mados Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Παρακαλω πολυ αν κανεις γνωριζει site με αντιστοιχο υλικο ας μου στειλει pm! Παει και αυτο το site δυστυχως... κριμα γιατι περειχε μοναδικο υλικο που δυσκολα μπορουσε να βρεθει καπου αλλου...
star12 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Για εχω ενα προβλημα δηλ τι προβλημα μονο καρδιακο δεν επαθα οταν συνεβη αυτο.Προχτες λειπον κατεβαζα ενα τορρεντ και ενω εβλεπα και βιντεακι στο tube ξαφνικα στο λαπτοπ εμφανιζεται μια οθονη που λεει ο υπολογιστης σας εχει κλειδωθει επειδη κατεβαζετε παρανομο υλικο και αλλα τετια και διπλα αστυνομια..Εκεινη την ωρα φρικαρα..εκλεισα κατευθειαν το πισι και το ξανανοιξα.Αφου εκανε το λαπτοπ τις γνωστες διαδικασιες για επανεκινιση ανοιξε ευτηχως χωρις να παθει τιποτα και το σημαντικο χωρις να μου εχει εμφανισει αυτο το μυνημα. Πρωτο βημα πηγα και ξεγραψα το προγ τορεντ .Και εδω τωρα και 2 ημερες δεν εγινε τιποτα να εμφανιστει μυνημα.Και θελω να ρωτησω αν το κατεβασω ξανα το τορεντ και κατεβαζω μονο απ το pirate bay διοτι το τορεντ το κατεβασα απο αλλο σαιτ.Ειπαρχει περιπτωση να μου κανουν τιποτα;;μονο και μονο επ κατεβαζω;;Θυμιθηκα αμεσως αυτο το θεμα στη σελιδα και δε μπορουσα να ηρεμισω για μια μερα δεν θελω να παθω με τιποτα κατι τετιο..Ειναι κριμα γιατι το θελω το τορεντ για σειρες και ταινιες και οχι για αλμπουμς.Καπιος που να του συνεβη κατι τετιο;
mvaggel Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Συνέβη σε πολλούς και είναι "ιός". Κάπου σου ζήταγε και 100€ για πρόστιμο... Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αστυνομία και πειρατία. Μάλλον εβλεπες ΧΧΧ σελίδες...
eorptol Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Το τραγούδι που λέει ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει το ξέρετε ; Και επιτέλους βάλτε μέσα ουσία ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ κλέφτες αυτούς που φέρανε την Ελλάδα σε αυτα τα χάλια αυτούς που πιάσατε μην σας πω οι προσφερανε στην ελληνική κοινωνια ..... Sent from my iPad using Insomnia
mvaggel Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 αυτούς που πιάσατε μην σας πω οι προσφερανε στην ελληνική κοινωνια ..... Καλά, μη φτάσουμε και στην άλλη άκρη... Δεν είναι και ήρωες... Χολιγουντιανές σούπες διένειμαν και μουσικές της σειράς (κυρίως). Και το έκαναν για τα φράγκα (πολλά ή λίγα άσχετο). Δεν είναι οι τύποι του piratebay που το στηρίζουν ιδεολογικά ΚΑΙ με προσωπικό κόστος!!!
micos000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Για εχω ενα προβλημα δηλ τι προβλημα μονο καρδιακο δεν επαθα οταν συνεβη αυτο.Προχτες λειπον κατεβαζα ενα τορρεντ και ενω εβλεπα και βιντεακι στο tube ξαφνικα στο λαπτοπ εμφανιζεται μια οθονη που λεει ο υπολογιστης σας εχει κλειδωθει επειδη κατεβαζετε παρανομο υλικο και αλλα τετια και διπλα αστυνομια..Εκεινη την ωρα φρικαρα..εκλεισα κατευθειαν το πισι και το ξανανοιξα.Αφου εκανε το λαπτοπ τις γνωστες διαδικασιες για επανεκινιση ανοιξε ευτηχως χωρις να παθει τιποτα και το σημαντικο χωρις να μου εχει εμφανισει αυτο το μυνημα. Πρωτο βημα πηγα και ξεγραψα το προγ τορεντ .Και εδω τωρα και 2 ημερες δεν εγινε τιποτα να εμφανιστει μυνημα.Και θελω να ρωτησω αν το κατεβασω ξανα το τορεντ και κατεβαζω μονο απ το pirate bay διοτι το τορεντ το κατεβασα απο αλλο σαιτ.Ειπαρχει περιπτωση να μου κανουν τιποτα;;μονο και μονο επ κατεβαζω;;Θυμιθηκα αμεσως αυτο το θεμα στη σελιδα και δε μπορουσα να ηρεμισω για μια μερα δεν θελω να παθω με τιποτα κατι τετιο..Ειναι κριμα γιατι το θελω το τορεντ για σειρες και ταινιες και οχι για αλμπουμς.Καπιος που να του συνεβη κατι τετιο; Η αστυνομία δεν στέλνει μηνύματα ούτε ζητάει λεφτά. Σου χτυπάνε την πόρτα ένα ωραίο πρωί, σου σκάνε στα μούτρα ένα ένταλμα και σου φοράνε χειροπέδες πριν προλάβεις να γράψεις torrents στο google.
star12 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Συνέβη σε πολλούς και είναι "ιός". Κάπου σου ζήταγε και 100€ για πρόστιμο... Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αστυνομία και πειρατία. Μάλλον εβλεπες ΧΧΧ σελίδες... πωπο να σαι καλα που μου το πες..φαντασου να πηγαινα στο αστ τμημα και να τους ελεγα να τα 100 ευρω που μου ζητησατε
FightForGlory Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Για εχω ενα προβλημα δηλ τι προβλημα μονο καρδιακο δεν επαθα οταν συνεβη αυτο.Προχτες λειπον κατεβαζα ενα τορρεντ και ενω εβλεπα και βιντεακι στο tube ξαφνικα στο λαπτοπ εμφανιζεται μια οθονη που λεει ο υπολογιστης σας εχει κλειδωθει επειδη κατεβαζετε παρανομο υλικο και αλλα τετια και διπλα αστυνομια..Εκεινη την ωρα φρικαρα..εκλεισα κατευθειαν το πισι και το ξανανοιξα.Αφου εκανε το λαπτοπ τις γνωστες διαδικασιες για επανεκινιση ανοιξε ευτηχως χωρις να παθει τιποτα και το σημαντικο χωρις να μου εχει εμφανισει αυτο το μυνημα. Πρωτο βημα πηγα και ξεγραψα το προγ τορεντ .Και εδω τωρα και 2 ημερες δεν εγινε τιποτα να εμφανιστει μυνημα.Και θελω να ρωτησω αν το κατεβασω ξανα το τορεντ και κατεβαζω μονο απ το pirate bay διοτι το τορεντ το κατεβασα απο αλλο σαιτ.Ειπαρχει περιπτωση να μου κανουν τιποτα;;μονο και μονο επ κατεβαζω;;Θυμιθηκα αμεσως αυτο το θεμα στη σελιδα και δε μπορουσα να ηρεμισω για μια μερα δεν θελω να παθω με τιποτα κατι τετιο..Ειναι κριμα γιατι το θελω το τορεντ για σειρες και ταινιες και οχι για αλμπουμς.Καπιος που να του συνεβη κατι τετιο; Να προσέχεις την αστυνομία ορθογραφίας μπορεί να σου έρθει...
australis Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 To greelddl το βρηκα πριν 2 χρονια, αφοτου ηρθα στη Αυστραλια. Ειχε ενδιαφερον περιεχομενο και τα αρχεια του με συντροφεψαν πολλες φορες "ταξιδευοντας" με στην Ελλαδα Εχοντας ενσωματωθει στην Αυστραλεζικη λογικη, τα DVD τα αγοραζω και τα εχω νομιμα- αλλωστε αν κυνηγας τις προσφορες αγοραζεις με κοστος 5 Ευρω ανα ταινια και με 30 ευρω ολες τις σεζον μιας τηλεοπτικης σειρας. Το παραπανω site ηταν το Ελληνικο/Ευρωπαικο συμπληρωμα αφου τιποτα δεν υπαρχει εδω διαθεσιμο για αγορα.... κριμα ΥΓ Δεν χρειαστηκε ποτε να πληρωσω κατι για να κατεβασω, τουλαχιστο τα 2 τελευται χρονια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα