Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους!

Θέλω εισάγω ελληνικό auido στο shrek στα 1080p που βρήκα μόνο με αγγλικό. Έχω εξάγει το ελλινικό audio από divx.

Το πρόβλημα είναι ότι η ταινία σε HD διαρκεί κανένα τρίλεπτο παραπάνω χωρίς να έχει κάτι εχτρά (!), δηλαδή είναι ανεπαίσθητα πιο αργή, έτσι ώστε να τελειώνει 3 λεπτά πιο μετά. Οπότε όταν εισάγω το audio από το divx στο τέλος είναι τελείως ασύγχρονο.

Για να τα καταφέρω χρειάζομαι ένα προγραμμα που να κάνει το audio αρχείο (AC3 είναι, αλλά μπορώ να το μετατρτέψω σε οποιοδήποτε format) λιιίγο πιο αργό. Ξέρετε κάποιο (κατά προτίμηση free);

Θα εκτιμούσα πολύ όποια απάντηση γιατί τα έχω κατεβάσει και τα 4 τα shrek στα 1080 για κάτι παιδάκια να τα δουν σε μια πολύ μεγάλη οθόνη και δε θα είναι ωραία σε divx.

Δημοσ.

Αν τα 1080 είναι αμερικάνικα (25fps) ενώ το divx ευρωπαϊκό(24fps) πράγμα που μπορείς να το διευκρινήσεις με το mediainfo τότε ο ποιο εύκολος τρόπος είναι με το AviDemux2 φορτώνεις το 1080 πας audio->Main Track...-> στο Audio source βάζεις External AC3 και με το open φορτώνεις τον ήχο.

Έπειτα πας στα αριστερά αφήνεις στο copy το video, στο Format βάζεις ό,τι είναι δηλαδή mkv ή αν είναι Mp4, το audio το βάζεις ΑC3 και στο filter αλλάζεις το Frame rate change σε Film to PAL(ή το ανάποδο αναλόγως).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ακόμη:

Δοκίμασα το μεταγλωτισμένο mkv που έφτιαξα να το μετατρέψω σε DVD με το νέο DVD Fab, αλλά ο ήχος είναι τελείος ασυγχρόνιστος, ενώ στο mkv τεριάζει μια χαρά. Γνωρίζετε τί πρέπει να κάνω;

Δημοσ.

Ρυθμισέ σωστά το FPS στο DVDFab όπως και πριν με το film/pal,σιγουρέψου ότι στης ρυθμίσεις έχεις το σωστό, μπορεί να τα έχει και σαν ntsc/pal ή απλά και μόνο σαν νούμερα,δεν το θυμάμε τώρα.

Δημοσ.

Έψαξα και βρήκα ότι το DVDFab δεν υποστηρίζει μετατροπή Flim/Palm :( Χρειάζομαι ένα άλλο πρόγραμμα.

Ή ίσος θα ήταν καλύτερα να βρω ένα πρόγραμμα που μετατρέπει ολόκληρα avi ή mkv από PAL σε Film (και όχι μόνο τον ήχο), για να εξάγω τον ήχο κατευθείαν σε Film και να μη χρειάζομαι το AviDemux2 (έχω το mkvtoolnix που είναι πιο ελαφρύ για να εισάγω απλά τον ήχο μετά στην ταινιά). Ξέρετε κάποιο;

Δημοσ.

Σκέφτεσαι υπερβολικά πολύπλοκα.

Απλά δες σε τι το έκανες τώρα το mkv,με το mediainfo δηλαδή δες τη FPS έχει το βίντεο,στο dvdfab βάλε τα αντίστοιχα FPS.

Μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και με ελεύθερο πρόγραμμα π.χ. το DvdFlick εκεί στο Project settings->video μπορείς να διαλέξεις film-pal.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...