maxbas Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 εχω ενα notebook turbo x με τη συγκεκριμενη καρτα. Core 2 Duo T5600, Geforce Go 7950 GTX 512mb, 2GB DDR2 ram,οθονη 17" 1680x1050 Θα ηθελα να ρωτησω αν αλλαζει γιατι μαλλον τα εχει παιξει η καρτουλα!!!
Thanos1972 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Turbo x αλλα ποιος ειναι ο κωδικος του?μπορει να αλλαζει,μπορει και να μην αλλαζει.
Crypton-R- Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Η κάρτα γραφικών που γράφεις δεν υπάρχει. Τέσπα, δεν νομίζω να αλλάζει γιατί πρέπει να είναι ενσωματωμένη. Τι σου κάνει και λες οτι τα έχει παίξει;
maxbas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-Go-7950-GTX.2121.0.html ενα link που βρηκα για την καρτα Δεν θελω αναγκαστηκα την ιδια καρτα! κατι παρομοιο να κανω τη δουλεια μου! στα καλα εκει που παιζει μια χαρα μαυριζει η οθονη , ενω το συστημα δουλευει κανονικα ( μπηκα απο το desktop με teamviewer και εκανα δοκιμη! ) η μπορει να μην επανερθει απο αναμονη ( και παλι δουλευει κανονικα ο Η/Υ ) εχω κλεισει ολα τα εφε απο aero και κατι ψιλο ρυθμισεις απο το προγραμμα της nvidia και σταματησε να τα κανει εκτος απο οταν παρει φωτια!!! ειναι το dominus 2 με κωδικο m57u ( clevo ειναι )
Thanos1972 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Πρεπει να εισαι τυχερος και να αλλαζει η καρτα του. Clevo Alienware Nvidia M7700 G71M M57U M57 Video REPAIR απο ebay και ειναι Ελλαδα αλλα δεν καταλαβα τι πουλαει ο τυπος.το εχεις καθαρισει ποτε το laptop? Πουλαει repair kit δηλαδη του στελνεις το Laptop κια σου το φτιαχνει.δες τι γινεται εκει μιας και ειναι Ελλαδα.
maxbas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Ευχαριστω πολυ!! βρηκα το site τους και μπηκα να δω τι παιζει. θα παρω τηλ να ενημερωθω λιγο καλυτερα και βλεπουμε! Παντως το εχω καθαρισει 2 φορες και εγω το laptop και παλι Ευχαριστω πολυ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα