MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Τα ubiquiti δεν έχουν μαζί και τη συσκευή για PoE; Κάνω κάπου λάθος σ όλο αυτό που σκέφτηκα; Στο λινκ που δινεις απο το unifi λεει στα περιεχομενα συσκευασιας: 1 x UniFi 802.11n MIMO Access Point 1 x Wall and Ceiling Mount Adapter Kit 1 x Power Over Ethernet Adapter 1 x UniFi Software Installation CD Και αποσο ξερω, οντως εχει poe adaptor, για την ακριβεια δεν δουλευει αλλιως, αν θυμαμαι καλα. Με μια μικρη πιθανοτητα να κανω λαθος, οποτε σιγουρεψου πρωτα (αν και οπως ειπα το λεει στο σαιτ οτι υπαρχει ο poe adaptor).
bloodlessz Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Ξέρω ότι θα με βρίσετε αλλά μου αλλάζουν τα πλάνα συνέχεια. Εκεί που ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το unifi, τελικά μου είπαν ότι δεν θέλουν να το πάρουμε από επαρχία για να μην μπλέξουμε με την εγγύηση. Αν χαλάσει δηλαδή να μην έχουμε αποστολές-παραλαβές κτλ.... Τελος πάντων. Μου πρότειναν αυτό http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=47621 Στη διπλάσια τιμή κιόλας... Έχετε κάποια γνώμη γι αυτό; Επίσης δεν είδα να περιέχεται στη συσκευασία ο αντάπτορας για PoE. Αν είνια καλό να τα παραγγείλω να τελειώνουμε...
poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Λοιπόν, όταν λες ότι θα συνδεθούν στο switch, φαντάζομαι ότι θα συνδεθούν πάνω στο dsl router γιατί δεν έχω σκοπό να πάρω switch. 2 utp τα οποία θα φεύγουν απ το router και θα τερματίζουν σε κάθε όροφο πάνω στο access point. Τα ubiquiti δεν έχουν μαζί και τη συσκευή για PoE; Κάνω κάπου λάθος σ όλο αυτό που σκέφτηκα; αν τα ριξεις πανω στο ρουτερ τοτε θες και τα Poe οποτε εχεις παραπανω μηχανηματα. αν παρεις poe switch τοτε γλυτωνεις τα Poe που ειναι εξτρα κουτακια.αν δεν σε νοιαζει λιγο παραπανω καλωδια και λιγο παραπανω εξοπλισμος οκ καντο ετσι. ναι εχουν και Poe μαζι οσο θυμαμαι.δεν ξερω αν παιζουν χωρις poe αλλα νομιζω μονο Poe ειναι. Στο λινκ που δινεις απο το unifi λεει στα περιεχομενα συσκευασιας: 1 x UniFi 802.11n MIMO Access Point 1 x Wall and Ceiling Mount Adapter Kit 1 x Power Over Ethernet Adapter 1 x UniFi Software Installation CD Και αποσο ξερω, οντως εχει poe adaptor, για την ακριβεια δεν δουλευει αλλιως, αν θυμαμαι καλα. Με μια μικρη πιθανοτητα να κανω λαθος, οποτε σιγουρεψου πρωτα (αν και οπως ειπα το λεει στο σαιτ οτι υπαρχει ο poe adaptor). θελει poe απλα μπορεις να βαλεις και αλλη μαρκα Poe αμα θες.(αν δεν τα ειχε μεσα) Ξέρω ότι θα με βρίσετε αλλά μου αλλάζουν τα πλάνα συνέχεια. Εκεί που ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το unifi, τελικά μου είπαν ότι δεν θέλουν να το πάρουμε από επαρχία για να μην μπλέξουμε με την εγγύηση. Αν χαλάσει δηλαδή να μην έχουμε αποστολές-παραλαβές κτλ.... Τελος πάντων. Μου πρότειναν αυτό http://www.e-gate.gr...roduct_id=47621 Στη διπλάσια τιμή κιόλας... Έχετε κάποια γνώμη γι αυτό; Επίσης δεν είδα να περιέχεται στη συσκευασία ο αντάπτορας για PoE. Αν είνια καλό να τα παραγγείλω να τελειώνουμε... cisco ειναι δεν ειναι ασχημο απλα δεν καταλαβαινω το κολλημα τους να μην τα παρετε απο επαρχια.αμα χαλασουν τα στελνεις και εξωτερικο και αντιπροσωπεια και οπου θες..το καλο ειναι οτι δινουν lifetime τωρα δεν ξερω ποσα dbm(mw) ειναι το cisco και ποσα το unify.γιατι σε νοιαζει να ειναι λιγο πιο δυνατο. αν δεν δινει Poe Μεσα που δεν δινει τοτε παρε Poe swtich μια και καλη.εκτος αν δινει κανονικορευμα αλλα αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να εχεις παροχη εκει διπλα.
bloodlessz Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω τι κόλλημα έχουν αλλά δεν θέλουν από επαρχία. Τελικά παραγγείλαμε τα cisco. Το πόσο καλά είναι θα δείξει όταν έρθουν. Αν πάρω έναν αντάπτορα PoE σαν αυτόνδεν θα παίρνει ρεύμα από εκεί; Υπάρχει παροχή ρεύματος δίπλα από εκεί που θα μπει αλλά αν μπορούμε να το αποφύγουμε γιατί όχι; Τα PoE switch είναι λίγο ακριβούτσικα.
poulinos Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 ναι καλο ειναι να αποφυγεις κανονικη τροφοδοσια. απο το να εχεις 3-4 Poe γιατι ενα γιακαθε κεραια ειναι οχι ενα για ολες καλυτερα το Poe switch
mac_mac Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Στο λινκ που δινεις απο το unifi λεει στα περιεχομενα συσκευασιας: 1 x UniFi 802.11n MIMO Access Point 1 x Wall and Ceiling Mount Adapter Kit 1 x Power Over Ethernet Adapter 1 x UniFi Software Installation CD Και αποσο ξερω' date=' οντως εχει poe adaptor, για την ακριβεια δεν δουλευει αλλιως, αν θυμαμαι καλα. Με μια μικρη πιθανοτητα να κανω λαθος, οποτε σιγουρεψου πρωτα (αν και οπως ειπα το λεει στο σαιτ οτι υπαρχει ο poe adaptor).[/quote'] Δεν κανεις λάθος . Sent from my iPhone using Insomnia
bloodlessz Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) ναι καλο ειναι να αποφυγεις κανονικη τροφοδοσια. απο το να εχεις 3-4 Poe γιατι ενα γιακαθε κεραια ειναι οχι ενα για ολες καλυτερα το Poe switch Στην ουσία θα έχω 2 τέτοιους αντάπτορες. Αντε το πολύ να μπεί ακόμη ένα Access Point στο μέλλον. Άλλο αποκλείετε να μπει.Οπότε το switch νομίζω είναι υπερβολή. Τελικά αυτοί οι αντάπτορες θα δουλέψουν με τα Cisco ή όχι; Edit: Αν θεωρήσουμε ότι όλο το κτήριο είναι στην ίδια φάση ηλεκτρικού ρεύματος, θα μπορούσα να περάσω το δίκτυο μέσω powerline για να γλυτώσω τα καλώδια σε 3ο και 4ο όροφο; Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι αν υπάρχει η δυνατότητα να είναι 2 powerlines πάνω στο ίδιο πολύπριζο και να μοιράζει από κει. Δείτε την εικόνα Uploaded with ImageShack.us Αυά λένε τίποτα; http://www.e-wireless.gr/product.php?id=529 Επεξ/σία 23 Μαΐου 2012 από bloodlessz
PALLiS Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Εκεί που ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το unifi, τελικά μου είπαν ότι δεν θέλουν να το πάρουμε από επαρχία για να μην μπλέξουμε με την εγγύηση. Αν χαλάσει δηλαδή να μην έχουμε αποστολές-παραλαβές κτλ.... Τελος πάντων. Open minded είναι πάντως αυτοί που σου τα ζήτησαν. Το online κατάστημα e-wireless.gr ειναι εξουσιοδοτημένος reseller της Ubiquiti, και σαφώς η εταιρία το έχει καταχωρήσει στην σελίδα της: http://www.ubnt.com/purchase/europe Επιπλέον όπως θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες το e-Wireless.gr είναι η μόνη εταιρία στην Ελλάδα που διαθέτει Ubiquiti Certified Trainer και θα μπορεί να δίνει certification ετσι ώστε κάποιος να γίνει: Ubiquiti airMAX Certified Admin UACA Τώρα αν όποιος έχει ένα κατάστημα στην Αθήνα, ή σε κάποια μεγάλη πόλη.... Ή μια εταιρία.... Και αυτο αυτόματως σημαίνει ότι δεν θα μπλέξεις αν αγοράσεις απο εκει, τότε στην επαρχία είναι όλοι απατεώνες προφανώς. Ίσα ίσα όταν ένα κατάστημα καταφέρνει να μεγαλώσει, να γίνει γνωστό και να καθιερωθεί, ενώ βρίσκεται στην επαρχία και δεν έχει τη μισή Ελλάδα πληθυσμιακά στην πόρτα του για να πουλήσει μέσα από το κατάστημα λιανική, αλλά βασίζεται μόνο στις πωλήσεις μέσω Ίντερνετ. Τότε μόνο σοβαρό μπορεί να χαρακτηριστεί. Λες και όταν η επαρχία αγοράζει απο τις πόλεις, δεν μπλέκει.... Επεξ/σία 25 Μαΐου 2012 από PALLiS
PALLiS Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αυτά λένε τίποτα; http://www.e-wireless.gr/product.php?id=529 Είναι το τελευταίο μοντέλο που έχει ανακοινώσει η TPLink αν δεν κανω λάθος..... και όπως θα είδες έχει και ενσωματομένο AP. Ειναι αυτο που χρειάζεσαι?
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Στην ουσία θα έχω 2 τέτοιους αντάπτορες. Αντε το πολύ να μπεί ακόμη ένα Access Point στο μέλλον. Άλλο αποκλείετε να μπει.Οπότε το switch νομίζω είναι υπερβολή. Τελικά αυτοί οι αντάπτορες θα δουλέψουν με τα Cisco ή όχι; Edit: Αν θεωρήσουμε ότι όλο το κτήριο είναι στην ίδια φάση ηλεκτρικού ρεύματος, θα μπορούσα να περάσω το δίκτυο μέσω powerline για να γλυτώσω τα καλώδια σε 3ο και 4ο όροφο; Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι αν υπάρχει η δυνατότητα να είναι 2 powerlines πάνω στο ίδιο πολύπριζο και να μοιράζει από κει. Δείτε την εικόνα Uploaded with ImageShack.us Αυά λένε τίποτα; http://www.e-wireles...duct.php?id=529 οκ απλα εγω το ειπα για το switch για πιο μαζεμενα.αυτο αν ηταν να πληρωσεις για τα Poe.αν ειναι μεσα στην συσκευασια δεν εχει νοημα τοτε.αλλα αμα ειναι να πληρωσεις μπορει με μικρη διαφορα να γλυτωσεις τα πολλα πραγματα/καλωδια. ναι θα δουλεψουν με cisco.γενικως τα περισσοτερα poe δουλευουν παντου εκτος αν εχεις amplifier οποτε εκει θες παραπανω Mw κτλ κτλ Poe. προσωπικα εγω δεν θα εμπιστευομουν να το κανω με powerline.κατι να γινει ειναι κριμα να πεσει ολο το δικτυο. τωρα γιατα powerlineς a.δεν νομιζω να εχει θεμα να ειναι 2 πανω στο ιδιο πολυπριζο αλλα λογικα αμα βαλεις ενα κατω και μετα ενα σε καθε οροφο θα παιξει.δεν θα χρειαστει δυο κατω.σαν switch.απο ενα σε 2. αυτο data μεταφερει ετσι και αλλιως.το ποιος θα τα παραλαβει απο την αλλη πλευρα(δηλαδη ποιο απο τα 2 powerline) δεν νομιζω οτι το επηρεαζει.και νομιζω το εχω δει να παιζει ετσι.νομιζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα