Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παίζουμε κανονικά από το save ή θα πρέπει να κάνουμε restart mission?

κανονικα λογικα και λεω λογικα γιατι εγω το πηγα ενα save πριν καλου κακου

τη πιστα απο την αρχη δε χρειαζεται σε καμια περιπτωση

μολις το τερματισα 

πολυ μικρο παιχνιδι, απαραδεκτα μικρο ουτε 5 ωρες.. 

με 2x 5850 και τα specs της υπογραφης μου θα μπορω να το παιξω τουλαχιστον στα high?>

οχι γιατι με 1GB μνημη δεν πας πουθενα 

textures ομως στο high ανετα πιστευω 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με 2x 5850 και τα specs της υπογραφης μου θα μπορω να το παιξω τουλαχιστον στα high?>

Με 2χ 5770 1GB, Resolution 1680 X 1050, με FXAA, Textures: Very High, V-SYNC on, System Spec High,

Όλα τα υπόλοιπα High, Ansotropic 8X, και Motion Blur φυσικά Disabled, το παίζω ικανοποιητικά ώς και αρκετά καλά σύμφωνα πάντα με την κατηγορία των καρτών μου, τα frameρόμετρα τα έχω ξιλώσει κι απολαμβάνω το παιχνίδι.

Επεξ/σία από zvarthangalos
  • Like 1

Βασικα ειναι ψαχτηρι...σου βρισκει sites που πουλανε original κωδικους για παιχνιδια! Εχω αγορασει πολλα παιχνιδια απο διαφορα μαγαζια και με κανενα δεν ειχα προβλημα...συνηθως σου στελνουν τον κωδικο αμεσα (μεσα σε 20 λεπτα) αλλα μπορει να χρειαστει και κανενα 4ωρο (λογω διαφορας ωρας αν ειναι αμερικη κτλ)

Αυτό έκανα. Το αγόρασα από ebay, ο κωδικός μου ήρθε μέσα σε 20 λεπτά και το κατεβάζω από το Origin. Αύριο θα το έχω. Ευχαριστώ πολύ φίλε.

Δοκίμασα χτές να το παίξω με την 570 και πήρα από τα 3 το μακρύτερο, εκεί που έπαιζα με 100 fps αλλάζω δωμάτιο και πέφτω στα 30, Τι ρυθμίσεις βάζετε σε παρόμοιες κάρτες ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...