Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παίδες προσπαθώ να εγκαταστήσω το wow μέσω blizz downloader κι εκει που κατεβαζει με 1.2 π.χ. ξαφνικα παει στο 0 και παγωνει εκει. ΤΙ μπορει να φταιει ξερει κανεις?

Βγαζει αυτό

Your computer appears to be behind a firewall. More Info

Firewall δεν εχω. Το nod32 τρέχει μόνο το antivirus.

Modem έχω το vigor 2710ne.

Δημοσ.

Πρέπει να μπεις μεσα στο router και να ανοίξεις τις ports που χρειάζεται το blizz downloader , και επίσης να κλείσεις το firewall μεσα στο router.

Οπου κολήσεις ρωτάς.

post-40279-0-71898700-1334091464_thumb.jpg

Δημοσ.

95586492.jpg

Uploaded with ImageShack.us

60619412.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ειναι οκ?χρειαζεται να κανω και κατι αλλο?Γιατι ναι μεν δουλευει αλλα ειτε με χαμηλες ταχυτητες ειτε με πολυ ασταθης.Τουλαχιστον πλεον δεν μου βγαζει το μνμ που εβγαζε πριν.

Δημοσ.

Ναι αυτή είναι. ΜΕ port forward, με nod disabled συνεχίζει και βγαζει το ιδιο μηνυμα.Με δουλεύει;

Στο http://www.canyouseeme.org/ που κοιτάζω μόνο το 6881 μου δείχνει ανοιχτό από όλα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος.

Δημοσ.

Λοιπόν μαλλον μιλαω μονος μου αλλα δεν εχει σημασια μπορει καποιο παιδι να εχει παρομοιο προβλημα και να βοηθηθει απο το topic ουτως η αλλως.

Το προβλημα δεν λυθηκε ουτε με το απο πανω ποστ καθως μετα απο 3 ωρες εβγαλε το μήνυμα οτι ειμαι πισω απο firewall. Τοτε το θυμηθηκε τι να κανουμε τωρα.

Εκανα το τελευταιο πραγμα που ηθελα το να bootαρει δηλαδη σε safe mode with networking και να τρεξω ετσι τον downloader.

Το μηνυμα φυσικα και συνεχιζει να εμφανιζεται παρολο που εχει γινει το καταλληλο forwarding παρολο που εχω κλεισει το firewall του router. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ οι ταχυτητες παιζουν 500-1000kb.s πλεον.

Αβυσσος η ψυχη των ports...

Δημοσ.

αν εχεις οτενετ κοβει καποια ports.β.επειδη ειναι download δεν νομιζω να θελει Port forward και ειδικα απο την στιγμη που κανει Connect και κατεβαζει στην αρχη κανονικα και μετα πεφτει στο μηδεν δεν νομιζω οτι ειναι Firewall η Port forward.μαλλον το μυνημα βγαινει γιατι δεν υπαρχει αλλο μυνημα να βγει και εφοσον βλεπει οτι δεν κατεβαζει μαλλον θεωρει οτι κατι το κοβει.σε αλλο Pc κανει το ιδιο?με αλλο ρουτερ επισης κανει το ιδιο η οχι?αν εχεις δοκιμασει κατι απο τα 2.

Δημοσ.

at0m0 τα εχω δοκιμασει οσα εχει εκει απο την πρωτη στιγμη.καμια λυση.

poulinos forthnet εχω.σε αλλο pc δεν εχω δοκιμασει θα δοκιμασω στο λαπτοπ. Με το thomson v8 κάποιες φορές το εβγαζε κάποιες οχι.

Ο μόνος τροπος να κανω την δουλεια μου ηταν σε safe mode με networking.

Δεν ξέρω πλεον σηκωνω τα χερια ψηλα.

Δημοσ.

at0m0 τα εχω δοκιμασει οσα εχει εκει απο την πρωτη στιγμη.καμια λυση.

poulinos forthnet εχω.σε αλλο pc δεν εχω δοκιμασει θα δοκιμασω στο λαπτοπ. Με το thomson v8 κάποιες φορές το εβγαζε κάποιες οχι.

Ο μόνος τροπος να κανω την δουλεια μου ηταν σε safe mode με networking.

Δεν ξέρω πλεον σηκωνω τα χερια ψηλα.

α.η Forthnet δεν κοβει Ports.

b.αν παιζει σε safe mode μετα κατι κοβει στα windows.το v8 εχει και αυτο Firewall και Ids πανω.το firewαll Κλεινει απο το μενου το Ids κλεινει απο telnet αλλα λογικα το Ids δεν σε πειραζε.δοκιμασε αμα θες και με dmz αλλα δεν νομιζω να αλλαξει κατι.

Δημοσ.

Δεν ξερω να το κανω αυτο με το dmz.

Εννοειτε οτι windows firewall defender etc τα εχω ολα disabled. Το περιεργο ειναι οτι καποιες φορες το βγαζει καποιες οχι. Το ακομα πιο περιεργο ειναι οτι ΚΑΙ σε safe mode βγαζει το συγκεκριμενο μηνυμα με την διαφορα οτι οι ταχυτητες ειναι normal και παιζουν στα 500-900 kb/s ενω σε κανονικο boot βγαζει το μηνυμα και το πολυ να φτασει 400 και για λιγο κιολας.

Καταληγω στο συμπερασμα οτι ο downloader της blizzard sucks και οτι απλα κανει οτι να ναι. Δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω.

Δημοσ.

Μήπως όταν εμφανίζεται το πρόβλημα, όλως τυχαίως έχει πέσει και η σύνδεσή σου και έχεις αλλάξει public IP;

Δημοσ.

Μήπως όταν εμφανίζεται το πρόβλημα, όλως τυχαίως έχει πέσει και η σύνδεσή σου και έχεις αλλάξει public IP;

Nope.Δεν υπάρχει περίπτωση.

Δημοσ.

Δεν ξερω να το κανω αυτο με το dmz.

Εννοειτε οτι windows firewall defender etc τα εχω ολα disabled. Το περιεργο ειναι οτι καποιες φορες το βγαζει καποιες οχι. Το ακομα πιο περιεργο ειναι οτι ΚΑΙ σε safe mode βγαζει το συγκεκριμενο μηνυμα με την διαφορα οτι οι ταχυτητες ειναι normal και παιζουν στα 500-900 kb/s ενω σε κανονικο boot βγαζει το μηνυμα και το πολυ να φτασει 400 και για λιγο κιολας.

Καταληγω στο συμπερασμα οτι ο downloader της blizzard sucks και οτι απλα κανει οτι να ναι. Δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω.

dmz στην ουσια ειναι κατι σαν το Port forward απλα σου ανοιγει ολα τα ports απο το 1 εως το 65535.το μονο που σου ζηταει ειναι να το κανεις enable και να γραψεις την Ip του Pc που θες να γινει το dmz.απλα κανονικα dmz και port forward σε downloader δεν στεκει.

να ησουν πισω απο firewall proxy κτλ θα ελεγα οκ αλλα direct download κανεις.

αυτο μπορει να το δει ευκολα και απο τον χρονο που ειναι uptime to ppp αλλα και στην πιο απλη μορφη να βαλεις ενα ping www.insomnia.gr -t και αν πεσει το ιντερνετ θα το δει με πολλαπλα request time outs.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...