Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να πει και ο brother μου που του εριξε η κοπελα του το Pc απο το γραφειο και μετα μια εβδομαδα τσουπ ο δισκος 0% health με καμια 500αρια bad sectors......

εδω και 2 μηνες ετσι ειναι παντως. :shock: :shock: :shock: :mrgreen:

Δημοσ.

Τι να πει και ο brother μου που του εριξε η κοπελα του το Pc απο το γραφειο και μετα μια εβδομαδα τσουπ ο δισκος 0% health με καμια 500αρια bad sectors......

εδω και 2 μηνες ετσι ειναι παντως. :shock: :shock: :shock: :mrgreen:

To health της κοπέλας του πόσο είναι? :P

Δημοσ.

Χορατατζής ο Δεινόσαυρος. :P :P

Ευχαριστώ για τις συμβουλές πάντως, ο αλλος σκληρός οδεύει έτσι κ αλλιώς προς αντικατάσταση.

Σκοπεύω να ανεβάσω τη χωρητικότητα στον SSD γιατί όπως φαίνεται sτα 64GB είμαι πολύ οριακά.

Καταραμένο Witcher..

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά επανέρχομαι στο θέμα 7 μήνες μετά, ο δίσκος είναι με 484 bad sectors θα αντικατασταθεί άμεσα, σήμερα ή αύριο θα παραγγείλω καινούριο.

Ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει καμιά πιθανότητα αντικατάστασης λόγω αυτών των bad sectors?? Ή πρέπει να υπάρχει υλική ζημιά για να αντικατασταθεί? Ο δίσκος είναι μέσα στην εγγύηση μέχρι το 2014 (τσεκαρισμένο από το WD support).

Δημοσ.

Φυσικά και υπάρχει. Λογικά η WD θα χει στο site κάποιο tool για την εκτίμηση της κατάστασης του δίσκου. Αν βγάλει εκείνο fail, χρησιμοποιείς την εγγύηση.

«Υλική ζημιά» είναι τα bad sectors :)

Δημοσ.

Έτρεξα το data lifeguard το οποίο κατέβασα από το site της WD (ήταν το μόνο diagnostic που έχει). Ο δίσκος πέρασε το simple test αλλά στο extended το σταμάτησα στις 10 ώρες (απ το πρωί δλδ) γιατί έλεγε estimated time: 400hours και ανέβαινε!!

Θα επιδιώξω να τον περάσω στην εγγύηση, ξέρει κανείς αν πρεπει να επικοινωνήσω με το κατάστημα αγοράς ή με τη western digital??

Δημοσ.

Το κατάστημα αγοράς είναι υποχρεωμένο ν αναλάβει τη διαδικασία. Μπορείς πάντως και μέσω της WD αλλά υποθέτω πως θα χρεωθείς την αποστολή του δίσκου σ αυτούς (η οποία νομίζω έχει κόστος <10€).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...