xtrmsnpr Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Το μεγαλύτερο στοίχημα της Microsoft από την εποχή των Windows 95, τα Windows 8 φιλοδοξούν να γεφυρώσουν το χάσμα ανάμεσα στο PC και τα tablets και να μας προσφέρουν μια νέα εμπειρία χρήσης. Κλειδί στην προσπάθεια αυτή αποτελεί το Metro, το νέο γραφικό περιβάλλον που μπορεί να προορίζεται πρωτίστως για τα tablets, αλλά θέλει να παίξει κεντρικό ρόλο και στο desktop μας. είχε το 95 tablets btw GG για την παρουσίαση, me likes!
Nomedor Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Η ονομασία windiws 8 είναι λάθος, θα έπρεπε να λέγονται Vista II, να το θυμάστε! Εκτός και αν έχεις τη δυνατότητα απενεργοποίησης του metro ui, είναι άχρηστο για desktop χρήση και κάθε φορά που το βλέπω το συχαίνομαι και περισσότερο.
Billy-4- Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Πολύ ωραίο το metro, εγώ θα το χρησιμοποιούσα και σε desktop
nikosspeed Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 εμένα πάλι δεν μου άρεσε . βγάλανε το start . μεγάλη βλακεία για μένα . τεσπα . απ ότι βλέπω με τα 7 θα κάτσω για πολύ καιρό ακόμα
vaggospat13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 δεν μπορουσαν να βαλλουν μια ριμαδοεπιλογη που θα απενεργοποιουσε το metro και θα επανεφερε το start.Αυτο το πηγαινε ελα απο desktop σε metro ειναο πολυ κουραστικο.Για αυτους που το μονο που κανουν ειναι να λιωνουν στο facebook μια χαρα ειναι το μετρο ...
Tsenex Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Πολύ ωραία η παρουσίαση παιδιά but windows 8 sucks.
speedman_26 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 πολυ ωραια παρουσιασει αλλα εμενα το metro style δεν μου αρεσει. ειδα στο βιντεο οτι ειστε fun του chrome.
21century Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Αρκετα κατατοποιστικο κσι ενημερωτικο χωρις να κουραζει...
Tzimmys Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μπράβοπαιδιά, ευχαριστούμε. 15 λεπτά περάσαν νεράκι...
devill0 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Οραια παρουσιασει....αλλα τελειως αδιαφορα τα 8 μα τελειως ομως....δε μπορω να καταλαβω με τι σκεπτικο τα φτιαξανε...μαλλον τα 7 θα κρατησουν για παρα πολυ καιρο.
ektor7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Οραια παρουσιασει....αλλα τελειως αδιαφορα τα 8 μα τελειως ομως....δε μπορω να καταλαβω με τι σκεπτικο τα φτιαξανε...μαλλον τα 7 θα κρατησουν για παρα πολυ καιρο. Με τo ιδιo σκεφτικo πoυ η Google,θελει να συνδιασει τα android,με τα Linux,μαλλων !
ftp Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 ας είναι λιγάκι copy paste από gnome 3 (μέχρι και στο κρύψιμο του shutdown!) Επειδή έχω χρησιμοποιήσει καιρό το gnome shell, το metro UI μου φαίνεται κάπως γνώριμο σαν περιβάλλον Για tablets φαίνεται οκ σαν περιβάλλον, για desktop όχι τόσο. Θα πρέπει να το χρησιμοποιήσω για να σχηματίσω γνώμη
antonl Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Όντως ωραία κι ανάλαφρη παρουσίαση, δεν κουράζει Απ την άλλη μου φάνηκε σαν παρουσίαση tablet με ένα εντελώς νέο (και διχασμένο) λειτουργικό. [...] επίσης μου άρεσε που κλείνει το pc με alt+f4. Σε όλα τα windows κλείνει μ αυτόν τον τρόπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα