Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω σου πρωτεινω αν θες παρατηρησα στην εικονα οτι η +12v ειναι 9.58ν ειναι αρκετα κατω μπες μεσα στο bios λεει τις τασεις κανονικα αν και εκει σου λεει το ειδιο τοτε μιλαμε οτι υπαρχει ενα μικρο θεμμα τροφοδοσιας

Δημοσ.

Κατα 99% ειναι φουσκωμενοι πυκνωτες στην εξοδο του τροφοδοτικου, και το πιθανοτερο ειναι οτι στο μελλον θα στο ξανακανει ολο και πιο συχνα.

Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

κι εγω εκει πιστευω ειναι το πρωβλημμα στην +12 γραμμη αν θες κανε αυτο που ειπα με το bios και αν εκει λεει τοσο καλυτερα ειναι να το βγαλεις τελειως το τροφοδοτικο και να το πας πισω

Δημοσ.

Ψαξου με το τροφοδοτικο η με τις ram.

Αλλα ας ξεκινησουμε απτα ευκολα:

Για τις ram τρεξε ενα memtest ( http://www.memtest.org/#downiso ). Αν βγει καθαρο μετα απο κανα μισαωρο-μια ωρα, τοτε ολα δειχνουν τροφοδοτικο. Χωρις να αποκλειεται η περιπτωση να κανει η μητρικη περιεργα κολπα.

Για να σιγουρευτεις οτι δεν ειναι τροφοδοτικο το καλυτερο ειναι να ξεκινησεις τον υπολογιστη με αλλο τροφοδοτικο και να δεις τη συμπεριφορα του.

Οι θερμοκρασιες σου ειναι καλες, το hwmonitor δεν μας τα λεει καλα με την 12volt εξοδο του τροφοδοτικου σου, αλλα οπως ειπωθηκε ισως ειναι λαθος ενδειξη του hwmonitor.

Εγω πονταρω αναμεσα σε ram η τροφοδοτικο παντως :-)

Δημοσ.

Ναι 100%, έχω ξαναβάλει.

Το everest δεν μου εμφανίζει θερμοκρασία cpu.

To everest αν είναι free edition δε δείχνει όλες τις ενδείξεις.

Πέρα απ'αυτό έχει πάψει πλέον να υποστηρίζεται από την lavalys εδώ και κάνα χρόνο, και την θέση του έχει πάρει το aida64.

(στην ουσία πρόκειται για το ίδιο πρόγραμμα).

Όσον αφορά το πρόβλημά σου, άλλαξες πρόσφατα οτιδήποτε σε hardware (ακόμα και περιφερειακό);

Το τροφοδοτικό που πήρες (καινούριο) ποιο είναι;

Δοκίμασε Psu stress test με occt και δες συμπεριφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...