pabou13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 εμενα μου χρησιμοποιει γυρω στα 4.3gb με 1200p και ολα τα φιλτρα full Oριστε και ενα screenshot 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Ότι να 'ναι δείχνει.. Άμα χρησιμοποιούσε 4234MB, που δεν υπάρχουν, θα είχες τέτοιο Stuttering που θα πυροβόλαγες στο αυτόματο και θα έφευγαν μία μία οι σφαίρες. Μάλλον μετράει την Mem και των 2 GPU δηλαδή στην ουσία χρησιμοποιεί το μισό του 4234. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Πρεπει να εχεις δικιο, με απενεργοποιημενο το crossfire τραβαει 2100mb περιπου και τις ιδιες ρυθμισεις (με τα fps στον πατο βεβαια ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 μην ξεχνάμε ότι η vram στο SLI/CF δεν διπλασιάζεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Γι' αυτό λέω ότι δείχνει ότι να 'ναι το OSD.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Για την ακριβεια δεν δειχνει οτι να ναι,απλα δειχνει το αθροισμα των δυο οπως ειπες παραπανω.Το ιδιο μου κανει και εμενα στις 5870. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Ε ότι να 'ναι δεν είναι αυτό ; Είναι γνωστόν εδώ και χρόνια ότι το έξτρα Vram δεν μετράει σε CF/SLI/mGPU. Θα μπορούσαν να το φτιάξουν αλλά προφανώς βαριούνται ή παίζουν ρόλο και αυτοί στο Marketing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Τελικα 7950cf soon ! Oh Boy!! Μονο και δεν εχω VHQ + 8msaa 60fps,Μονο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Καλά περίμενε, χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Τελικα 7950cf soon ! Oh Boy!! Μονο και δεν εχω VHQ + 8msaa 60fps,Μονο!! 7950 εχω και γω και VHQ + 8msaa 60fps δεν βλέπω ούτε με κυάλια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Ειπα να τσεκαρω λιγο πως θα δειχνει με VHQ+8msaa.. 28fps average..αλλα δεν ηταν αυτο το πιο αξιοθαυμαστο.. Τεηκ α λουκ ατ βεραμ !! (γιατι δεν βρισκω ammo στο Alien Weapon?? -.- Λυση??) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Βγαίνεις και ξαναμπαίνεις στο Level νομίζω και έτσι έχεις Ammo. Σε ένα Site τώρα τελευταία δεν θυμάμαι ποιο, είδα την χρήση Vram της NV και της AMD και είδα ότι η AMD τραβάει περισσότερο από ότι η NV ενώ ο Ailuros παλιότερα είχε πει ότι ισχύει το αντίθετο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Ελπιζω να δουλεψει αυτο που προτεινες γιατι μου ειχε σπασει τα νευρα.. Κοιτα,θα ξανατσεκαρω ποση Vram τραβαει γιατι η εκδοση που ειχα ηταν outdated,οποτε μπορει να υπηρχε καποιο θεμα. For the records,το Battlefield μου τραβαγε 1668Mb Vram... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 κάνεις restart mission, δεν ξαναφορτώνεις το load σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Ευχαριστωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα