pigeon Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 (..) Σκοπός είναι να υπάρχει ΕΛΕΥΘΕΡΗ διακίνηση και ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ παράνομων αρχείων (..) fixed! #$@!@ τα greeklish μου λέμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andre74 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 fixed! Φίλε μπάτσε, ευχαριστώ για τη διόρθωση και Καλό Πάσχα στους νομιμόφρονες πολίτες (...σχήμα οξύμωρο βέβαια, καθώς και ο Χριστός παράνομος ήταν, δι αυτό και ετιμωρήθη καταλλήλως από τις αρχές του τόπου!) Την υγειά μας να χουμε και μεις οι αντίχριστοι οι πειρατές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 fixed! #$@!@ τα greeklish μου λέμε! το αρχείο δεν είναι παράνομο, η "ανταλλαγή" είναι παράνομη, αυτό βέβαια δεν την κάνει και αυτομάτως ανήθικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Παιδιά πολλά νεύρα αυτές τις μέρες! Μήπως στις ενορίες τους τέλειωσε το λιβάνι και καίνε μπάφους; Δεν εξηγείται αλλιώς.. ρε andre74 ομορφάντρα και wannabe πειρατή, έχεις πάρει καθόλου χαμπάρι οτι βρίσκεσαι σε online κοινότητα με κανόνες; Ψάχνεσαι να κλειδώσεις το θέμα, να κλείσεις το forum ή μηπως θέλεις να σου δώσουμε αντικλείδια του σπιτιού μας να μας περάσεις ένα χεράκι; Ακού μεγάλε φιλόσοφε της παρανομοφροσύνης θα σου πω ένα μυστικό: ο πραγματικός πειρατής δεν φωνάζει "ΚΛΕΕΕΕΒΩΩΩΩ!!" γιατί τότε δεν λέγεται πειρατής αλλά κοινός μ@λάκας. Ειλικρινά συγνώμη που σας χαλάω την κοσμοθεωρία αλλά ορισμένοι πραγματικά δεν την παλεύετε.. το αρχείο δεν είναι παράνομο, η "ανταλλαγή" είναι παράνομη, αυτό βέβαια δεν την κάνει και αυτομάτως ανήθικη Σύμφωνα με τους υπάρχοντες νόμους είναι παράνομη η παραγωγή αντιγράφων εφόσον δεν μας ανήκουν τα πρωτότυπα. Το πειρατευόμενο προιόν είναι δική τους δημιουργία όπως και να το κάνουμε, δεν θα αλλάξουμε και την προπαίδεια για να τα οικονομήσουμε. Οταν αλλάξουν οι νόμοι το ξανασυζητάμε. Επομένως η ανταλλαγή μπορεί να μην είναι ανήθικη για κάποιους χ λόγους (συνήθως ότι βολεύει τη συνείδηση του κάθε wannabe πειρατή), αλλά σίγουρα η διαφήμιση της πράξης είναι σκέτη ηλιθιότητα. Πάντως σε καμιά περίπτωση δεν αναφέρθηκα στο ηθικό μέρος της διαδικασίας, σκόπιμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Σύμφωνα με τους υπάρχοντες νόμους είναι παράνομη η παραγωγή αντιγράφων εφόσον δεν μας ανήκουν τα πρωτότυπα. Οταν αλλάξουν οι νόμοι το ξανασυζητάμε. Επομένως η ανταλλαγή μπορεί να μην είναι ανήθικη για κάποιους χ λόγους (συνήθως ότι βολεύει τη συνείδηση του κάθε wannabe πειρατή), αλλά σίγουρα η διαφήμιση της πράξης είναι σκέτη ηλιθιότητα. Πάντως σε καμιά περίπτωση δεν αναφέρθηκα στο ηθικό μέρος της διαδικασίας, σκόπιμα.. συμφωνώ ότι είναι παράνομη, αλλά η πράξη, όχι το αρχείο... είναι σαν το "η λέξη δεν έιναι βρώμικη, το μυαλό που τη σκέφτηκε είναι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 συμφωνώ ότι είναι παράνομη, αλλά η πράξη, όχι το αρχείο... είναι σαν το "η λέξη δεν έιναι βρώμικη, το μυαλό είναι" Α τώρα κατάλαβα, εννοείς κυριολεκτικά το αρχείο. Ναι ως binary file φυσικά δεν είναι παράνομο, πάντως μου ακούγεται σαν νομικό τερτίπι. Ισως μας διαφωτίσει ο Paredwse αν και νομίζω το συγκεκριμένο θέμα έχει συζητηθεί μέχρι εξαντλήσεως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 ακριβώς αυτό, ty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μια συζήτηση, σε ήρεμο κλίμα, μπορεί να οδηγήσει σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα ή τουλάχιστον σε διατύπωση ενδιαφερουσών απόψεων... Το θέμα είναι ευρύτερο και με πολλές προεκτάσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 ειναι ενδιαφερον να δουμε αν θα μπορεσουν να ελενξουν το ιντερνετ, εμενα μου φαινεται δυσκολο, εχει απλωθει τοσσο πολυ το πραγμα που ειναι αρκετα δυσκολο, αλλα αν ξεκινησουν απο ολα τα μεγαλα σαιτ, οι μικροι μπορει να φοβηθουν... παντως το gddl παντα τσαμπε ηταν, το να βγαζουν τα εξοδα τους ή ακομα και κερδος απο τις διαφημισεις ειναι αποδεκτο, ετσι και αλλιως το adblock μπλοκαρει τα περισσοτερες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badwolf_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Πάντως είναι οξύμωρο σχήμα, από τη μία κλείνουν τα site διαμοιρασμού αρχείων, αλλά από την άλλη μια χαρά πουλάνε νομιμότατα τα διάφορα multimedia players που παίζουν MKV, AVI και οτιδήποτε άλλο,ακόμα και bluray της Samsung και της LG παίζουν ματρόσκες, ή μήπως νομίζουν ότι ο κόσμος αγοράζει τέτοιους multimedia players για να βλέπει videos που έχει τραβήξει με την κάμερά του;Να μην μας περνάνε και για ηλίθιους. Το greekddl το έκλεισαν επειδή έβγαζε κέρδος, αν και θα μπορούσαν κάλιστα οι χρήστες να αδιαφορούν για τις διαφημίσεις, αν ήθελαν να μπαίνουν σε ιστοσελίδες τζόγου κακό του κεφαλιού τους. Ένας λόγος που έκλεισε και το Εllinadiko ήταν ότι και αυτό είχε επί πληρωμή σελίδες που έμπαιναν μόνο VIP που τα είχαν σκάσει. Όλοι αυτοί που πληρώνουν σε τέτοιες σελίδες για να μπορούν να κατεβάζουν πολλά αρχεία μαζί,βλέπε συνδρομή στο megaupload και μετά γκρίνιαζαν που έκλεισε και έχασαν τα χρηματικά ποσά που έβαλαν(όπως διάβασα πιο πάνω) κακώς την έκαναν και μάλιστα σε καιρό κρίσης, δωρεάν διαμοιρασμός σημαίνει δωρεάν όχι να πληρώνεις αλλού νταβατζιλίκι.Ήθελαν πολλά αρχεία ταυτόχρονα; πρόβλημα τους, ήξεραν ότι ρισκάρουν να τα χάσουν αυτά που έδωσαν με τους νέους νόμους για την πειρατεία που κλείνουν συνέχεια σελίδες. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2012 από badwolf_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Προφανώς επιλέγουν τέτοια sites επειδή το περιεχόμενο είναι κατηγοριοποιημένο. Δεν μπορούν όλοι (ίσως δεν ξέρουν κιόλας) να ψάχνουν σε torrents. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andre74 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Θα ήθελα να γράψω πολλά για το θέμα, δείχνω αυτοσυγκράτηση όμως εφόσον υπάρχει και εδώ ένας αυτόκλητος "μπάτσος" των φόρουμ όλο σεβασμό προς τους κανόνες και την νομιμοφροσύνη που μοιράζει απλόχερα χαρακτηρισμούς και επίθετα και με έβαλε ήδη στη θέση μου! Είναι προφανές πως η αντίληψη και η ικανότητα εκφοράς λόγου η δική μου, ωχριούν μπροστά στην ουσιαστική γνώση των πραγμάτων του έγκυρου ιντερνετικού "μπάτσου". Ζητώ συγνώμη που εκφράστηκα ως δήθεν "πειρατής" με αντίθετη άποψη από την πραγματική νομιμόφρονη αλήθεια, αλλά όλα καλά στο τέλος, καθώς πολύ σωστά ο pigeon με έβαλε στη θέση μου. Του εύχομαι καλή ανάσταση, σε αυτόν και την οικογένειά του, χωρίς κανένα φόβο σεξουαλικής φύσεως από δήθεν σαν εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 κι εγω συμφωνω οτι πρεπει να πιανουν αυτους που πανε να βγαλουνε κερδος απο την πειρατεια. να δεχτω να χει ενα donation για το κοστος σερβερ κτλ αλλα να βγαζεις τα κερατα σου ειναι τραγικο. παντως αμα ξεκινανε και πιανουνε και χρηστες-downloaders θα ειμαι ο πρωτος που θα παει μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Θα ήθελα να γράψω πολλά για το θέμα, δείχνω αυτοσυγκράτηση όμως εφόσον υπάρχει και εδώ ένας αυτόκλητος "μπάτσος" των φόρουμ όλο σεβασμό προς τους κανόνες και την νομιμοφροσύνη που μοιράζει απλόχερα χαρακτηρισμούς και επίθετα και με έβαλε ήδη στη θέση μου! Είναι προφανές πως η αντίληψη και η ικανότητα εκφοράς λόγου η δική μου, ωχριούν μπροστά στην ουσιαστική γνώση των πραγμάτων του έγκυρου ιντερνετικού "μπάτσου". Ζητώ συγνώμη που εκφράστηκα ως δήθεν "πειρατής" με αντίθετη άποψη από την πραγματική νομιμόφρονη αλήθεια, αλλά όλα καλά στο τέλος, καθώς πολύ σωστά ο pigeon με έβαλε στη θέση μου. Του εύχομαι καλή ανάσταση, σε αυτόν και την οικογένειά του, χωρίς κανένα φόβο σεξουαλικής φύσεως από δήθεν σαν εμένα. Το οτι εχεις ενα προβληματακι με τους μπατσους, και γινεσαι εριστικος με το παραμικρο, το εχεις καταλαβει; Κανενας δε σε πειραξε, μονος αρχισες να ωριεσαι για μπατσους και για νομιμοφονες, οποτε ασε τα δακρυβρεχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 @andre74: Τι τις θέλεις τις φιλοσοφικές αναλύσεις, εσυ δεν σέβεσαι ούτε τους απλούς κανόνες του forum που σε φιλοξενεί. Κοπρίζεις εκεί που τρώς.. Πάντως είναι οξύμωρο σχήμα, από τη μία κλείνουν τα site διαμοιρασμού αρχείων, αλλά από την άλλη μια χαρά πουλάνε νομιμότατα τα διάφορα multimedia players που παίζουν MKV, AVI και οτιδήποτε άλλο,ακόμα και bluray της Samsung και της LG παίζουν ματρόσκες, ή μήπως νομίζουν ότι ο κόσμος αγοράζει τέτοιους multimedia players για να βλέπει videos που έχει τραβήξει με την κάμερά του;Να μην μας περνάνε και για ηλίθιους. Σωστή η παρατήρηση σου. Να ξέρεις οτι το σύστημα αυτό δουλεύει σαν την πρέζα: Πρώτα σου δημιουργούν την ανάγκη (ταινίες, σειρές, games κτλ), μετά σου τα δίνουν απλόχερα μέσω περίεργων δρόμων, κατόπιν αρχίζουν να μπλοκάρουν τους προμηθευτές σου και αφού πλέον ξεμείνεις και τα έχεις ανάγκη θα τα αγοράσεις/κατεβάσεις από το νέο internetικο μαγαζί που θα ανοίξει ή ακόμα καλύτερα θα κάνεις μια μηνιαία συνδρομή στην καινούργια υπηρεσία πχ. Netflix Greece με .."ΜΟΝΟ 12ε το μήνα, όσο 3 καφέδες!". Μάννα εξ' ουρανού Αν κάτσεις να μετρήσεις ρεύμα+κόπο+χρόνο+αποθήκευση ίσως για πολλούς να είναι καλύτερο κάτι τέτοιο. Ομως για την Ελλάδα και κυρίως για την ποιότητα και την νοοτροπία των καταναλωτών της είναι ακόμα πολύ νωρίς.. κι εγω συμφωνω οτι πρεπει να πιανουν αυτους που πανε να βγαλουνε κερδος απο την πειρατεια. Με αφορμή αυτό, να σας ενημερώσω οτι για πολλά χρόνια στην γειτονική Ιταλία το νο2 των εσόδων της Μαφίας ήταν τα πειρατικά cds. Ηταν όλοι πιασμένοι μέχρι και τα παγκάκια, ανοιξαν δικά τους δισκοπωλεία που είχαν γεμίσει με κόπιες και γενικά έκαναν πάσα τα εκ Βουλγαρίας (σταμπαριστά!) πειρατικά προς την υπόλοιπη δυτική Ευρώπη. Επομένως, μόνο κέρδος βλέπουν στην πειρατεία όσοι ασχολούνται μ'αυτήν, οι υπόλοιποι απλώς κατεβάζουν για την πλάκα τους και δεν πρέπει να βαφτίζονται πειρατές αλλά απλοί κλεπταποδόχοι για προσωπική χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα