fairman Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Αν κανεις ξερει site με αντιστοιχο υλικο ας μου στειλει pm! Στο site αυτο περα απο τις γνωστες και δημοφιλεις ταινιες/μουσικες/σειρες κλπ, που μπορει κανεις να βρει ευκολα στο ιντερνετ, υπηρχε και σπανιο περιεχομενο, παλιες ταινιες που σπανια ή και καθολου δε βρισκει κανεις με ελληνικους υποτιτλους, ουτε δωρεαν ουτε επι πληρωμη, καθως και ενα σωρο αλλα "σπανια", οπως τευχη του Κοκομπιλ που αναφερθηκαν, παλια ελληνικα βιβλια κλπ. Οποτε παρακαλω αν κανεις ξερει καποια τετοια site ας μου στειλει pm Οσο για το θεμα της "κερδοσκοπιας", εχουμε απο τη μια μερια αυτους που ανεβαζουν τετοια site απο την αλλη τις εταιριες διανομης και τελος τον καταναλωτη. Ολοι κατα τη γνωμη μου πρεπει να κερδιζουν, αλλα με μετρο. Προς το παρον σ'αυτη τη χωρα ο κυριος χαμενος ειναι ο καταναλωτης. Οι τιμες που καλειται να πληρωσει για τα ιδια ακριβως αγαθα, ψηφιακα και μη, ειναι σημαντικα ακριβοτερες σε απολυτες τιμες απο τις περισσοτερες χωρες και ακομα και πολλαπλασια ακριβοτερες αν τα υπολογισεις σε μισθους/μεροκαμματα. Αν και αυτο πρεπει να λυθει στη βαση του, και για να γινει πρεπει ο Ελληνας καταναλωτης να οργανωθει και να αντιδρασει συστηματικα, μεχρι τοτε ο,τι μπορει να του προσφερει καποιο "κερδος" ειναι περισσοτερο καλο παρα κακο. Τετοια λοιπον site παρολο που κερδοσκοπουν -και μερικες φορες κερδοσκοπουν υπερβολικα και αυτα, αν και το συγκεκριμμενο μπορουσες να το χρησιμοποιησεις και δωρεαν μεχρι προσφατα, μαλλον ωφελουν περισσοτερο παρα ζημιωνουν τον κοσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Αν κανεις ξερει site με αντιστοιχο υλικο ας μου στειλει pm! Στο site αυτο περα απο τις γνωστες και δημοφιλεις ταινιες/μουσικες/σειρες κλπ, που μπορει κανεις να βρει ευκολα στο ιντερνετ, υπηρχε και σπανιο περιεχομενο, παλιες ταινιες που σπανια ή και καθολου δε βρισκει κανεις με ελληνικους υποτιτλους, ουτε δωρεαν ουτε επι πληρωμη, καθως και ενα σωρο αλλα "σπανια", οπως τευχη του Κοκομπιλ που αναφερθηκαν, παλια ελληνικα βιβλια κλπ. Οποτε παρακαλω αν κανεις ξερει καποια τετοια site ας μου στειλει pm Οσο για το θεμα της "κερδοσκοπιας", εχουμε απο τη μια μερια αυτους που ανεβαζουν τετοια site απο την αλλη τις εταιριες διανομης και τελος τον καταναλωτη. Ολοι κατα τη γνωμη μου πρεπει να κερδιζουν, αλλα με μετρο. Προς το παρον σ'αυτη τη χωρα ο κυριος χαμενος ειναι ο καταναλωτης. Οι τιμες που καλειται να πληρωσει για τα ιδια ακριβως αγαθα, ψηφιακα και μη, ειναι σημαντικα ακριβοτερες σε απολυτες τιμες απο τις περισσοτερες χωρες και ακομα και πολλαπλασια ακριβοτερες αν τα υπολογισεις σε μισθους/μεροκαμματα. Αν και αυτο πρεπει να λυθει στη βαση του, και για να γινει πρεπει ο Ελληνας καταναλωτης να οργανωθει και να αντιδρασει συστηματικα, μεχρι τοτε ο,τι μπορει να του προσφερει καποιο "κερδος" ειναι περισσοτερο καλο παρα κακο. Τετοια λοιπον site παρολο που κερδοσκοπουν -και μερικες φορες κερδοσκοπουν υπερβολικα και αυτα, αν και το συγκεκριμμενο μπορουσες να το χρησιμοποιησεις και δωρεαν μεχρι προσφατα, μαλλον ωφελουν περισσοτερο παρα ζημιωνουν τον κοσμο. Κακά τα ψέματα... Απ' ό,τι φαίνεται, sites τέτοιου είδους μόνο για το κέρδος φτιάχνονται... Και το σπάνιο υλικό, ίσως είναι η γλάστρα του βασιλικού... Αφού υπάρχει σπάνιο υλικό, και απαλλαγμένο από πνευματικά δικαιώματα, γιατί δεν υπάρχει κάποια πρωτοβουλία ανάδειξής του στο διαδίκτυο με δωρεάν πρόσβαση και χρήση; Προφανώς γιατί δεν υπάρχει κάποιο κέρδος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 1)Με τι τρόπο υπολογίζουν το "χρέος" προς το δημόσιο? Π.χ. Αυτό το παιχνίδι κατέβηκε 100 φορές κόστιζε 20 ευρώ άρα 100*20 = 2000 ευρώ στον λογαριασμό? Αλλά όπως και να το κάνουμε δεν πρόκειται να το αγόραζαν 100 φορές! 2)Από και ως που στο "δημόσιο"? Όπως είπαν και παρακάτω το 80% θα ήταν από άλλες χώρες π.χ. παιχνίδια (Αμερική/Ιαπωνία) Άρα τα χρωστούμενα υπολογίζονται από τις ελληνικές δισκογραφικές και κινηματογραφικές εταιρίες? 3)Οι αχρείοι τύποι που προκάλεσαν 65 εκ. ευρώ χρέος στο δημόσιο πρέπει να σταλούν στο Auswitz! 4)Εγώ που έχω δύο εσωτερικούς δύο εξωτερικούς δίσκους ένα φλασάκι τρεις κάρτες μνήμης για το κινητό και δύο για το playstation τι πρέπει να δώσω? Υ.Γ. Η υπόθεση όπως και με το gamato.info είναι της π**τσ@ς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pleasure Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Ζήτω οι Proxy Servers παίδες. Θα βρούμε εναν καλό σε καμιά χώρα όπως η Ουρουγουάη ή στα νησιά Borra Borra και άστους μετά να χτυπιώνται στον τοίχο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akouw Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 απο οσο θυμαμαι το site αυτο, ΟΛΑ του τα αρχεια τα μοιραζε μεσω megaupload. το οποιο εκλεισε το γεναρη που μας περασε. να υποθεσω οτι βρηκαν αλλο τροπο για να τα μοιραζουν. για αυτο και βρεθηκαν 2-3 υπολογιστες... Ξανανοιξαν με rapidshare και media fire. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechtech Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Εγώ απορώ πάντως με την ευκολία και την ταχύτητα που μπαγλαρώνουν τους υπεύθυνους (admins, moderators κλπ). Νομίζω η αντιμετώπιση του filesharing στην Ελλάδα, πιθανόν να είναι από τις πιο αυστηρές παγκοσμίως. Αν το εφάρμοζαν αυτό δηλαδή καθολικά, θα είχαν συλλάβει όλους τους υπεύθυνους που έχουν σχέση με τέτοιες σελίδες και θα είχε καθαρίσει το διαδίκτυο, όπως καθάριζαν και τον κόσμο από το Σύνταγμα με τα χημικά. Σκέφτομαι, ότι αν το Piratebay ηταν ελληνικό ή οι διαχειριστές έλληνες, θα είχε σβήσει από το χάρτη με μεγάλη ευκολία και δεν θα είχε την ανθεκτικότητα που απολαμβάνει τώρα. Για να μην παρεξηγηθώ, είμαι υπέρ του filesharing, και παραξενεύομαι όταν ακούω τέτοιες ειδήσεις, τη στιγμή που σοβαρά εγκλήματα δεν αντιμετωπίζονται ούτε στο ελάχιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Εγώ απορώ πάντως με την ευκολία και την ταχύτητα που μπαγλαρώνουν τους υπεύθυνους (admins, moderators κλπ). Νομίζω η αντιμετώπιση του filesharing στην Ελλάδα, πιθανόν να είναι από τις πιο αυστηρές παγκοσμίως. Αν το εφάρμοζαν αυτό δηλαδή καθολικά, θα είχαν συλλάβει όλους τους υπεύθυνους που έχουν σχέση με τέτοιες σελίδες και θα είχε καθαρίσει το διαδίκτυο, όπως καθάριζαν και τον κόσμο από το Σύνταγμα με τα χημικά. Σκέφτομαι, ότι αν το Piratebay ηταν ελληνικό ή οι διαχειριστές έλληνες, θα είχε σβήσει από το χάρτη με μεγάλη ευκολία και δεν θα είχε την ανθεκτικότητα που απολαμβάνει τώρα. Για να μην παρεξηγηθώ, είμαι υπέρ του filesharing, και παραξενεύομαι όταν ακούω τέτοιες ειδήσεις, τη στιγμή που σοβαρά εγκλήματα δεν αντιμετωπίζονται ούτε στο ελάχιστο. Εμένα αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι πως ασχολούνται με filesharing και torrent, και δεν μπαίνουν στην hiddenwiki να καθαρίσουν το τοπίο. Και χρειάστηκε να μπουν πέρυσι οι anonymous για να ρίξουν 100gb παιδικής πορνογραφίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rookie Jimmy Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Οι άνθρωποι είναι μεγάλα ΝΟΥΜΕΡΑ αλλά έκμεταλλεύονται οτι απευθύνονται σε τεχνολογικά αναλφάβητους που τρώνε οτι τους σερβίρουν. Άμα googlaρετε στο Indymedia το όνομα του διοικητή τους θα διαβάσετε απίθανα πράγματα... Για να εξιχνιάσει τους αναρχικούς τρομοκράτες το 2000 έστειλε mail στη συντακτική ομάδα του portal σαν δήθεν "αναρχικός" που ενδιαφερόταν να γίνει μέλος της συντακτικής ομάδας. Μόνο που έκανε ένα λάθος.... το mail που έστειλε ήταν απο τον προσωπικο τπυ λογαριασμο forthnet και αποτελείτο απο το ονοματεπώνυμο του!!! Είχε κυκλοφορήσει τότε και μια αφίσα τύπου Wind που έλεγε Θέλω να γίνω προιστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος χωρίς να γνωρίζω ούτε HTML Ελληνική Αστυνομία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ Απο τις 10 υποθέσεις που στέλνουν στη δικαιοσύνη οι 8 καταλήγουν με αθωωτική απόφαση απο τον 1ο βαθμό εκδίκασης και οι υπολοιπες 2 επίσης καταρρίπτονται στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Αλλά τότε δεν υπάρχει δημοσιότητα απο τα ΜΜΕ και οι περισσότεροι μένουν με την εντύπωση οτι όλοι οι "κακοποιοί του διαδικτύου" καταλήγουν σε γκούλαγκ στη Σιβηρία ή κιμπουτς στο Ισραηλ. Κάποιοι που είχαν γίνει πρωτοσέλιδα μετά απο παρόμοια δελτία τύπου σαν δήθεν εγκέφαλοι διεθνοων κυκλωματων πορνογραφιας αθωωθηκαν ομόφωνα στο δικαστήριο και μετά πήγαν τους αστυνομικούς στα ευρωπαϊκά δικαστήρια τα οποία τους καταδίκασαν και επιδίκασαν μέχρι αποζημιώσεις υπέρ των ανθρώπων που δισύρθηκαν απο τις δήθεν επιτυχίες της υπερεσίας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση του greekddl φούσκωσαν το ποσό στα 65 εκατομμύρια για να πιέσουν τον εισαγγελέα να ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμο κακουργήματος και να τρομοκρατήσουν τους εμπλεκόμενους με τον φόδο της προφυλάκισης και των λοιπών σχετικών περιοριατικών όρων. Είναι τυχαίο οτι ο εκδότης για τον οποιο κανουν λογο είναι ιδιοκτητης εταιρίας βιβλίων νομικου περιεχομένου? Δηλαδή πόσο ...κοροϊδο πρέπει να ήταν για να πάει να μπλέξει όταν μάλιστα απο τον εκδοτικο του οίκο έχουν εκδοθεί 4 βιβλία σχετικά με το Ηλεκτρονικο Εγκλημα και τη νομολογία στη χώρα μας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G_Zisis Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Λέω να πω κάτι ως απάντηση στον τίτλο του θέματος. Αυτούς που πλουτίζουν σε βάρος των εταιριών παραγωγής πνευματικής ιδιοκτησίας τους στολίζουν με ωραία επίθετα,όπως τρομοκράτες,αλήτες που κάνουν απάτες,κλέφτες κι άλλα τέτοια ωραία. Τις εταιρίες αυτές "παραγωγής πνευματικής ιδιοκτησίας" που πλουτίζουν τόσα χρόνια σε βάρος των ίδιων των καλλιτεχνών, αλλά και σε βάρος όλων εμάς των πολιτών με τις άθλιες τιμολογιακές πολιτικές τους γιατί τις υπερασπίζονται και τις λυπούνται? Δεν ξέρω τι τύποι είναι οι διαχειριστές αυτού του site,αλλά σίγουρα δεν τους αξίζει τέτοια μεταχείριση και τέτοια προπαγανδίστικη διάδοση των ονομάτων τους. Τη στιγμή μάλιστα που άτομα σαν τον Τζοχατζόπουλο τριγυρνάνε ελεύθερα και όταν τελικά συλλαμβάνονται δεν τους φοράνε ούτε χειροπέδες και τα ΜΜΕ τρέχουν να του πάρουν μια δήλωση. Όσο για το site, δεν το ήξερα. Πάντως όποιος γνωρίζει άλλα παρόμοια site που να λειτουργούν, ας στείλει ένα pm. Θέλω να αλητέψω λίγο κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomikarios Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Αν αληθεύει η πληροφορία που αναφέρει ο Rookie Jimmy, ότι δηλαδή πρόκειται για εκδότη που είναι "ιδιοκτητης εταιρίας βιβλίων νομικου περιεχομένου" (κατάλαβα ποιος είναι, νομίζω), θα έχει πολύ ενδιαφέρον... Πληροφοριακά, τα νομικά βιβλία είναι πανάκριβα και οι εταιρείες τους ουσιαστικά μονοπώλιο... Μάλλον ο εκδότης θα φοβόταν μη δει τα δικά του βιβλία να κυκλοφορούν από πειρατές, σαν γνώστης του χώρου που είναι, γι' αυτό και δεν τα βγάζει σε ebook! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Για δείτε πώς παρουσιάζεται το θέμα στο Inews... http://www.inews.gr/199/ekleise-to-Greekddlcom.htm "Έκλεισε το Greekddl.com! Τετάρτη, 11 Απρίλιος 2012 10:20 Έκλεισε το Greekddl.com! Το φαινόμενο του παράνομου downloading, όπως όλοι γνωρίζουμε, ανθεί στην χώρα μας, καθώς καθημερινά ολόκληρα sites στήνονται από την αρχή με παράνομους servers και περιεχόμενο, το οποίο είναι προϊόν καταπάτησης πνευματικών δικαιωμάτων. Μία ακόμη από τις μεγαλύτερες ελληνικές ιστοσελίδες, στις οποίες μπαίνουν για να «κατεβάζουν» ταινίες, μουσική και άλλα δεδομένα οι χρήστες του ελληνικού διαδικτύου και όχι μόνο, έβαλε λουκέτο. Πρόκειται για το greekddl.com, ένα πολύ γνωστό site στους κύκλους των Ελλήνων χρηστών για παράνομο downloading , του οποίου τους διαχειριστές η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε να εντοπίσει, μετά από ενέργειες που κράτησαν μεγάλο χρονικό διάστημα, και σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί σχετική δικογραφία. Πρόκειται για τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα, η οποία συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη. Ο ένας από τους εμπλεκόμενους άνδρες στην υπόθεση είναι γνωστός εκδότης και φέρεται σαν ο κύριος διαχειριστής της ιστοσελίδας, ενώ ο άλλος είναι ένας Ελληνοσουηδός, που διαμένει στη Σουηδία και σε βάρος του έχει δοθεί σήμα ήδη στην Interpol. Οι διαχειριστές της ανοιχτής ιστοσελίδας παρείχαν την δυνατότητα στους εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες-μέλη, οι οποίοι εγγράφονταν με μια πολύ εύκολη διαδικασία σε μια κλειστή κοινότητα ( forum ), να κατεβάζουν ψηφιακά αρχεία, που περιείχαν κινηματογραφικές ταινίες, τραγούδια, ηλεκτρονικά παιχνίδια, προγράμματα Η/Υ, βιβλία κ.λπ., χωρίς την άδεια των πνευματικών δημιουργών και των δικαιούχων εταιρειών, που έχουν τα αντίστοιχα πνευματικά δικαιώματα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσουν και άλλες ιστοσελίδες για δύο κυρίως λόγους: Πρώτον, γιατί μετά από αυτή την είδηση αρκετοί θα είναι οι διαχειριστές που θα κλείσουν έστω για λίγες μέρες τους server τους και δεύτερον, η χώρα μας έχει υπογράψει την συνθήκη ACTA, που αναφέρεται στην προστασία από την πειρατεία, κάτι που σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι πρέπει να αναζητήσουν τους διαχειριστές πολλών sites, που προσφέρουν παράνομο downloading και να τερματίσουν τη λειτουργία τους. " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 ΟΚ...με .com ή .net δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει το ίδιο... Και πως θα το πληρωσεις το domain; Δε θα χρειαστεις πιστωτικη - paypal κλπ; Παλι θα φανεις. Μεσα σε δευτερολεπτα μπορουν να σε πιασουν οσον αφορα το τεχνικο κομματι, ουτε hacking ουτε τιποτε. Το προβλημα παντα ειναι στο να καταφερουν να βγαλουν εισαγγελικο ενταλμα, πραγμα που δεν ειναι παντα ευκολο. Απο κει και περα, ο ιδιοκτητης του site εχει ονοματεπωνυμο (και ολα του τα στοιχεια) καταχωρημενο στο domain του, εχει πληρωσει με καποιο τροπο ηλεκτρονικο (αρα δεν μπορει να βαλει ψευτικα στοιχεια). Αρα με ενα τηλεφωνημα εχουν ολα τα στοιχεια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Και είναι πανεύκολο να βρεις σε ποιο site πλήρωσαν ώστε να αγοράσουν το domain name τους. Πχ ένα γνωστό πλήρωσε εδώ www.wildwestdomains.com. Αμερικάνικη εταιρία, o admin τους βρίσκεται κι αυτός εκεί και ο server τους στη Γερμανία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσουν και άλλες ιστοσελίδες για δύο κυρίως λόγους: Πρώτον, γιατί μετά από αυτή την είδηση αρκετοί θα είναι οι διαχειριστές που θα κλείσουν έστω για λίγες μέρες τους server τους και δεύτερον, η χώρα μας έχει υπογράψει την συνθήκη ACTA, που αναφέρεται στην προστασία από την πειρατεία, κάτι που σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι πρέπει να αναζητήσουν τους διαχειριστές πολλών sites, που προσφέρουν παράνομο downloading και να τερματίσουν τη λειτουργία τους. " τίγκα παραπληροφόρηση όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andre74 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Τα site που πουλάνε παράνομα υλικό, έστω αμοιβόμενοι με "υποχρεωτικές δωρεές" να κλείσουν όλα.- Για όσους θέλετε πραγματικά ελεύθερη διακίνηση δεδομένων, υπάρχει το torrent. Δοκιμάστε να δίνετε πίσω στην κοινότητα ένα μικρό ποσοστό από αυτά που απολαμβάνετε δωρεάν, κάνει καλό και δεν μπορεί να ελεγχθεί αν γίνεται μαζικά. Σκοπός είναι να υπάρχει ΕΛΕΥΘΕΡΗ διακίνηση και ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ αρχείων, όχι να αντικατασταθούν οι μεγαλοκαρχαρίες από μικροαπατεώνες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα