Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.Οπως λεει και ο τιτλος εχω τεραστιο προβλημα με τη συνδεση μου και πιο συγκεκριμενα με το dl rate μου.Σε παιχνιδια που παιζω online οπως το battlefield 3 εχω αψογο ping (γυρω στα 45-60 ms).Ωστοσο οταν προσπαθω να κατεβασω αρχεια η μεγαλυτερη ταχυτητα που πιανω ειναι 180 kb/s (συνηθως ειναι γυρω στα 130).Παλαιοτερα ειχα γραμμη 2 mbps απο τον ΟΤΕ και η ταχυτητα ηταν λιγο μεγαλυτερη.Γυρω στα 200-220 kb/s.To θεμα ειναι πως οι τεχνικοι που ηρθαν απ τον οτε μου ειπαν πως επειδη το kv ειναι αρκετα μακρια στο σπιτι μου (ΜΕΣΑ) ερχονται μονο 5.5 mbps.Παρ'ολ'αυτα εμενα το download speed δεν ειναι ποτε πανω απο 2.0 mbps.Ισως να φταιει το ρουτερ (thomson tg585 v8)παντως η καλωδιωση του σπιτιου ειναι ολοκαινουργια με ftp καλωδιο δικτυωσης.Καμια ιδεα?

Μενω στην αθηνα και πιο συγκεκριμενα στην Παλληνη

Δημοσ.

Για αρχή δώσε μας μερικά στοιχειά απο το status του router να δούμε στα ποσα κλειδώνεις snr margin κτλπ

Δημοσ.

η παλληνη εχει δικο της αστικο κεντρο.απο εκει και περα πρεπει να μας πεις τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου.σιγουρα δεν φταιει το Ftp σου οπως φαινεται αλλα πρεπει να δουμε στα ποσα συγχρονιζεις.επισης το Thomson δεν φταιει εκτος αν εχεις κανει τις δοκιμες που λες με wireless οποτε εκει κανε ξανα τις δοκιμες με ethernet και λογικα θα εισαι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...