Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 παίζουμε κανονικά από το save ή θα πρέπει να κάνουμε restart mission? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 με 2x 5850 και τα specs της υπογραφης μου θα μπορω να το παιξω τουλαχιστον στα high?> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 παίζουμε κανονικά από το save ή θα πρέπει να κάνουμε restart mission? κανονικα λογικα και λεω λογικα γιατι εγω το πηγα ενα save πριν καλου κακου τη πιστα απο την αρχη δε χρειαζεται σε καμια περιπτωση μολις το τερματισα πολυ μικρο παιχνιδι, απαραδεκτα μικρο ουτε 5 ωρες.. με 2x 5850 και τα specs της υπογραφης μου θα μπορω να το παιξω τουλαχιστον στα high?> οχι γιατι με 1GB μνημη δεν πας πουθενα textures ομως στο high ανετα πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Σε crossfire δεν παει χ2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Σε crossfire δεν παει χ2? οχι η μνημη.. δυστυχως εγω ειχα θεμα με τη μνημη , ξηλωνα τα παντα για να εχω frames αλλα τελικα τα καταφερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 τέλος κι από μένα, uninstalled Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 οχι η μνημη.. δυστυχως Κι όμως στο Sleeping Dogs μου βρήκε 1GB VRAM (1009MB βασικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aspidas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Τερματίστηκε. Φοβερή ιστορία αλλά μικρό single player σε σχέση με το 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) με 2x 5850 και τα specs της υπογραφης μου θα μπορω να το παιξω τουλαχιστον στα high?> Με 2χ 5770 1GB, Resolution 1680 X 1050, με FXAA, Textures: Very High, V-SYNC on, System Spec High, Όλα τα υπόλοιπα High, Ansotropic 8X, και Motion Blur φυσικά Disabled, το παίζω ικανοποιητικά ώς και αρκετά καλά σύμφωνα πάντα με την κατηγορία των καρτών μου, τα frameρόμετρα τα έχω ξιλώσει κι απολαμβάνω το παιχνίδι. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2013 από zvarthangalos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Βασικα ειναι ψαχτηρι...σου βρισκει sites που πουλανε original κωδικους για παιχνιδια! Εχω αγορασει πολλα παιχνιδια απο διαφορα μαγαζια και με κανενα δεν ειχα προβλημα...συνηθως σου στελνουν τον κωδικο αμεσα (μεσα σε 20 λεπτα) αλλα μπορει να χρειαστει και κανενα 4ωρο (λογω διαφορας ωρας αν ειναι αμερικη κτλ) Αυτό έκανα. Το αγόρασα από ebay, ο κωδικός μου ήρθε μέσα σε 20 λεπτά και το κατεβάζω από το Origin. Αύριο θα το έχω. Ευχαριστώ πολύ φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlomo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δοκίμασα χτές να το παίξω με την 570 και πήρα από τα 3 το μακρύτερο, εκεί που έπαιζα με 100 fps αλλάζω δωμάτιο και πέφτω στα 30, Τι ρυθμίσεις βάζετε σε παρόμοιες κάρτες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Βάλε High Settings με FXAA ή noAA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlomo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Εκεί το είχα αλλά στην πρώτη περιοχή που σε ελευθερώνουν ξεκινούσα με 25 frames Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως υπάρχει άλλο πρόβλημα ; Έχεις βάλει τους Latest Drivers ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlomo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, και μάλιστα παίζω σε ανάλυση 1680χ1050 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα