Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λογικά θα παίζει crysis σε 640x480 ανάλυση στα ultra super duper high σε κανένα υπόνομο λουσμένος με λύματα από πυρηνικά εργοστάσια προσπαθώντας να γίνει χελονονιντζάκι (ή καμία glowing poopie αλλά anyway)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε παρακαλώ..!! Δεν έχει όποια κι όποια 560!!

Έχει την MSI GTX 560Ti TwinFrozr2 με 1GB μνήμη!! :P

Το προηγούμενο σχόλιο έγινε κυρίως γι' αυτό : "λουσμένος με λύματα από πυρηνικά εργοστάσια προσπαθώντας να γίνει χελονονιντζάκι (ή καμία glowing poopie αλλά anyway)" :P

yy ξέρω :P 

μία δεν φτουρά η δικιά μου η asus rog το ξέρω. σαν έναν που πουλούσε 560 και έγραφε 570 στον τίτλο επειδή ήταν τόσο δυνατή όσο μία 570 (τι σκατά, όλοι με 560 χαλασμένα έχουν πάρει?)

Εχω FX 8320 ,μια GTX 660 OC 2GB και 8GB RAM και στους πιο δύσκολους ανοιχτούς χώρους με όλα στο High παίζει τέλεια σε 1080p ! Αν τα βάλω όμως όλα στο Very High πέφτω λίγο και σπάει αρκετά (ειδικά στους ανοιχτούς χώρους). Δοκίμασα να χαμηλώσω μόνο shading και shadows στο high (με όλα τα άλλα στο very high) και πάει πολύ καλά..

Αν θέλω γενικά να θυσιάσω κάτι από τα Very High settings και να τα βάλω στο High προκειμένου να ανέβω στα fps χωρίς όμως να φαίνεται οπτικά διαφορά σε γραφικά ποιά θα πρέπει να είναι αυτά ; Επίσης το Antisotropic να το αφήσω 16 ή να το ρίξω ; Ποιά θα είναι η διαφορά ; Vsync , Motion Blur και AA τα έχω disable.. (ή μήπως να βάλω FXAA ; θα δω διαφορά ;)

Μετά από διάφορα τεστ αν ρίξω το Shading στο High (όλα τα υπόλοιπα Very High) στρώνει πάρα πολύ χωρίς να καταλαβαίνεις κοψίματα.. αν ρίξω και το Objects στο High πάει σφαίρα !!! Τί χάνω σε γραφικά ? (AA και Motion Blur τα έχω disabled)

Με TXAA (High) ακόμα κι η GTX690 τρώει φούτσα πάντως χωρίς να βγάζει 60άρια. So far, τα 'enjoyable' (κοινώς 60fps αν εξαιρέσουμε τα σημεία που είναι bugged στο πρώτο level) είναι Very High + SMAA (High) ή MSAA 2X (με MSAA 4X πέφτει στα 50fps τουλάχιστον στο πρώτο level όταν δεν είναι bugged) ή FXAA. Προσωπικά προτιμώ το SMAA (High) γι αυτά που προσφέρει και για το performance hit του

• Like 1

ο οrokusaki που ειναι να μας πει fps?

δεν ηταν κατι ασχετο....  :fear:

εγω με 6870 μια χαρα το επαιξα σε 1920*1200, η ποιο βαρια πιστα ειναι μονο η πρωτη, ισως ηθελαν να κανουν εντιπωση με αυτο που εφτιαξαν, η τελευταία ηταν χαλιά !!!! 

παντος το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι το πρωτο ειναι το καλυτερο, πας οπου θες.....οποτε θες......κανεις οτι θες.....και γενικα μεχρι να φτασεις στον στοχο που εχεις για να βγαλεις την πιστα εχεις να διαλεξεις πολλα συμια για να πας, μεχρι τωρα μονο το far cry 3 εχει ελευθεριά. 

• Super Moderators

1.08gb το 1.1 patch :-)

Patch 1.1

Fix for users getting stuck in the Pinger

Fix for Flashbang/Smoke grenade reactions not displaying in Kill Cam

Fix for crosshair becoming invisible after certain actions

Fixes for squads joining and disconnecting from servers

Fix for players being unable to fire or reload occasionally

Fix for users occasionally being able to hear VTOL damage siren constantly

Weapons retrieved from the ground now have the correct attachments

Fix for players getting stuck if ripping HMG off VTOL during destruction

Fix for being unable to detonate C4 after host migration on consoles

Fix for game not ending correctly if last opponent triggers a host migration

Fix for issue where sometimes rip and throw weapons would not deal damage in smoke grenades

Fix for relay in CTR becoming stuck if picking up relay during shotgun reload

Fix for icons disappearing occasionally in CTR

Fix for players occasionally spawning with wrong loadout in Assault (PC Only)

Last Man Standing no longer displayed in Hunter for players that have just died

Fixed issue with teams during host migration in Hunter/Assault

Significant optimisation to Medium detail settings (PC Only)

Particle optimisation (PC Only)

δεν ηταν κατι ασχετο....  :fear:

εγω με 6870 μια χαρα το επαιξα σε 1920*1200, η ποιο βαρια πιστα ειναι μονο η πρωτη, ισως ηθελαν να κανουν εντιπωση με αυτο που εφτιαξαν, η τελευταία ηταν χαλιά !!!! 

παντος το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι το πρωτο ειναι το καλυτερο, πας οπου θες.....οποτε θες......κανεις οτι θες.....και γενικα μεχρι να φτασεις στον στοχο που εχεις για να βγαλεις την πιστα εχεις να διαλεξεις πολλα συμια για να πας, μεχρι τωρα μονο το far cry 3 εχει ελευθεριά. 

Εμένα αυτό είναι που δεν μου αρέσει. Να μπορώ να πηγαίνω όπου θέλω. Θέλω Linear Gameplay και όσο γίνεται να προχωράω σε έναν δρόμο. Σαν το Uncharted, το Gears of War, το Crysis 2. Το να πηγαίνω όπου θέλω μου δημιουργεί άγχος καθώς υπάρχει ασάφεια.

μεχρι τωρα μονο το far cry 3 εχει ελευθεριά. 

εδω και για το fc3 παραπονουνταν μερικοι , οτι και καλα ειναι σε καποια σημεια γραμμικο (και οντως σε καποιες στιγμες του παιχνιδιου ειδικα πιο αρχη δε σου επιτρεπει το παιχνιδι να πας οπουδηποτε θες )

εγω παντως βρηκα μια χαρα την "ελευθερια" του crysis 3 , σχεδον παντα ειχες πολλες επιλογες ως πώς το να προσεγγισεις τους αντιπαλους σου 

για ενα τετοιο παιχνιδι δε θες παραπανω ελευθερια, δεν εχει καμια σχεση με το fc3 οπου αναλαμβανες αποστολες και μπορουσες να επιλεξεις διαφορετικες ανα πασα στιγμη (εστω και ας μην ειχες τη ποικιλια ενος rpg, σαν σκεψη πλησιαζε πολυ περισσοτερο τα rpg σε σχεση με αλλα παιχνιδια οπως το crysis πχ που ειχε ενα τελειως ΑΧΡΗΣΤΟ συστημα αναβαθμισης και side quests χωρις κανενα νοημα, τα περισσοτερα δεν καταλαβαινα καν πώς προεκυπταν ή τι ηθελαν απο μενα αν δε γυρνουσα κατα τυχη τη καμερα ή το visor προς αυτα να μου δω οτι κατι υπαρχει εκει  )

Εδω ειμαστε..

particles low, problem solved :P

Εμένα αυτό είναι που δεν μου αρέσει. Να μπορώ να πηγαίνω όπου θέλω. Θέλω Linear Gameplay και όσο γίνεται να προχωράω σε έναν δρόμο. Σαν το Uncharted, το Gears of War, το Crysis 2. Το να πηγαίνω όπου θέλω μου δημιουργεί άγχος καθώς υπάρχει ασάφεια.

Vigilante_-_1988_-_Sega.jpg

Εδώ είσαι. Ούτε άγχος ούτε τίποτα.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...