PETROS13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Οκ... ας περιμένουμε λίγο απάντηση από κάποιον υπεύθυνο και από εβδομάδα κάνουμε λίστα για ομαδική καταγγελία ή πολλές ατομικές καταγγελίες στο: http://www.efpolis.gr/el/form-ypovoli-paraponon.html Στο 1520 μου είπαν ότι μπορεί να γίνει είτε ατομικά είτε ομαδικά στο mail τους. Εφόσον προχωρήσουμε καλό είναι να ξέρουμε ποιοι περίπου θα είμαστε, καθώς και αν είναι διατεθειμένοι κάποιοι φίλοι να δώσουν αριθμούς παραγγελίας που έχουν ήδη εξυπηρετηθεί!. Θα τους βάλουν απλά πρόστιμό ή θα μας δώσουν τα χειριστήρια και εμάς με αυτή την κίνηση?
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Οπως πηραμε τα PS3 και τα χειριστηρια απο τον Παπασωτηριου και οσο προστιμο του εριξαν. Εχουν περασει 18 (?) μηνες... Επεξ/σία 20 Απριλίου 2012 από matrixxx
PETROS13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Πάντως μιας και μιλάμε για τον όμιλο Γερμανού μου ήρθε mail το απόγευμα για αυτό και όταν μπαίνω μέσα το έχει 86,32 € ούτε προσφορές δεν ξέρουν να φτιάξουν?
Kill_bill2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Κανα φτηνό wii remote υπάρχει σε οποιοδήποτε κατάστημα έστω ας κάνει και 30 ευρό
Kill_bill2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Είναι replacement, δεν είναι αυθεντικό 2)είναι απλο wii δεν είναι plus. Plus θέλω
giorginho Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Καταλαβα... ουτε σκρολ (νταουν) δεν ξερουμε αλλα ξερουμε τα ... τρολ!! Αντε παρτο και σε μαυρο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα