμενα και ειναι και βαρυ το παιχνιδι για αυτα που σου προσφερει .

Δημοσ.

Εμενα το μονο ειλικρινά πράγμα που με χάλασε στο δεύτερο είναι ότι δεν είχες την δυνατότητα να τελειώσεις το game χωρίς να ρήξεις σφαίρα όπως στο πρώτο, (πέρα από κάποια σημεία που δεν γίνετε όπως στο extraction) από εκεί και πέρα ήταν ένα ακόμα fps.

Δημοσ.

Το πρώτο ήταν κλάσεις ανώτερο(σε όλους τους τομείς) από το δεύτερο και από ότι φαίνεται και από το τρίτο..

Nope, το gunplay στο δευτερο ηταν 5 φορες πανω.

Δημοσ.

έχω παίξει τόσο gunplay σε τόσα FPS που εμένα δεν με εντυπωσίασε κάν

το Hard Reset για παράδειγμα (indie game των 7 ευρώ) έχει πολύ πιο εντυπωσιακά όπλα/gunplay

Δημοσ.

έχω παίξει τόσο gunplay σε τόσα FPS που εμένα δεν με εντυπωσίασε κάν

το Hard Reset για παράδειγμα (indie game των 7 ευρώ) έχει πολύ πιο εντυπωσιακά όπλα/gunplay

Συμφωνω αλλα μεταξυ crysis το δευτερο ειναι σαφως πολες κλασεις επανω. Τουλαχιστον εχει και μια γαματη σε αισθηση καραμπινα.

• Moderators
Δημοσ.

Το 2ο ήταν πιο γρήγορο και mainstream, πιο καλή ήταν η στολή στο 1 που αλλάζαμε εμείς strength/speed mode όποτε θέλαμε. Αν και μου άρεσε πολύ το nanovision στο 2. :P

Δημοσ.

Ίσως, αν και το Scar στο 1 ήταν μια χαρά..

Το Korean AK-47 ήταν για κλωτσιές όπως και τα υπόλοιπα, Shotgun etc.

Σαν γραφικά όμως και σαν Gameplay ήταν πολύ ανώτερο..

Η στολή στο 2 ήταν σάπια, τέλειωνε το Energy και δεν μπορούσες να τρέξεις..

Δημοσ.

Η στολή στο 2 ήταν σάπια, τέλειωνε το Energy και δεν μπορούσες να τρέξεις..

Ναι αλλα υποτίθεται ότι το "nanosuit" τον κρατούσε ζωντανό άμα θυμάμαι καλά, οποτε το να μην τρέχει είναι λογικό story based. Γενικοτέρα phail story all the way.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...