Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρταται και τη χρηση κανεις.

Προσωπικά τα τελευταια 2 χρονια εχω αλλαξει 3 μητρικες απο pentium 4 που εσκασαν πυκνωτες, και μια μητρική από am2 στην οποια δεν ειδα καποιο εμφανες προβλημα(1 μηχανημα δικο μου,τα αλλα φιλων με διαφορετικη χρηση ο καθενας).

Οπως ειπα και πιο πριν στο φιλο.

Μπορει να μη χαλασει.Αλλά μπορει και να χαλασει.Το οτι δε χαλασε το δικο σου δεκαετιας δε σημαινει οτι ολοι οι αλλοι υπολογιστες με την ιδια μητρικη δεν ειχαν προβλημα.

Παιζεις με τις πιθανοτητες.Και οσο πιο παλια ειναι η μητρικη τοσο πιο επιφοβη(ειδικά αν δουλευει πολυ ο υπολογιστής).

εγω δε μπορω να του εγγυηθω οτι θα χαλασει ή οτι δε θα χαλασει. Μπορω να του πω ομως οτι τα καινουρια πραγματα εχουν ελαχιστες πιθανοτητες να του βγαλουν βλαβη την επομενη πενταετια.

Μπορεις εσυ μηπως να του εγγυηθεις ότι η μητρικη του 5ετιας+ σημερα δε θα χαλασει στα επομενα 5 χρονια?Αν ναι παω πάσο..

@dimitris19

Το ειπαμε απτην αρχη,και αφου το αποφασισες το ξαναλεμε.Μια χαρα θα ειναι με αυτες τι 2 αλλαγες.Η μερα με τη νυχτα..

Αν θες καντου και ενα ψιλο overclocking για να γινει λιγο πιο σβελτο:)

Δημοσ.

@dimitris19

Το ειπαμε απτην αρχη.Μια χαρα θα ειναι με αυτες τι 2 αλλαγες.Η μερα με τη νυχτα..

Αν θες καντου και ενα ψιλο overclocking για να γινει λιγο πιο σβελτο:)

Ωραία λοιπόν ^_^

Χαχα, αν δεν καεί μόνο του να το κάψω εγώ δηλαδή. Είμαι άσχετος με overclocking οπότε δεν ξέρω αν ειναι και τόσο καλή σαν ιδέα :-D

Δημοσ.

Αστο οπως ειναι οποτε. Μια χαρά θα ειναι...

Ριξε μια ματια εδω για τη vga http://www.getitnow.gr/prod/anabathmisi/kartes-grafikon/sapphire-radeon-hd-6450-ati-radeon-hd-6450-512mb/prod1173431pp/

Μήπως για 7 ευρώ παραπάνω συμφέρει να πάρω αυτή που έχει και 1gb μνήμη?

Δημοσ.

Σε τοσο αδυναμες καρτες δε παιζει ρολο η μνημη..Δε προκειται ποτε να χρειαστει την εξτρα μνημη.Τσαμπα λεφτά..

Εξτρα μνημη χρειαζεται μονο στα παιχνιδια σε υψηλη αναλυση ,και ολες τις λεπτομερειες στο full..κατι που με αυτη τη καρτα δε γινεται :)

Δημοσ.

Σε τοσο αδυναμες καρτες δε παιζει ρολο η μνημη..Δε προκειται ποτε να χρειαστει την εξτρα μνημη.Τσαμπα λεφτά..

ok, ευχαριστώ για τη βοήθεια :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...