Προς το περιεχόμενο

Lost Planet 3

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το gameplay του ειναι χειροτερο απο τα lost planet 1 &2? Γι αυτο δεν εχει παρει καλες βαθμολογιες? Ετσι κι αλλιως η capcom δεν ειχε πει οτι το lost planet 3 θα ειναι παιχνιδαρα ουτε το προωθησε και το διαφημισε τοσο πολυ οσο το  re 6. Οποτε και εμεις δεν ειχαμε τοσο μεγαλες προσδοκιες απο αυτο οσο ειχαμε απο το re 6 . Αλλα ειναι τοσοχ χαλια το gameplay? Δεν περιμεναμε να ειναι παιχνιδαρα σαν τα Splinter cell Blacklist saints row 4 και castlevania αλλα οχι και να ειναι τοσο κακκο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έπαιξα και εγώ μόνο μια πίστα με τον καφέ το πρωί, αλλά μέτρια πράγματα. Θα το συνεχίσω μεν λίγο το βράδυ, αλλά δεν νομίζω για πολύ. Το after-feeling απο το Blacklist είναι ακόμα δυνατό και δεν μπορώ μετριότητες προς το παρόν :-(

Και εγω μετα το καταπληκτικο black list ξαξεκινησα το castlevania lords of shadow . Αυτο θα το αφησω τελευταιο. Βγαινει και το Teenage mutant ninja turtles out of the shadows σημερα. 

και αυτό για steam sales έφυγε, όπως το περίμενα

ελπίζω το Titanfall να μην πάει και αυτό για steam sales, θα μας πέσουν τα μαλλιά μετά

@CAPCOM:

http://www.youtube.com/watch?v=d0VF7od68fM

εγω το επαιξα λιγο σημερα απο τον θειο!ενταξει δεν το λες και ασχημο.μεχρι στιγμης καλο ειναι και παιζεται ανετα.παντως για unreal engine εχει πολυ καλα γραφικα ασχετα εαν μερικα animations εχουν θεμα.θα δειξει στην πορεια..

μια χαρα το παιχνιδακι και μου φανηκε και ελαφρυ καθοτι το παιζω με 2 Χ4850 CF ελειψει νεας καρτας !!!

ενταξει τα γραφικα δεν ειναι επικα αλλα προσωπικα μου αρεσε στην αρχη ειναι λιγο... αλλα μετα στρωνει !!!

LostPlanetGame2013-08-2920-14-44-25.png~

LostPlanetGame2013-08-3000-35-27-29.png~

LostPlanetGame2013-08-2922-35-39-41.png~

LostPlanetGame2013-08-2920-16-14-59.png~

• 1 μήνα μετά...

To εχω ξεκινησει απο την Παρασκευη. Μετριο ειναι σε συγκριση με τα lost planet 1 &2 αλλα μεχρι τελη Οκτωβριου που βγαινουν οι παιχνιδαρες Batman και Battlefied 4 δεν βγαινει και τιποτα καλυτερο. Θα το τερματισω επιδη εχω παιξει και τα αλλα 2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...