Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συμφωνω απολυτα με τον amdnikos και απλως χαιρομαι που επιβεβαιωνομαι γι'αυτα που ελεγα για τους φωτισμους και τα γραφικα.

Τελος συζητησης και απο μενα οσον αφορα αυτο το κομματι, οσοι διαβαζουν το thread εχουν ματια και βλεπουν ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Seriously now;

Nαι απλα εδωσα λιγο εμφαση,νομιζω το καταλαβαινεις το σχημα λογου .Τελος παντων οταν το προχωρησω θα σας πω τελικη μου βαθμολογια και γνωμη .Παντως αν και το Multi του ειναι τοσο ωραιο οσο ακουω τα αξιζει τα λεφτα του δεν το συζητω καν .Οποιος θελει παιδια τα δινει ,οποιος δεν θελει το κατεβαζει το παιζει και αυτο ειναι ολο .Περι ορεξεως τωρα ....Εγω επειδη αγορασα και τα προηγουμενα ειπα να αγορασω και αυτο παρολο που το προηγουμενο καπως με ειχε ψιλοαπογοητευσει κυριως στα γραφικα του .Αυτο ομως εδω ειναι αλλο πραγμα .Επισης στις ρυθμισεις που ανεφερα παραπανω τραβαει 1450mb vram ,και οι νεοι drivers δουλευουν πολυ καλα .Θα δουμε στην συνεχεια ...

Amdnikos, πρέπει να δεχτείς ότι είμαι ψείρας σε κάποια θέματα, όπως το AF.

Θέλω τη μέγιστη δυνατή ποιότητα και όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, κάθομαι ακίνητος στο Crysis π.χ και παρακολουθώ το έδαφος κάνα 5λεπτο μήπως δω καμία ατέλεια..

Παρόλα αυτά, δεν έχω καταλήξει ακόμα σε ποια κάρτα θα πάω..(MSI R7970 vs GTX670 FTW).

Τώρα καθόμουν και το συζήταγα και με τον πατέρα μου και μου λέει 7970..

Amdnikos, κερνάς καφέ για να τσακωνόμαστε στην καφετέρια για το Texture Filtering ?

:P

Nαι απλα εδωσα λιγο εμφαση,νομιζω το καταλαβαινεις το σχημα λογου .Τελος παντων οταν το προχωρησω θα σας πω τελικη μου βαθμολογια και γνωμη .Παντως αν και το Multi του ειναι τοσο ωραιο οσο ακουω τα αξιζει τα λεφτα του δεν το συζητω καν .Οποιος θελει παιδια τα δινει ,οποιος δεν θελει το κατεβαζει το παιζει και αυτο ειναι ολο .Περι ορεξεως τωρα ....Εγω επειδη αγορασα και τα προηγουμενα ειπα να αγορασω και αυτο παρολο που το προηγουμενο καπως με ειχε ψιλοαπογοητευσει κυριως στα γραφικα του .Αυτο ομως εδω ειναι αλλο πραγμα .Επισης στις ρυθμισεις που ανεφερα παραπανω τραβαει 1450mb vram ,και οι νεοι drivers δουλευουν πολυ καλα .Θα δουμε στην συνεχεια ...

το συγκεκριμενο ειναι απογοητευτικο στο single player , εχει υπερβολικα μικρο campaign το οποιο οσο καλο και να ειναι (που δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο περα απο τα γραφικα) δεν ειναι αρκετο, οποτε  για μενα δεν αξιζει η αγορα 

Amdnikos, πρέπει να δεχτείς ότι είμαι ψείρας σε κάποια θέματα, όπως το AF.

Θέλω τη μέγιστη δυνατή ποιότητα και όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, κάθομαι ακίνητος στο Crysis π.χ και παρακολουθώ το έδαφος κάνα 5λεπτο μήπως δω καμία ατέλεια..

Παρόλα αυτά, δεν έχω καταλήξει ακόμα σε ποια κάρτα θα πάω..(MSI R7970 vs GTX670 FTW).

Τώρα καθόμουν και το συζήταγα και με τον πατέρα μου και μου λέει 7970..

Χάνεις το δάσος για να δεις το δέντρο  Δε σε παρεξηγώ μιας και καταλαβαίνω οτι λόγο ηλικίας δε πέρασες από commodore 64, atari 2600, amiga 500, amiga 1200 κτλ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑ ΤΟΤΕ! Να στο πω πιο απλά και εγώ το πληρώνω το άθλημα (2500k/7970gh) αλλά μείνε στην εμπειρία που σου προσφέρει το κάθε game σα σύνολο, στην πρωτοτυπία του και το σενάριο του. Το τελευταίο που με απασχολεί σήμερα είναι τα γραφικά  Τα θεωρώ δεδομένα. Το χειρότερο port στο κόσμο να είναι τα γραφικά είναι αλλού σε σχέση με τα τούβλα από pixels που χειριζόμουν πριν από 25 χρόνια και διασκέδαζα το ίδιο καλά.  Αυτό που με απασχολεί πλέον είναι να βλέπω όμορφα σενάρια και αν μη τι άλλο πρωτότυπο gameplay. Αυτά τα δυο είναι ικανά όταν θα τελειώνεις το εκάστοτε game να μένεις με ένα ωραίο χαμόγελο.

• Like 5

Ναι ρε φίλε, συμφωνώ σε αυτά που λες όμως εγώ κολλάω αλλού.

394Ε έχει η 7970 της MSI που είναι χρονισμένη στα 1010Mhz και 384E έχει η EVGA GTX670 FTW, και αυτό που σκέφτομαι είναι το εξής.

Αυτό που κοιτάω είναι το Performance/Quality Ratio και εφόσον έχουν τα ίδια λεφτά, γιατί να μην πάρω αυτή με το καλύτερο Ratio ?

Από την άλλη υπάρχουν παιχνίδια που η 7970 στα 1000 ρίχνει μέχρι και 10FPS στην 670 με αποτέλεσμα να βγαίνει 20% πάνω σε συγκεκριμένους τίτλους και αυτή η διαφορά δεν είναι διόλου μικρή....

Συν ότι η 7970 στην Ελλάδα έχει 572Ε, που σημαίνει ότι όταν βγουν τα Refresh και θα θελήσω να την δώσω, θα μπορέσω να την δώσω σε καλά λεφτά και συν ότι η 7970 δίνει δώρο το Crysis 3 το οποίο σκεφτόμουν να αγοράσω για το MP έτσι και αλλιώς που είναι -50Ε στην τιμή.

Crysis 3 – Patch 1.1 & Data Patch B Detailed, First Update Available Now On PC

Επαιξα την 6η πιστα και ενιωσα πολυ νουμπας, καιρο ειχα να το παθω. Εκανα κανα 2ωρο να την τελειωσω, ειχα σκαλωσει σε κατι μλκιες.. :P

Παιδια σημερα εβαλα το  crysis ολα very high με msaa 2x 16ΑF και επαθα χοντρη πλακα ...Τα fps μεχρι στιγμης (ειμαι στα πρωτα checkpoints)  κυμαινονται 30 min με 55 max σε αυτο το πεδιο τιμων με avg 40-45 .Το παιχνιδι παιζει πολυ smooth ,τα γραφικα του νομιζεις οτι θα βαλεις το χερι σου και θα πιασεις το προσωπο των χαρακτηρων και στα textures φοβερες σκιασεις και φωτισμοι απιστευτα ομορφοι.Νιωθω δηλαδη ομορφα που εδωσα 50 ευρω τι να πω ,ας ειναι και 1 ωρα το παιχνιδι ..

Psycho δεν το ξεχασα αυτο που σου ειπα απλα ειμαι εκτος φιλε ...

Tip of the day!

Για βάλε αυτους τους drivers και πες μου εντυπώσεις :)

Xtreme-G 314.07 Win7-8 64bit

http://www.tweakforce.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...