Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κανείς να helpαρεις λίγο;

Ψάχνω για λαπτοπ να είναι ισάξιο με amd athlon x3 450 ,4gb ram ddr3 4gb ati 4250 και ανω..

Το ποσό που σκέφτομαι να διαθέσω ειναι κάτω απο 500αρικο max max max 500.

Κοιτώντας για τιμές βρήκα το hp http://www.skroutz.gr/s/412902/HP-Pavilion-g6-1218-ev-A6-3400-4GB-500GB.html

σε καλη τιμη με καλα χαρακτηριστικά που αγγίζουν με 4cores αλλα τα ghz με προβληματίζουν αρκετά...επίσης και η εγγύηση 1 ετος.

Το σύστημα θα φορέσει linux οποτε για τα windows ειναι σε 2η μοιρα.

Απο games lol και ισως κανένα νεο παιχνιδάκι ίσως ομως περισσότερο θα ασχοληθώ με emulators αρα αν τρέχει και κανα dolphin θα είναι τέλεια!

Απο αυτονομία δεν περιμένω πολλά αλλα σίγουρα θα ήθελα να κρατάει 2 ωρες για απλή πλοήγηση κυρίως...

Και για φιναλε τα ηχεία αν γίνεται να βγάζουν βάθος...

αν είναι dell ακόμα καλύτερα.

Σας ακούω παίδες γιατι με βλέπω να μην αγοράζω τίποτα και να κάνω πατέντα το desktop μου - λαπτοπ...

Δημοσ.

Βλέποντας ότι κανένας από τους παίδες δεν σου απάντησε ( εκτός αν το έκαναν με pm ) είπα να σου δώσω την δική μου πρόταση.

Αυτόν τον υπολογιστή τον έβαλα στο μάτι εγώ, αλλά δεν θα τον πάρω άμεσα.

Οπότε, αν τον επιλέξεις τελικά , ενημέρωσε με αργότερα και εφόσον τον λειτουργήσεις, για τις επιδόσεις του. Και είναι αυτός http://www.cosmodata.gr/product/74465/notebook-dell-liano-quad-core-amd-a6-15-6

Δημοσ.

Και μόνο για τον τίτλο πρέπει να φας ban. Άκου "laptop ισάξιο με pc"!

εεεεεεεεεεεεεεεεεεε; :devil:

οκ, το παιδί εννοούσε "ισάξιο με συγκεκριμένων χαρακτηριστικών pc"! Be cool rolleyes.gif

Δημοσ.

καταρχήν ευχαριστώ σε όσους απάντησαν.

τα hp δεν ξερω γιατί αλλα δεν τα πολύ εμπιστεύομαι εγγύηση κλπ.

Ειμαι λιγο μπερδεμένος με τοσες επιλογές θα ήθελα να ακούσω την καλύτερη και οικονομικότερη λύση. Γιατι απο χρήματα πονάει η τσέπη.

Για το dell τι παίζει με την κάρτα γραφικών;Παιχνιδια κλπ θα τελευταίας γενιάς θα τρέχει;

kirileman ετσι όπως το είπες τρόμαξα μεχρι να δω το σποιλερ :mrgreen:

Δημοσ.

Κάτσε να ρθει τώρα ο άλλος να σε περιλάβει, θα σου πω εγώ που θες λάπτοπ. :rolleyes:

Στον Dino,θα αναφερεσαι,φυσικα?

post-192952-0-82504600-1334188277_thumb.jpg

Δημοσ.

Κάτσε να ρθει τώρα ο άλλος να σε περιλάβει, θα σου πω εγώ που θες λάπτοπ. :rolleyes:

Είμαι δουλειά, το διαβάζω πρωί πρωί και γελάω μόνος μου :D

Δημοσ.

επειδη ζητας συγκεκριμενα πραματα, θα σου πω το εξης. τα λαπτοπ των 500€ ειναι μια χαρα μηχανηματα. ισως οχι εφαμιλλα σε επεξεργαστη τουλαχιστον, με τον Χ3 450, που βαζεις σαν μετρο συγκρισης, αλλα πολυ κοντα!

αλλα "what is the catch?", η παγιδα, που λενε και οι αγγλοι? ο σκληρος δισκος...!!

ολα τα λαπτοπ του 500αρικου εχουν δισκο στις 5400rpm, ενω στους σταθερους, ειναι στις 7200! αρκετα πιο γρηγοροι δισκοι..!!

εκει ειναι και ολη η διαφορα στην ταχυτητα τους!!

Δημοσ.

Έπειτα απο αρκετό ψάξιμο μάλλον με βλέπω για το dell που είπε και το παλικάρι ποιο πάνω.

cabdik σίγουρα δεν θα ειναι ισάξιο απλα ψάχνω κατι να πλησιάζει οσο είναι δυνατόν με αυτά τα χρήματα τις επιδώσεις του.

Ο σκληρός είναι ενα προβληματάκι αλλά δεν κολλάμε εκει ssd κάποια στιγμή θα μπει αυτο είναι σίγουρο + ότι με το linux πάνω αποκλείεται να πηγαίνει ποιο αργά απο τα windows με 7200 στροφές..

Τωρα το μόνο που μένει είναι να βρέξει ευρω και να παω να το τιμήσω την άλλη βδομάδα. :mrgreen:

Αν το έχει και κάποιος το μηχάνημα να μου πει εντυπώσεις κυρίως τα άσχημα θα ήθελα να μάθω.

Ευχαριστώ B) οσους συμμετείχαν με το καλο να σας πω και εντυπώσεις αν δεν αλλάξει κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...