georgemvg Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μου έφερε γνωστός μου έναν εξωτερικό με το εξής πρόβλημα. Πριν από ένα μήνα περίπου του έγραψε ότι πρέπει να κάνει φορματ, και τώρα δεν τον βλέπει καθόλου. Άλλαξα το sata πλακετάκι από άλλον εξωτερικό σκληρό 2.5" και δεν άλλαξε κάτι. Και άλλο καλώδιο δοκίμασα. Σε linux κοιταξα την λίστα usb και με το δικό του πλακετάκι τίποτα, με το άλλο γράφει WD instruments (απο WD το πήρα). Δεν κάνει κάποιον περίεργο ήχο και άρχισα να σκέφτομαι την λύση μεταμόσχευσης πλακέτας. Καμια άλλη ιδέα;
TheELF Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Αν τον βάλεις εσωτερικό και τον βλέπει καλός, αλλιώς καλή τύχη .... θα την χρειαστείς.
georgemvg Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ούτε εσωτερικός δυστυχώς, το bios δεν τον βλέπει και τα linux δεν μπορούν καν να ξεκινήσουν με το live cd.
nick#18 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Εχω και εγω προβλημα με εξωτερικο σκληρο φιλου.. ας μην ανοιξω ενα θεμα... με μερικες παραθεσεις θα βγαλουμε ακρη νομιζω... Ειναι ενας seagate 1TB ο οποιος εφαγε μια μικρη τουμπα και επεσε απο γραφειο πανω σε ενα πουφ. Απο τοτε σταματησε να τον αναγνωριζει. Τον εβγαλα και τον εβαλα πανω στο pc...τον αναγνωριζει το pc στο bios... καθυστερει στο bootsceen οσο ειναι συνδεμενος και εν τελη τον βλεπει και στα windows αλλα δεν μπορω να εχω προσβαση στα δεδομενα του! Βγαζει Local Disc D:/ οπως μου τον ονομαζει αλλα "not accesible"... καμια ιδεα?
TheELF Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Χτύπησε η κεφαλή,και εσύ βάλτον αν γίνετε εσωτερικά και τρέξε το active@file recovery και κάνε superscan(αν τον δει και αυτό).
nick#18 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ακουγεται ομαλη η λειτουργεια του... το βαζω και σας λεω!
georgemvg Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Και εμένα ακούγεται καλά, για αυτό λέω μήπως με μεταμόσχευση πλακέτας δούλευε. Ούτως ή αλλιώς ένας σκληρός δεύτερος θα χρειαστεί, οπότε λέω να πάρω τον ίδιο να δοκιμάσω την μεταμόσχευση. Εάν δεν ακούγεται να κοπανάει τίποτα από τα κινητά μέρη, παίζει να έχει χαλάσει κάτι άλλο εκτός από την πλακέτα του;
nick#18 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Το προγραμμα τελικα διαβασε 1TB bad sectors -.- Αυτο με την αλαγη πλακετας το σκεφτηκα και εγω αλλα δε θα γινει κατι μιας και τον σκληρο τον βλεπει κανονικα απο θεμα controller αλλα δεν μπορει να κανει αναγνωση τα δεδομενα του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα