Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με 32'' Philips 5000 series LED

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγόρασα την συγκεκριμένη τηλεόραση πριν από περίπου 2 μήνες.Σε 3 ταινίες που έχω δει έχοντας συνδέσει τον εξωτερικό σκληρό δίσκο μέσω usb,ξαφνικά θα κολλήσει και μετά από περίπου 4-5 δευτερόλεπτα ξεκολλάει, αλλά υπάρχει καθυστέρηση εικόνας και ήχου.Και οι 3 ήταν σε μορφή avi και η ανάλυση 720p,με ενσωματωμένους υπότιτλους.Το θέμα είναι ότι δεν το κάνει γενικά,μα ειδικά σε αυτές τις 3.Μπορεί να μου πει κάποιος την γνώμη του;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικό είναι ,είναι θέμα ταινίας και όχι τηλεόρασης και στο pc μου έχω βάλει κάποιες ταινίες και κολλάνε αλλά αυτό γίνεται λόγω αρχικού υψηλού bitrate και κουτσούρεμα ώστε να γίνει 720ρ...

Στον υπολογιστή σου παίζουν κανονικά;

Έχεις δίκιο,ξέχασα να το αναφέρω.Στον υπολογιστή παίζουν κανονικά και το θέμα είναι πως η μία εκ των τριών δεν ήταν με υπότιτλους αλλά μεταγλωτισμένη.

Ε τότε δεν έχουν πρόβλημα οι ταινίες. Απλως το player της τηλεόρασής σου δεν μπορεί να τις αναπαράγει κανονικά. Σε κανα δυο ταινίες και η δική μου (Samsung) δεν παρουσιάζει ακριβώς τα ίδια προβλήματα αλλά δεν έχει ομαλή ροή εικόνας.

Την αγορά ενός εξωτερικού media player την σκέφτηκες; Έχουν βγει αρκετά αξιοπρεπή μοντέλα και οι τιμές έχουν πέσει.

Ε τότε δεν έχουν πρόβλημα οι ταινίες. Απλως το player της τηλεόρασής σου δεν μπορεί να τις αναπαράγει κανονικά. Σε κανα δυο ταινίες και η δική μου (Samsung) δεν παρουσιάζει ακριβώς τα ίδια προβλήματα αλλά δεν έχει ομαλή ροή εικόνας.

Την αγορά ενός εξωτερικού media player την σκέφτηκες; Έχουν βγει αρκετά αξιοπρεπή μοντέλα και οι τιμές έχουν πέσει.

Δυστυχώς φίλε μου...λεφτά υπάρχουν αλλά για άλλους!!Δεν πειράζει,όσο μπορώ θα κάνω την δουλειά μου με τον εξωτερικό σκληρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...