Kostas_xolargos Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Κατεβαζω κανονικα καιρω τωρα με μεθοδο πληρωμης καρτα προπληρωμενη Κυπρου.Στην αρη οταν το πηρα,αμα τελειωναν τα λεφτα στην καρτα δεν με αφηνε ουτε τις δωρεαν εφαρμογες να κατεβαζω χωρις να χει εστω και 1 ευρω η καρτα.Μια δυο τρεις εβαλα γυρο στα 20 ευρω την καθε φορα,και την τελευταια φορα δεν ειχε προβλημα κατεβαζα κανονικα και τις δωρεαν και εκανε και αναβαθμισεις,γιατι δεν με αφηνε ουτε αυτες.Αυτο εφτιαξε περιπου περυσι τον Μαη.Αλλα τωρα ξαφνικα σε αδεια καρτα πολυ καιρο τωρα εχω να βαλω λεφτα σε αυτην 4 μηνες σιγουρα,δεν με αφηνει να κατεβασω και με παει στον λογαριασμο,πως σκατα κατεβαζεις χωρις καρτα η διορθωνεται αυτο το προβλημα?
Kostas_xolargos Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Ρε αλανια μπηκα στονβ λογαριασμο μου στο itune και λεει οτι χρωσταω 7,13 και γι αυτο εχω προβλημα.Καλα ειναι δυνατον να με αφησαν να κατεβασω με αδεια καρτα προπληρωμενη χρησιμοποιω,με την ελπιδα οτι θα μου τα παρουν αμα την γεμισω?εχω να βαλω λεφτα πανω απο μισο χρονο. καλα ποσο μαλακες ειναι? αμα τις διαγραψω αυτες που και καλα αγορασα λετε να λυθει το προβλημα?
Heatspreader Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ρε αλανια μπηκα στονβ λογαριασμο μου στο itune και λεει οτι χρωσταω 7,13 και γι αυτο εχω προβλημα.Καλα ειναι δυνατον να με αφησαν να κατεβασω με αδεια καρτα προπληρωμενη χρησιμοποιω,με την ελπιδα οτι θα μου τα παρουν αμα την γεμισω?εχω να βαλω λεφτα πανω απο μισο χρονο. καλα ποσο μαλακες ειναι? αμα τις διαγραψω αυτες που και καλα αγορασα λετε να λυθει το προβλημα? Οι ωραίοι έχουν χρέη! Τελείως κουλό! Στείλε email να ρωτήσεις τι ακριβώς συμβαίνει. Θα σου πουν.
Ακης88 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 μου εχει τειχι και σε μενα ειναι απλος οτι πολες φωρες κανουν κρατισι αλλα τα τραβανε μετα απο καιρο τα χριματα και ετσι εισαι εσυ στο - και σου την λενε και απο πανο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα