Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως τυχαίνει να ξέρετε ταινίες πορνό αλλά με σενάριο και story. Απ' όσο θυμάμαι στην "Cinemania" της ΕΤ3 πριν 1-2 χρόνια είχα δει παρωδίες ταινιών όπως Lord Of The Rings αλλά σε πορνό. Αν γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό ας μιλήσει σ'αυτό το topic.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήπως τυχαίνει να ξέρετε ταινίες πορνό αλλά με σενάριο και story. Απ' όσο θυμάμαι στην "Cinemania" της ΕΤ3 πριν 1-2 χρόνια είχα δει παρωδίες ταινιών όπως Lord Of The Rings αλλά σε πορνό. Αν γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό ας μιλήσει σ'αυτό το topic.

Αχαχ, το lady of the rings λες. Η σκηνή με το γκόλουμ και το dp απ' τους ορκ που κουνιούνται οι μάσκες τα σπάνε.

Δημοσ.

Eμενα ένας φίλος μου είπε ότι ένας φίλος του κάπου άκουσε αό ενα γνωστό ότι έχει βγει και το spiderman στο οποιο σε καποια φάση κατεβαίνει ο spiderman σε σταση νυχτερίδας συναντα μια ωραια δεσποινίδα που τον ξαλαφρώνει απο ενα βάρος που είχε στο κάτω κεφάλι και μετα ξαναανεβαίνει στο κτήριο. Επος.

Δημοσ.

Γιατί να θέλει κάποιος πορνό με υπόθεση; Με καλές στάσεις το καταλαβαίνω.

Η υπόθεη ειναι το παν. Αυτη θα βγάλει το ζουμί.

Δημοσ.

Η υπόθεη ειναι το παν. Αυτη θα βγάλει το ζουμί.

To δυσκολο ειναι να βρεις καλούς υποτιτλους, από ότι μου λενε. :P

Δημοσ.

Eμενα ένας φίλος μου είπε ότι ένας φίλος του κάπου άκουσε αό ενα γνωστό ότι έχει βγει και το spiderman στο οποιο σε καποια φάση κατεβαίνει ο spiderman σε σταση νυχτερίδας συναντα μια ωραια δεσποινίδα που τον ξαλαφρώνει απο ενα βάρος που είχε στο κάτω κεφάλι και μετα ξαναανεβαίνει στο κτήριο. Επος.

Οσο πιο πολλούς ενδιάμεσους βάζεις τόσο πιο πολύ καρφώνεσαι.cool.gif

Δημοσ.

Γιατί να θέλει κάποιος πορνό με υπόθεση; Με καλές στάσεις το καταλαβαίνω.

Εγώ άμα δεν υπάρχει story, δύσκολα θα κάτσω να δω.

Έτσι μου είπαν...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...