Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνώμη αν υπάρχει παρόμοιο θέμα και δεν το έχω δει, απλα ήθελα να ρωτήσω τι προτείνετε όπως eclipse κλπ. σχετικά με τον προγραμματισμό πάνω σε tablet και σε κινητά android.

Ευχαριστώ .

Δημοσ.

Συγγνώμη αν υπάρχει παρόμοιο θέμα και δεν το έχω δει, απλα ήθελα να ρωτήσω τι προτείνετε όπως eclipse κλπ. σχετικά με τον προγραμματισμό πάνω σε tablet και σε κινητά android.

Ευχαριστώ .

ποιες ειναι η ερωτησεις ? φιλικα..

Δημοσ.

Τι να χρησιμοποιησω eclipse, netbeans klp, και αν υπάρχει κανένα tutorial για προγραμματισμό σε tablet και γενικά σε android.

Δημοσ.

Τι να χρησιμοποιησω eclipse, netbeans klp, και αν υπάρχει κανένα tutorial για προγραμματισμό σε tablet και γενικά σε android.

eclipse galileo.... τι γνωσεις εχεις σχετικα με το προγραμματισμο ?

Δημοσ.

Υπάρχουν χιλιάδες άρθρα - video tutorials - code examples, από την Google, το Youtube, blogs, που μπορείς να αντλήσεις πληροφορίες για ανάπτυξη τόσο σε tablets όσο και σε android smartphones.

Μόνο στο Youtube, θα σου βγάλει ένα κάρο ;)

Η Google, πάντως, προωθεί την ανάπτυξη μέσω Eclipse & Android SDK.

Δημοσ.

Ευχαριστώ .

Προ καιρού υπήρξε ένα ερώτημα για τον προγραμματισμό μεταξύ Android και WP7, τότε έγραψα ένα μικρό κείμενο που συνόψισα την άποψη μου σχετικά με τον πρόγραμματισμό του πρώτου, από την ως τότε εμπειρία μου μαζί του.

Ίσως σου φανεί ενδιαφέρον.

Από εκεί και πέρα, όπως σου έχουν ήδη πει, ξεκινάς με Eclipse και τα εργαλεία προγραμματισμού του Android (ADT), πρέπει να έχεις γνώσεις Java (οπωσδήποτε), να χωνέψεις ότι θα γράψεις αρκετές φορές ασύγχρονο κώδικα, ένα Android κινητό διαθέσιμο, και μεγάλη υπομονή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...