Thanos1972 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Τι να πει και ο brother μου που του εριξε η κοπελα του το Pc απο το γραφειο και μετα μια εβδομαδα τσουπ ο δισκος 0% health με καμια 500αρια bad sectors...... εδω και 2 μηνες ετσι ειναι παντως.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Τι να πει και ο brother μου που του εριξε η κοπελα του το Pc απο το γραφειο και μετα μια εβδομαδα τσουπ ο δισκος 0% health με καμια 500αρια bad sectors...... εδω και 2 μηνες ετσι ειναι παντως. To health της κοπέλας του πόσο είναι?
hawkpilot Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 To health της κοπέλας του πόσο είναι? subzero
TirkaS Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Χορατατζής ο Δεινόσαυρος. :P Ευχαριστώ για τις συμβουλές πάντως, ο αλλος σκληρός οδεύει έτσι κ αλλιώς προς αντικατάσταση. Σκοπεύω να ανεβάσω τη χωρητικότητα στον SSD γιατί όπως φαίνεται sτα 64GB είμαι πολύ οριακά. Καταραμένο Witcher..
TirkaS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά επανέρχομαι στο θέμα 7 μήνες μετά, ο δίσκος είναι με 484 bad sectors θα αντικατασταθεί άμεσα, σήμερα ή αύριο θα παραγγείλω καινούριο. Ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει καμιά πιθανότητα αντικατάστασης λόγω αυτών των bad sectors?? Ή πρέπει να υπάρχει υλική ζημιά για να αντικατασταθεί? Ο δίσκος είναι μέσα στην εγγύηση μέχρι το 2014 (τσεκαρισμένο από το WD support).
antonl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Φυσικά και υπάρχει. Λογικά η WD θα χει στο site κάποιο tool για την εκτίμηση της κατάστασης του δίσκου. Αν βγάλει εκείνο fail, χρησιμοποιείς την εγγύηση. «Υλική ζημιά» είναι τα bad sectors
TirkaS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Έτρεξα το data lifeguard το οποίο κατέβασα από το site της WD (ήταν το μόνο diagnostic που έχει). Ο δίσκος πέρασε το simple test αλλά στο extended το σταμάτησα στις 10 ώρες (απ το πρωί δλδ) γιατί έλεγε estimated time: 400hours και ανέβαινε!! Θα επιδιώξω να τον περάσω στην εγγύηση, ξέρει κανείς αν πρεπει να επικοινωνήσω με το κατάστημα αγοράς ή με τη western digital??
antonl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Το κατάστημα αγοράς είναι υποχρεωμένο ν αναλάβει τη διαδικασία. Μπορείς πάντως και μέσω της WD αλλά υποθέτω πως θα χρεωθείς την αποστολή του δίσκου σ αυτούς (η οποία νομίζω έχει κόστος <10€).
TirkaS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Αχα κατάλαβα. Ευχαριστώ φίλε για τη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα