privateer Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Με την επικείμενη κυκλοφορία των Windows 8, όλοι οι κατασκευαστές υπολογιστών ετοιμάζουν νέες προτάσεις με κοινό χαρακτηριστικό την δυνατότητα αφής. Έτσι και η Toshiba ανακοίνωσε σήμερα δύο νέα προϊόντα στην κατηγορία all-in-one. Πρόκειται για τα LX835 και LX815 στις 23 και 21.5 ίντσες αντίστοιχα. Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους έγινε γνωστό ότι θα έχουν 1080p TN οθόνες, επεξεργαστές 3ης γενιάς Intel Core (Ivy Bridge), μνήμη έως 16GB RAM, 3TB σκληρούς δίσκους, 6 θύρες USB, HDMI εξόδους για σύνδεση με εξωτερικές συσκευές αλλά και ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης Blu-ray player, ενώ η οθόνη αφής θα είναι προαιρετική. Οι τιμές για το LX815 θα ξεκινάνε από τα 600$, ενώ για το LX835 από τα $800 και θα είναι διαθέσιμα το τρίτο τετράμηνο του 2012. Πηγή: Engadget
21century Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Αρκετα βολικα με ποιοτητα κατασκευης αλλα με την αναλογη τιμη...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 tn panel σε "οθόνη" που δεν έχει tilt, oh i've got bad news...
aekoriginal21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ήθελα να 'ξερα σε τι κοινό απευθύνεται..
Proxy*64* Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ήθελα να 'ξερα σε τι κοινό απευθύνεται.. ελα ντε
euklidis Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Αρκετα βολικα με ποιοτητα κατασκευης αλλα με την αναλογη τιμη... Με την αναλογη τιμη; Οπα, 2-3 χρονια πριν τοσο εκανε μονο η οθονη αφης. Μια χαρα ειναι οι τιμες καθος ειναι μικρα σε μεγεθος αλλα πληρες απο χαρακτηριστικα. Παραπανω απο καλη τιμη. Συγκεκριμενα 1080p οθονη με IB επεξεργαστη και 16GB μνημη ξεπερναει κατα πολυ τα 600-800 ευρω αν βαλεις ενα ποιοτικο full tower case και μια καλη οθονη Ήθελα να 'ξερα σε τι κοινό απευθύνεται.. Σε οποιον θελει χρηση ιντερνετ, ταινιες ΗD και γενικα τα παντα εκτος απο παιχνιδια, εχοντας ελειψη χωρου. Πολυ καλυτερη επιλογη απο την αγορα ενος λαπτοπ για χρηση σταθερου (που θα μενει μονιμως σπιτι).
Radiatedsoul Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 tn panel σε "οθόνη" που δεν έχει tilt, oh i've got bad news... Ετσι ειναι. Να δωσεις λεφτα, και να κολησεις με ενα tn panel ενσωματωμενο στον υπολογιστη σου.. Σε κοινο που δεν γνωριζει απευθυνεται προφανως αυτο το pc.
Haldol Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Όντως το TN panel είναι fail. Οκ, ένα All-In-One PC μετράει άσχημα. Αλλά TN οθόνη που δε μπορείς να την πας πάνω-κάτω; Seriously? Έχοντας συνηθίσει την H/IPS του iMac μου φαίνεται «κάπως» η 17άρα Samsung (TN) που έχω σε αυτό το θέμα. Που μπορώ να την κάνω ότι θέλω κιόλας, μιας και δεν είναι μέσα σε All-In-One PC. Φαντάζομαι κάτι που μένει σταθερά στη θέση του πως θα ήταν.
humanoid Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Όντως το TN panel είναι fail. Οκ, ένα All-In-One PC μετράει άσχημα. Αλλά TN οθόνη που δε μπορείς να την πας πάνω-κάτω; Seriously? Έχοντας συνηθίσει την H/IPS του iMac μου φαίνεται «κάπως» η 17άρα Samsung (TN) που έχω σε αυτό το θέμα. Που μπορώ να την κάνω ότι θέλω κιόλας, μιας και δεν είναι μέσα σε All-In-One PC. Φαντάζομαι κάτι που μένει σταθερά στη θέση του πως θα ήταν. Και να φανταστείς ότι έχουν απέναντι τους μια Apple να τους δείχνει το δρόμο. Φαντάσουν και να ήταν μόνοι τους τι σκατά θα έκαναν.
VeRDe Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ήθελα να 'ξερα σε τι κοινό απευθύνεται.. ήθελα να 'ξερα τι σόι είδηση είναι αυτή...
ektor7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Εφoσoν μπoρoυν να χρησιμoπoιηθoυν και σαν oθoνες,θα ηταν καλo να δoσoυν περισσoτερη βαση στη πoιoτητα τoυ πανελ πoυ θα εχoυν!
Tony_Ts Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Οι υπολογιστές με οθόνες αφής πιστεύω πως απευθύνονται μόνο σε όσους κάνουν περιστασιακή ή πολύ συγκεκριμένη χρήση, άλλη από το να εργάζονται. Έχοντας δουλέψει με την αφή, καταθέτω πως είναι μακράν πιο κουραστικό να εργάζεσαι με αυτό τον τρόπο από ότι με το ποντικάκι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Θα έχει USB3.0 θύρες; ναι 2/6 θα είναι usb3.0
oldermania Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Της Sony ειναι καλύτερα! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα